Na, matematika man mokykloje einasi prasčiausiai, bet testuose sekasi neblogai :). Fizika tai iš viso ne mano sritis, skaičiavau pagal savo sukurtą formulę kažkokią :D. O šiaip tai istoriją ir geografiją visą laiką rašau iš lempos... Be to, biologija man ten visą laiką grybas, šį kartą reikėjo rašyt apie kerpių naudą ir išvardint rūšis O_o. Sukūriau savas :D.
Kad man keisti tie testai. Biologija - viskas iš 7 klasės. Matematika - viskas iš 9... Tai ką žinau. O šiaip matematikoj ir aš ir tas pažįstamas esam kaip ir pirmi mokykloj. Tai ką žinau... Nors čia gal pagal vadovėlius priklauso. Mes pagal naują programą einam. Visas temas kur buvo biologijoj praėjom pernai, tai nieko nebeatsimenu. Praeitam teste kur apie ligas buvo, tai savo prigalvojau visokių nesąmonių ir 10 gavau
Geografijos mes paprastai kai rašom testa, tai parašom, o tas temas mokomės po savaitės ar dviejų
Bet iš lempos kokius 6 atspėju visad ;DD Istorijos aš nesimokau tai irgi apie 6 iš lempos visad atspėju.

Sveiki
Nu va, nuvarėm su draugėm pirmą kartą tų testų į bendraamžių turnyrą rašyti. Iš tiesų pirmi įspūdžiai buvo - didelis pastatas (ypatingai sugebu pasiklysti!) ir į turnyrą atėjo labai daug vaikinų. Tai pasirodė šiek tiek keista ;D Papasakojo šiek tiek apie pačią gimnaziją, buvo visai įdomu. Tada visa chebra, 15 žmonių, nugrybavom ne į tą kabinetą... Puiku. Pagaliau radome kabinetą, susėdome. Testas buvo normalus, tokio ir tikėjausi. Lietuvių kalba, chemija lengva, anglų irgi, geografiją biškį nugrybavau, apie istoriją, matematiką vpš patyliu! Katastrofa
Fizika, biologija dar pusėė veelnio. ;]]
Tai va. Aš noriu pereiti į šią gimnaziją, tempuosi ir drauges. Dabar labai labai laukiu testų atsakymų! Po to varysim dar ir į kitą turnyrą.
Šiaip labai patiko, kad yra tikrai nemažai užklasinės veiklos, būrelių ;P

Nu va, nuvarėm su draugėm pirmą kartą tų testų į bendraamžių turnyrą rašyti. Iš tiesų pirmi įspūdžiai buvo - didelis pastatas (ypatingai sugebu pasiklysti!) ir į turnyrą atėjo labai daug vaikinų. Tai pasirodė šiek tiek keista ;D Papasakojo šiek tiek apie pačią gimnaziją, buvo visai įdomu. Tada visa chebra, 15 žmonių, nugrybavom ne į tą kabinetą... Puiku. Pagaliau radome kabinetą, susėdome. Testas buvo normalus, tokio ir tikėjausi. Lietuvių kalba, chemija lengva, anglų irgi, geografiją biškį nugrybavau, apie istoriją, matematiką vpš patyliu! Katastrofa

Tai va. Aš noriu pereiti į šią gimnaziją, tempuosi ir drauges. Dabar labai labai laukiu testų atsakymų! Po to varysim dar ir į kitą turnyrą.
Šiaip labai patiko, kad yra tikrai nemažai užklasinės veiklos, būrelių ;P
Dėl šito siūlyčiau tikrai nepergyventi, kaip ir pati minėjai, Rasa garsėja draugiškumu (kažkaip šitai aš pirmąkart girdžiu, nors ir trečius metus baigiu). Tuo labiau atėjus į pirmą klasę neturėtų būt sunku susibendrauti ar pritapti, visi būna labai savoje vietoje dar. Mes ir pirmoje klasėje vieni kitus labai mylėjome. : >
Aš taipogi planuoju pereiti į šią mokyklą. Dalyvavau visuose bendraamžių turnyruose. Mokykla pasirodė labai didelė (sugebėjau kiek pasiklysti
), bet labai jauki. 04 24 testas man pasirodė kiek lengvesnis už buvusiuosius, taigi kai buspaskelbti rezultatai būtinai pasidalinkite.

as antroke cia
tikrai nebijokit tie, kurie einat vieni. as taip pat ejau viena, o dabar turiu pacius nuostabiausius draugus

Malonu girdėti
.
Turiu vieną klausimėlį čia besimokančioms. Mane nuo išėjimo iš mokyklos baido tik vienas dalykas. Dabartinės mokytojos gąsdina, jog gimnazijoje pedagogai nesivargina išmokyti, o tik numeta pratimų, kuriuos reikia padaryti numeriukus ir palieka vaikus kapstytis patiems. Ta prasme, vidurinėse mokytojos daugiau terliojasi su mokiniais, nes yra visokių, ir gerai, ir prastai besimokančių. Be to, ne paslaptis, kad korepetitorius dažniausiai samdo būtent gimnazistai.
Taigi, ar pačios ką nors panašaus pastebėjot ?

