Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Jurgiukste @ 2006 12 17, 19:11)
pas mane irgi tu rudu isskyru buvo, tai daktare sake nieko tokio, kad tai senas kraujas,valosi gimda, na o jeigu kruvinos isskyros - tai jau pavojus!geriausia aisku butu kiekvienai individualiai pasikonsultuoti  nestuke.gif

4u.gif Laba ,jungiuos prie tepliojanciu.man irgi pradejo tepliot rudai,o po to jau kraujas pasirode ir taip visa savaite..Nu siaubas kazkoks,su tuo laukimu galim isprotet.. doh.gif gydytojai nieko normaliai nepaaiskina.visa savaite apie persileidima jau kaip ivykusi snekejo ,padare HCG is pat pradziu 160,uz keliu dienu 240.Progesteronas irgi zemas.Dabar jau sako,kad negimdinis arba gresiantis arba nesivystantis.Butu smagu aisku zinoti tiksliau g.gif Ultragarso nedaro,tipo cia per mazas nestumas nieko ten nematysim.Pas gydytojus einu kiekviena miela dienele,ir daugiau informacijos niekaip negaunu.Cia paskaicius aisku ,kad kai kurioms pasiseke isnesioti,nu man nieks nieko nesako.gal kam panasiai buvo su tais kraujo tyrimais?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2006 12 18, 23:55)
4u.gif Laba ,jungiuos prie tepliojanciu.man irgi pradejo tepliot rudai,o po to jau kraujas pasirode ir taip visa savaite..Nu siaubas kazkoks,su tuo laukimu galim isprotet.. doh.gif  gydytojai nieko normaliai nepaaiskina.visa savaite apie persileidima jau kaip ivykusi snekejo ,padare HCG is pat pradziu 160,uz keliu dienu 240.Progesteronas irgi zemas.Dabar jau sako,kad negimdinis arba gresiantis arba nesivystantis.Butu smagu aisku zinoti tiksliau g.gif Ultragarso nedaro,tipo cia per mazas nestumas nieko ten nematysim.Pas gydytojus einu kiekviena miela dienele,ir daugiau informacijos niekaip negaunu.Cia paskaicius aisku ,kad kai kurioms pasiseke isnesioti,nu man nieks nieko nesako.gal kam panasiai buvo su tais kraujo tyrimais?

man echo padare 6 sav, ir sake, kad vaisius matosi, gimdinis nestumas, dabar eisiu kai bus 7 sav vel echo darys, sirdute turetu matytis, isskyru vis dar yra, rudos, tai save raminu, kad viskas gerai, kad cia taip ir turi buti, tik sunkiai gaunasi nesamoningas mintis vyti i sona verysad.gif bet skaiciau Nestumo biblijoj, kad kai jau sirdute matosi leliuko, tai kazkiek sumazeja persileidimo rizika, o po 3 men dar labiau.
Atsakyti
sekmes jums ! Kad augtumet sveiki! o as ketvirtadieni einu,ir tikriausiai scano dar nematysiu,nenori jo daryt ir viskas.Ieskaus privacios klinikos cia,tik zinant gydytoju lygi cia nesinori vel ant bele ko uzsisokti.
Atsakyti
Siaip tai, kad ir kaip ziauru sakyti, bet jeigu jau buna persileidimas tai matyt su vaikuciu kazkas negerai buvo.
Na man nestumo metu buvo kraujavimai 26 -29 sav. gydytoja pirma kartai prigasdino, kad gali buti persileidimas, atsiverusios isorines ziotys, as aisku i isterija ir asaras, nuvaziavau i ligonine apziurejo, sake viska tvarkoj,liepe ilsetis, isgerti arbatos ir toliau ramiai gyventi. Siaip mano nuomone geriau vaziuoti i ligonine ir sau but ramiai, nes ten vietoj ir echoskopas ir gydytojai, nes poliklinikoje kazkaip pro pirstus ziuri, be to kiek zinau VGN turi konsultacini centra toje pacioje ligonineje.
Aisku laime mano atveju viskas tvarkoje ir vaikas gime dar savaite po numatyto termino. Tad visom linkiu stiprybes ir ramiai reaguoti i viska , nes maziukai jaucia musu nuotaikas ax.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema 4u.gif ir aisku,kad niekas neaisku.supratau,kad kaikurios nors ir teplioja,isnesioja sveikus kudikius,bet ne visos verysad.gif man teplioja rudai ir pries savaite matesi atsidalijimas gimdoje.geriu duphastona,magni.ryt eisiu vel pas gyd.labai noreciau isgirsti,kad mum jau geriau ax.gif beje raudono kraujo nebuvo.vakar ir rudo ne,bet siand po tustinimosi(uzkietejo per sventes)vel rudu pasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 12 26, 17:21)
perskaiciau visa tema  4u.gif ir aisku,kad niekas neaisku.supratau,kad kaikurios nors ir teplioja,isnesioja sveikus kudikius,bet ne visos  verysad.gif man teplioja rudai ir pries savaite matesi atsidalijimas gimdoje.geriu duphastona,magni.ryt eisiu vel pas gyd.labai noreciau isgirsti,kad mum jau geriau  ax.gif beje raudono kraujo nebuvo.vakar ir rudo ne,bet siand po tustinimosi(uzkietejo per sventes)vel rudu pasirode  doh.gif

