Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Panevėžyje

Gero stomatologo pati labai ieškau, senesniame forume perskaičiau, kad daug kas gyrė Prokopjevą smile.gif Gal yra naujų atsiliepimų?

Ir dar, noriu labai išpeikti stomatologę Ziną Vaitkevičienę, kuri dirba stomatologiniame kabinete prie Žaros. doh.gif
Ji man taisė 4 priekinius dantis. Pirmas dantis nuskilo ant rytojaus. Sutvarkius jį, šiandien (po savaitės) nuskilo kito danties kampas. Nepaisant to, šoniniai dantys padaryti labai plonai, beveik persišviečia kampeliai, labai matosi plombos ir seno danties žymės, be to, viduriniai dantys suraižyti su grąžtu (stovi tokie grioveliai) fear.gif
Nesuprantu, kaip išvis tokie žmonės gali dirbti sveikatos priežiūroje. Iš pažiūros stomatologė atrodo vsiai simpatiška, bet užtenka kelių kartų, kad pamatytum tikrąjį veidą. Kierkvieną kartą man nuėjus, ji dejuodavo, kaip jai atsibodo visi klientai ir kaip ji mintyse veja visus lauk.. taisydama dantis, kalba telefonu, su kitais klientais, su vyriškiu, kuris kartu dirba, aptarinėja namų buitinius reikalus.
Jeigu netyčia pasuki galvą ne į tą pusę, baisiausiai supykusi "atsuka rankomis" galvą atgal ir įspėja, kad jei sekantį kartą sujudėsi, išmuš dantį.. bash.gif Ir kaip žmogui paaiškinti, kad ne specialiai juk judi..
beje, po pirmo vizito ji man išdraskė visas dantenas, kad savaitę negalėjau nieko valgyti verysad.gif Ir dar labai nepatiko, kad taisydama priekinius dantis, ji nieko nesakiusi pradėjo man gręžti galinį dantį, uždėjo plombą, nors aš net nieko nesakiau ir neprašiau doh.gif

Žodžiu nei vieno gero žodžio negaliu apie ją pasakyti, tik patariu - saugokitės... Nes sumokėjau pas ją 350 litų, o rezultato jokio, tik prisikentėjau kol "sutaisė", tada iš naujo kentėjau, kol "pertaisė", o dabar vėl kentėsiu, kai pas kitą tvarkysiuos... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 26 rugsėjo 2009 - 13:05
Siaubas kazkoks, kai pasiklausai, uztai ir norisi pirmiau susizinoti, o tik paskui eiti, nes ir man, ir dukriukui reikia eiti pasirodyti, bet nezinom pas ka. Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Beje, po savaitgalio dar vienas kampas nulūžo....

Šiandien skambinausi tai gydytojai, Zinai Vaitkevičienei, apie kurią anksčiau minėjau. Pasakiau, kad nulūžo dar 2 dantukai, sakau, aš nebesitvarkysiu pas jus, noriu, kad už tą dantį grąžintumėte pinigus, nes eisiu jį tvarkyti kitur. Tai ji baisiausiai supyko, pradėjo šaukti, kad aš juokauju turbūt, kad pinigų ji negrąžins. Sako, ateik, aš išsigręšiu plombą, kurią įdėjau, tada galėsi pasiimti pinigus!!!!!!

Kaip jums patinka? Negana to, kad prisikentėjau dėl jos klaidų, nes tvarkė po 1.5 val ir per 1,5 savaitės 3 kartus dantys nulūžo, ne tik kad nors "atsiprašau" neišgirdau, bet dar likau apšaukta ir pasiūlė išsigręžti, kas liko iš plombos.. Aš apakus.. Ir dar šita moteriškė pretendavo į Stomatologijos poliklinikos direktorės pareigas!!!

