Ir dar, noriu labai išpeikti stomatologę Ziną Vaitkevičienę, kuri dirba stomatologiniame kabinete prie Žaros.

Ji man taisė 4 priekinius dantis. Pirmas dantis nuskilo ant rytojaus. Sutvarkius jį, šiandien (po savaitės) nuskilo kito danties kampas. Nepaisant to, šoniniai dantys padaryti labai plonai, beveik persišviečia kampeliai, labai matosi plombos ir seno danties žymės, be to, viduriniai dantys suraižyti su grąžtu (stovi tokie grioveliai)

Nesuprantu, kaip išvis tokie žmonės gali dirbti sveikatos priežiūroje. Iš pažiūros stomatologė atrodo vsiai simpatiška, bet užtenka kelių kartų, kad pamatytum tikrąjį veidą. Kierkvieną kartą man nuėjus, ji dejuodavo, kaip jai atsibodo visi klientai ir kaip ji mintyse veja visus lauk.. taisydama dantis, kalba telefonu, su kitais klientais, su vyriškiu, kuris kartu dirba, aptarinėja namų buitinius reikalus.
Jeigu netyčia pasuki galvą ne į tą pusę, baisiausiai supykusi "atsuka rankomis" galvą atgal ir įspėja, kad jei sekantį kartą sujudėsi, išmuš dantį..

beje, po pirmo vizito ji man išdraskė visas dantenas, kad savaitę negalėjau nieko valgyti

Žodžiu nei vieno gero žodžio negaliu apie ją pasakyti, tik patariu - saugokitės... Nes sumokėjau pas ją 350 litų, o rezultato jokio, tik prisikentėjau kol "sutaisė", tada iš naujo kentėjau, kol "pertaisė", o dabar vėl kentėsiu, kai pas kitą tvarkysiuos...