Na man atrodo viskas gerai baigėsi mirksiukas.gif Todėl svarbu nusiteikti, kad viskas bus gerai ir save pasaugoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Papasakosiu ir as savo istorija del kraujavimo... Gal kam nors pasidrys ramiau perskaicius. Zodziu turiu dvirage gimda, t.y.su pertvarele per viduri. Pirmojo nestumo metu viskas buvo pagal knygas - jokiu kraujavimu ar kitokiu negerumu. O kai pastojau antraji karta - tada ir prasidejo... 5 savaite pairode kraujo, gan nemazai, tad jau galvoju viskas baigta su siuo nestumu. Nulekiau pas gydytoja - sako, viskas gerai, vaikutis sveikas ir gyvas. Del viso pikto pagulde keletui dienu i ligonine ir paskyre duphastona. Tepliojo rudai kiekviene diena ir gana gausiai. Dar viena karta buvo pasirode kraujo, gana daug, tad vel puoliau i panika. Apziurejus gydytoja nuramino - viskas gerai, tiesiog dvirage gimda tokius pokstus krecia - vienoje jos puseje auga leliukas, o kita nesupranta kas cia darosi, todel vis pakraujuoja. Dabar mums 13 sav ir jauciuosi puikiai. Tepliojimai baigesi kai suejo 12 sav ir viskas kol kas viskas klostosi kuo geriausiai. Tai tokia mano istorija, kai tepliojimai gali buti visiskai normalus reiskinys, taciau, ziureti i tai pro pirstus manau tikrai negalima.
Atsakyti
O bože, bože, kaip man negera... O turiu darbe sedet... verysad.gif Man jau eina 8 savaite, ir paskaiciau jusu žinutes, na truputeli baugu darosi... unsure.gif Merginos, sakykit, kada yra didžiausia persileidimo tikimybė ir kada ji praeis??? Del ko klausiu, nes as pastojau pastimuliavus man ovuliaciją ir švirkštu susprogdinus kiaušinėlį. Turiu gimdos kaklelyje žaizdelę + nugarinėje sienelėje (bet gimdos išorėje) mioma (apie3cm.). Buvo daryta miomos operacija prieš 5,5 metus... Ai, nu kai pagalvoju, kas čia dar galėtų įtakoti... schmoll.gif unsure.gif Žodžiu buijau dėl savo lialiaus labai. o DAR TAIP PYKINA... Padėkit kasnors susigaudyti, please 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsine @ 2007 01 04, 11:31)
O bože, bože, kaip man negera... O turiu darbe sedet... verysad.gif  Man jau eina 8 savaite, ir paskaiciau jusu žinutes, na truputeli baugu darosi... unsure.gif  Merginos, sakykit, kada yra didžiausia persileidimo tikimybė ir kada ji praeis??? Del ko klausiu, nes as pastojau pastimuliavus man ovuliaciją ir švirkštu susprogdinus kiaušinėlį. Turiu gimdos kaklelyje žaizdelę + nugarinėje sienelėje (bet gimdos išorėje) mioma (apie3cm.). Buvo daryta miomos operacija prieš 5,5 metus... Ai, nu kai pagalvoju, kas čia dar galėtų įtakoti...  schmoll.gif  unsure.gif  Žodžiu buijau dėl savo lialiaus labai. o DAR TAIP PYKINA... Padėkit kasnors susigaudyti, please 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jeigu taip pykina biggrin.gif , tai reiskia, kad hormonai dirba savo darba ir viskas thumbup.gif
Pats pavojingiausias yra pirmasis trimestras, mazdaug iki 12 savaites. Kuo maziau galvosi apie baisybes ir "kas butu, jeigu butu", tuo geriau ir leliukui ir Tau. Taip pat patariu kuo daugiau ilsetis. Pati beveik visa pirma trimestra praleidau ligonineje del gresiancio persileidimo, todel galiu pasakyti, kad svarbiausia - NESINERVINTI. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū tau Jura, 4u.gif Lengva pasakyt nesinervink, bet kaip tai padaryt??? g.gif Kai darbe nervyjiesi ir del tu savo ginekologinių problemėlių nerimauji... Man gydytoja netgi patarė nesakyti darbe, kad laukiuosi iki 12 savaitės. O man dabar dirbti tingisi!!!!! lotuliukas.gif blink.gif Tai ką, neit į darbą ir nesakyt kodėl neinu? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Biuletenio irgi kažkaip nesinori imtis , nes kažkaip ten skaičiuoja dekretines, kad neapsimoka... Nu bet tai čia smulkmena, svarbiausia musus sveikata. mirksiukas.gif Dar prisiminiau vieną savo nerimą, tai yra išskyros... Ar jos turi būti? Ir kažkaip daug ju man atrodo ir tokios gelsvos skystos....???? blink.gif unsure.gif Tai ir dedu į kelnes dėl visko rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsine @ 2007 01 04, 14:02)
Ačiū tau Jura,  4u.gif  Lengva pasakyt nesinervink, bet kaip tai padaryt???  g.gif  Kai darbe nervyjiesi ir del tu savo ginekologinių problemėlių nerimauji... Man gydytoja netgi patarė nesakyti darbe, kad laukiuosi iki 12 savaitės. O man dabar dirbti tingisi!!!!!  lotuliukas.gif  blink.gif  Tai ką, neit į darbą ir nesakyt kodėl neinu?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Biuletenio irgi kažkaip nesinori imtis , nes kažkaip ten skaičiuoja dekretines, kad neapsimoka... Nu bet tai čia smulkmena, svarbiausia musus sveikata.  mirksiukas.gif  Dar prisiminiau vieną savo nerimą, tai yra išskyros... Ar jos turi būti? Ir kažkaip daug ju man atrodo ir tokios gelsvos skystos....???? blink.gif  unsure.gif  Tai ir dedu į kelnes dėl visko  rolleyes.gif  blush2.gif