Gal pinigų ir nesusigrąžinsiu, ne juose esmė, bet tikrai šito taip nepaliksiu ir pasistengsiu, kad Panevėžio dienraščiuose ji nuskambėtų ir kad tokie žmonės nepretenduotų į tokias atsakingas pareigas, kai jiems trūksta ne tik darbo kvalifikacijos, bet eilinių bendravimo pagrindų. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 28 rugsėjo 2009 - 13:01
QUOTE(Atisa @ 2009 09 28, 13:46)
Šiandien skambinausi tai gydytojai, Zinai Vaitkevičienei, apie kurią anksčiau minėjau.

Man irgi teko susidurti su sia stomatologe, po poros vizitu supratau, kad pas ja daugiau nesilankysiu. Pirma ji pastoviai veluodavo ir net nesugebedavo pasakyti atsiprasau, antra ji ispasakojo apie savo gyvenima (kas yra jos vaikai ir su kuo ji gyvena), trecia jos darbu likau nepatenkinta, nes sekanti karta apsilankius pas kita stomatologe, po jos taisymo teko danti istraukti... toks jausmas, kad ji dirba visiskai atmestinai, darbo kokybe jai nerupi, svarbiausia tik pasiimti pinigus.
Atsakyti
O kokiu atsiliepimu esate girdeje apie stomatologe R.Zuoziene? g.gif Vieni ja giria, sako,kad gera stomatologe, idomu, kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 05 30, 12:07)
galiu rekomenduoti tik DENTAVITA, super stomotologai  thumbup.gif  tik ten savo seimyna vedu

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Dentavitoje buvau pas odontologe Rudiene, burnos chirurga Bosa, higieniste Vaicekauskiene. Atliktam darbui jokiu priekaistu neturiu. Teko lankytis lygtais Ukmerges g. salia Laisves aikstes, tai nepatiko. smile.gif
Atsakyti
Vakar, kaip ir sakiau, buvau pas odontologę Prokopjevą. Kokia švelni moteris thumbup.gif Viską paaiškino, supažindino, parodė veidrodėlyje, papasakojo wub.gif Po vakarykščio vizito įsitikinau, kad dar ir Panevėžyje yra gerų stomatologų ir ne visi tironai. Dantuką padarė labai lygiai, dailiai ir jis ryškiai skiriasi nuo anksčiau taisytų Vaitkevičienės dantų. Beje, davė 6 mėn. garantiją. Tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Gileta Kazlauskienė Kranto gatvėje (privatus kabinetas) - tikrai rekomenduoju. Atsakinga, viską išaiškinanti, puikiai sutvarkanti dantukus, švelni, maloni. Netgi savo 2,5 metų dukrytės nebijojau pas ją vesti, susitvarkė puikiai bigsmile.gif
Tik nežinau, ar priima naujus pacientus apskritai.
Atsakyti
Musu visa seimyna tvarkosi dantis pas PROKOPJEVUS , Kauno gatveje.

Vaikams patiko Alla Prokopjava, labai svelniai, siltai su vaikais bendrauja, duoda instrumentus apziureti, kedeje pasedeti ir tik kelinto vizito metu bando ikalbeti parodyti dantukus bigsmile.gif . Mano kelios pazistamos pas ja vede vaikus, tai vaikuciai ir mamytes liko patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 25, 19:43)
Musu visa seimyna tvarkosi dantis pas PROKOPJEVUS , Kauno gatveje. 

Vaikams patiko Alla Prokopjava,  labai svelniai, siltai su vaikais bendrauja, duoda instrumentus apziureti, kedeje pasedeti ir tik kelinto vizito metu bando ikalbeti parodyti dantukus  bigsmile.gif . Mano kelios pazistamos pas ja vede vaikus, tai  vaikuciai ir mamytes liko patenkintos  thumbup.gif

o kokios kainos vaiku dantu gydymo? pvz. plomba? vaistukai ant dantuko?
Atsakyti
Aš irgi jokių priekaištų DENTAVITAI neturiu.
Atsakyti