Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

Sveiki visiems!

Labai norėčiau, kad šiektiek plačiau padiskutuotume apie šią gimnazija. Mane labai domina šie klausimai, ar Rasos gimnazijoje yra tyčiojamasi iš vaikų( tai retas ar dažnas reiškinys), kaip pedagogai į tai reaguoja. Nes turėjau didelę problemą dėl patyčių, tad būtent renkuosi tokią mokyklą, manau kuri yra gan stipri ir joje šis šio dalyko tikiuosi nebus. Na beabejo aš kalbu apie tikra pasityčiojima, nuolatinį (stumdymasis, prasivardžiavima).
Taip pat mane labai domina, tai ar šioje mokykloje yra konkrečiai sustiprinti kažkokie dalykai, na pavyzdžiui: Matematika, Anglų kalba. Planuoju pereiti į gimnaziją, tad labai stengiuos sužinoto apie jas daugiau.

Dekuoju visiems!
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Apsilankysim ir vietoj sužinosim konkrečiai dėl stojimo į 2 klasę. bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip sekėsi paskutinis testas?
Aš surinkau 56 taškus :>
Atsakyti
Apie Rasos gimnazija tema jau yra...
Bet seip mokykla pagrinde tuo ir yra gera, nes joje tikrai draugiska aplinka.. Draugiski mokiniai susirinke thumbup.gif Patyciu o dar ziauriu fiziniu blink.gif ten tikrai nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 04 14, 14:27)
Kaip sekėsi paskutinis testas?
Aš surinkau 56 taškus :>

Sveikinu, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ziurekit ka pasakojo treciajame turnyre?as nebuvau biggrin.gif tik man labai keista kad tiek daug vaiku buvo?juk daugeliui atostogos
Atsakyti
QUOTE(dovi666 @ 2010 04 21, 20:07)
Sveikos, ziurekit ka pasakojo treciajame turnyre?as nebuvau :D tik man labai keista kad tiek daug vaiku buvo?juk daugeliui atostogos

Oi, pasakojo tą patį, ką visada :D. Jei vienam teste buvai, tai jau žinai viską, ką ten sako :).
O va aš neseniai grįžau iš ketvirto turnyro :). Atėjus į salę leido iš kart eit rašyti testų, kad nebereikėtų to paties klausyt vėl ir vėl :). Gerai sugalvojo, nes aš jų visą programą jau mintinai išmokau :D.
Atsakyti
Sveiki, na vat skaitineju ir as apie rasa wink.gif Norejau paklausti, ar perejus i rasa is kitos mokyklos labai krenta vidurkiai ? Kaip mokytojos, kaip atmosfera klaseje? Isanksto aciu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau turnyre ;D
Rašiau 302 kabinete ;D
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2010 04 25, 14:47)
Aš irgi buvau turnyre ;D
Rašiau 302 kabinete ;D

:).
Aš 308, jau antrą kartą šitam kabinete :). Net toj pačioj vietoj sėdėjau, gal sėkmę atneš :D.
Papildyta:
QUOTE(*candy* @ 2010 04 24, 21:34)
Sveiki, na vat skaitineju ir as apie rasa ;) Norejau paklausti, ar perejus i rasa is kitos mokyklos labai krenta vidurkiai ? Kaip mokytojos, kaip atmosfera klaseje? Isanksto aciu  :)

Vidurkiai kris, jei tavo dabartinėje mokykloje prastesnis mokymosi lygis, čia jau nieko nepakeisi. Tačiau dažniausiai nukrenta visiems, balta varna nebūsi :). Vėliau viskas šiaip ar taip susitvarko :).
Dėl klasės, tai gali pasitaikyt visko, tačiau Rasa garsėja kaip draugiškiausia gimnazija Kaune :).
Atsakyti
Kaip sekėsi rašyt? Ar sunku buvo?
Man taip, visos fizikos ir matematikos formulės tiesiog išgaravo ;(
Atsakyti
Nėjau šį kartą. Pažįstamas buvo, sakė nesąmoningas testas, matematika vėl kažkoks grybas. Aš po kažkurio testo, ėjau pas savo matematikos mokytoją klausti apie kažkurį uždavinį. Sakė šitus dalykus tik kitais metais mokysimės... Tai ką žinau... :x
Atsakyti