QUOTE(apelsine @ 2007 01 04, 14:02)
Na, darbas yra darbas - ten be stresu nebuna, tiesa, jeigu labai isijautus dirbi, tai pamirsti kitas problemas. Aisku, butu gerai, kad darbas nebutu sunkus, t.y. nesusijes su fiziniais kruviais, kad kolektyve butu teigiama atmosfera ir t.t. Nedarbingumo, jeigu nera pavojaus nestumui, niekas neduos (nebent bendri negalavimai - persalimas, sloga, cia pas terapeuta ir tai tures itakos apskaiciuojant "dekretines"). O sakyti apie nestuma ir as patarciau jau po 12 sav. Tada jau busi tikra, kad viskas ok

As buciau iki "finalinio" nesakius

, bet visokie lankymaisi pas gydytojus, snuduriavimas prie stalo, dusimas lipant laiptais ir tas nuolatinis alkis nebutu praslyde kolektyvui pro akis

(pilvas pas mane "normaliai" islindo gal tik 27 savaite).
Del isskyru, tai jeigu jos nekraujingos, nereiketu nerimauti. Na nebent specifinio kvapo ar super gausios - gali buti infekcija. O jeigu vis tiek neramu, tegul gydytoja paima tepineli.
Lepink save kai tik gali ir vyk neigiamas emocijas. Man labai padejo prasiblaskyti pasiskaitymai siame forume

ir zinoma, visko, kas neaisku klausinejausi gydytojos. Kai tik kas keldavo nerima, nesidrovejau eiti ir klausti - mano leliaus sveikata pirmoj vietoj
Gero nestumo! Pamatysi, viskas bus gerai