Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Panevėžyje

QUOTE(Valatke @ 2008 10 06, 14:08)
Yra ir Panevezy geru biggrin.gif
Nors ir dirba nepatogiu laiku (9-17val), bet eile metu nerandu geresnes kaip A.Ruzgiene 4u.gif Jos privatus kabinetas Ramygalos 50 wub.gif

O cia daro estetini plombavima? blush2.gif Noriu pasidaryti triju priekiniu dantuku estetini plombavima Panvezyje, bet nezinau kur patikimai daro... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 10 28, 13:11)
O cia daro estetini plombavima?  blush2.gif  Noriu pasidaryti triju priekiniu dantuku estetini plombavima Panvezyje, bet nezinau kur patikimai daro...  verysad.gif

Eisiu rydoj i Odenta registruotis pas gydytoja Liesyte konsultacijai 4u.gif
Atsakyti
Buvau aš pas A.Ruzgienę,daugiau nebeisiu schmoll.gif Dantį gal ir gerai sutvarkė,bet jau kokia nemaloni ji kaip moteris,ir jos seselė tokia pati. Vaizdas toks,kad priimdama man daro toookia paslaugą,kad turiu būti toookia dėkinga.Visą laiką kol su ja bendravau,man buvo nemalonu,griežtas tonas,"persuktas" sn....(veidelis). Fu.. Ir dar sumokėjau nemažai.Esam buvę Klaipėdos 103 Maximoje pas stomatologę,nereikėjo nieko mokėti,bet moteris žymiai maloniau kalba.Ir ko tiems stomatologams būti susiraukusiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi aš pas stomatologę ne pabendrauti ateinu, o tam, kad gerai sutvarkytų dantis, gydytoja A. Ruzgienė yra nepamainoma. Labai kruopšti, švelni, perspėja, kada gali paskaudėti, leidžia pasirinkti, noriu nuskausminamųjų ar ne. thumbup.gif Bandžiau kitus variantus, bet kai įsikimbi į kėdę ir turi vieną mintį "greičiau mane iš čia paleiskit", visiškai nesvarbu, kiek gydytoja ar jos seselė šypsosi, daugiau ten mano kojos nebebūna. tongue.gif
Atsakyti
Tai kokia daktare odentoje geriausia g.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu ax.gif uzsirasiau ir as i ODENTA
Na mamules-laukiam jusu pasisakymu apie ja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2009 01 26, 17:33)
Tai kokia daktare odentoje geriausia g.gif

Niu va kaip gaila,kad niekas neatsako verysad.gif ax.gif ryt vaziuoju i PNV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringule: 12 vasario 2009 - 09:08
QUOTE(Laisvė @ 2008 03 30, 19:15)
Ar naudojotės, panevėžietės, dantų klinikos "Dentavita" paslaugomis? Kokie atsiliepimai, paslaugų kokybė?

Dariausi priekinio cool.gif danties estetinį plombavimą. Važinėjau iš kito miesto + sumokėjau beveik 500 lt (+ dar keitė "tarybines plombas kelias" po savaitės dantis vėl pradėjo tamsėti doh.gif o šiai dienai toks pat kaip buvo verysad.gif gaila pinigų ir, kad mokame tik už pavadinimą, o ne kokybę rolleyes.gif
Atsakyti
Taisiaus neseniai pas Malinauską,kur Piniavoj,tam name kur ,,Pas katiną" dirba ,nuostabus gydytojas,laukiamajam prieš vizitą alpau iš baimės,nes paniškai bijau dantų taisymo,bet pasirodo nebuvo pagrindo bijot,nieko net nepajutau,viskas super bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pradėjau nuo Kupiškio odontologų, Panevėžio , o vistiek reiks važiuoti į Kauną.
Pasirodo, kartais reikia ir sudėtingesnės aparatūros, kad pataisyti dantuką blink.gif :
Atsakyti
Tai ar daro kas kokybiskai estetini plombavima Panevezyje. Dariausi pries 6 metus Vilniuje, tai labai patenkinta likau. O kaip cia pas mus Panevezyje?
Atsakyti
o kur Panevėžyje užzsiima vaikų dantų gydymu. man reikalinga konsultacija del mano šešiamečio priekinių dantukų, auga netaisyklingai, preikinis vienas auga persisukęs, sukasi ne ta puse. unsure.gif
Atsakyti