Na, darbas yra darbas - ten be stresu nebuna, tiesa, jeigu labai isijautus dirbi, tai pamirsti kitas problemas. Aisku, butu gerai, kad darbas nebutu sunkus, t.y. nesusijes su fiziniais kruviais, kad kolektyve butu teigiama atmosfera ir t.t. Nedarbingumo, jeigu nera pavojaus nestumui, niekas neduos (nebent bendri negalavimai - persalimas, sloga, cia pas terapeuta ir tai tures itakos apskaiciuojant "dekretines"). O sakyti apie nestuma ir as patarciau jau po 12 sav. Tada jau busi tikra, kad viskas ok biggrin.gif As buciau iki "finalinio" nesakius lotuliukas.gif , bet visokie lankymaisi pas gydytojus, snuduriavimas prie stalo, dusimas lipant laiptais ir tas nuolatinis alkis nebutu praslyde kolektyvui pro akis biggrin.gif (pilvas pas mane "normaliai" islindo gal tik 27 savaite).
Del isskyru, tai jeigu jos nekraujingos, nereiketu nerimauti. Na nebent specifinio kvapo ar super gausios - gali buti infekcija. O jeigu vis tiek neramu, tegul gydytoja paima tepineli.
Lepink save kai tik gali ir vyk neigiamas emocijas. Man labai padejo prasiblaskyti pasiskaitymai siame forume thumbup.gif ir zinoma, visko, kas neaisku klausinejausi gydytojos. Kai tik kas keldavo nerima, nesidrovejau eiti ir klausti - mano leliaus sveikata pirmoj vietoj smile.gif
Gero nestumo! Pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUGUTE @ 2006 12 31, 15:06)
Sveikos,
Papasakosiu ir as savo istorija del kraujavimo... Gal kam nors pasidrys ramiau perskaicius. Zodziu turiu dvirage gimda, t.y.su pertvarele per viduri. Pirmojo nestumo metu viskas buvo pagal knygas - jokiu kraujavimu ar kitokiu negerumu. O kai pastojau antraji karta - tada ir prasidejo... 5 savaite pairode kraujo, gan nemazai, tad jau galvoju viskas baigta su siuo nestumu. Nulekiau pas gydytoja - sako, viskas gerai, vaikutis sveikas ir gyvas. Del viso pikto pagulde keletui dienu i ligonine ir paskyre duphastona. Tepliojo rudai kiekviene diena ir gana gausiai. Dar viena karta buvo pasirode kraujo, gana daug, tad vel puoliau i panika. Apziurejus gydytoja nuramino - viskas gerai, tiesiog dvirage gimda tokius pokstus krecia - vienoje jos puseje auga leliukas, o kita nesupranta kas cia darosi, todel vis pakraujuoja. Dabar mums 13 sav ir jauciuosi puikiai. Tepliojimai baigesi kai suejo 12 sav ir viskas kol kas viskas klostosi kuo geriausiai. Tai tokia mano istorija, kai tepliojimai gali buti visiskai normalus reiskinys, taciau, ziureti i tai pro pirstus manau tikrai negalima.

pas tave dvirage, o mano ginekologe uzsimine, kad pas mane irgi su ragu, as nelabai supratau, bet ji nieko nepaaiskino, supratau, kad nieko blogo, tepliojimai mano baigesi, tikiuosi daugiau nebus nestuke.gif
Atsakyti