Turiu vieną klausimėlį čia besimokančioms. Mane nuo išėjimo iš mokyklos baido tik vienas dalykas. Dabartinės mokytojos gąsdina, jog gimnazijoje pedagogai nesivargina išmokyti, o tik numeta pratimų, kuriuos reikia padaryti numeriukus ir palieka vaikus kapstytis patiems. Ta prasme, vidurinėse mokytojos daugiau terliojasi su mokiniais, nes yra visokių, ir gerai, ir prastai besimokančių. Be to, ne paslaptis, kad korepetitorius dažniausiai samdo būtent gimnazistai.
Taigi, ar pačios ką nors panašaus pastebėjot ?
Aš taip pat turu vieną klausimą šioje gimnazijoje jau besimokantiesiems. Man sakė (nors nelabai noriu tuo tikėt), kad čia visai nemoko matematikos, kad gimnazija sukonsentruota tik į humanitarinius mokslus, o matematikos visiškai nemoko. Mokiniai prieš baigiamuosius egzaminus samdosi korepetitorius, bet vis tiek vos juos išlaiko.
Tai tiesa, ar tik dar vienas pramanas?

Visur yra visokių pedagogų, gimnazija irgi nėra išimtis, tik santykis tarp prastų ir gerų kitoks, nei vidurinėje. Normalu, kad atėjus į gimnaziją namų darbams skiriamas laikas padidės, krūviai ir reikalavimai dažnai visai kiti būna. Bet taip, jei ten du mokiniai iš visos klasės prastai dalyke gaudos dėl jų netupinės ilgiau prie tos pačios temos, teks jau savarankiškai kapstytis.
O dėl to, kad gimnazija sukoncentruota į humanitarinius mokslus yra visiškas mitas, beje, dažnai girdimas. Pirmus metus matematiką dėstė garsusis Skučas, tai ten nieko neveikdmas ir ketvirto neištemsi, ką jau kalbėti apie aukštesnį įvertinimą. Šiais metus rinkdamasi profilius pasiėmiau b lygiu matematiką, tai praktiškai nieko neveikiam. Skųstis negaliu, būtent to ir norisi b lygyje, bet tarkim jei man būtų dėsčiusi pirmus metus ir matematika būtų reikalinga - per daug nebūčiau džiaugusis. Dėl kalbų irgi įvairiai - yra ir labai puikių anglisčių, bet teko susidurti ir su prastesnėmis. Rusistės šiaip tokios keistokos. Turbūt vienas graudžiausių dalykų buvo lietuvių kalbos mokytoja, su pakrikusiais nervais ir nesugebanti normaliai išdėstyti dalyko, bandėm keisti, nieko nesigavo. Šiais metais dėl to man pasisekė, nes lietuvių kalbos grupės trečioje klasėje būna mažesnės (~24 mokiniai), tai man kliuvo eiti į papildomą grupę (iš keturių klasių sudaromos penkios grupės), kuriai dėsto viena iš geriausių lietuvių kalbos mokytojų mokykloje. Žodžiu, kaip ir nemažai daug kur yra ir sėkmės reikalas. Be to, dar ir kokioje klasėje esate, universitetinėje ar paprastoje gimnazinėje.
O dėl to, kad gimnazija sukoncentruota į humanitarinius mokslus yra visiškas mitas, beje, dažnai girdimas. Pirmus metus matematiką dėstė garsusis Skučas, tai ten nieko neveikdmas ir ketvirto neištemsi, ką jau kalbėti apie aukštesnį įvertinimą. Šiais metus rinkdamasi profilius pasiėmiau b lygiu matematiką, tai praktiškai nieko neveikiam. Skųstis negaliu, būtent to ir norisi b lygyje, bet tarkim jei man būtų dėsčiusi pirmus metus ir matematika būtų reikalinga - per daug nebūčiau džiaugusis. Dėl kalbų irgi įvairiai - yra ir labai puikių anglisčių, bet teko susidurti ir su prastesnėmis. Rusistės šiaip tokios keistokos. Turbūt vienas graudžiausių dalykų buvo lietuvių kalbos mokytoja, su pakrikusiais nervais ir nesugebanti normaliai išdėstyti dalyko, bandėm keisti, nieko nesigavo. Šiais metais dėl to man pasisekė, nes lietuvių kalbos grupės trečioje klasėje būna mažesnės (~24 mokiniai), tai man kliuvo eiti į papildomą grupę (iš keturių klasių sudaromos penkios grupės), kuriai dėsto viena iš geriausių lietuvių kalbos mokytojų mokykloje. Žodžiu, kaip ir nemažai daug kur yra ir sėkmės reikalas. Be to, dar ir kokioje klasėje esate, universitetinėje ar paprastoje gimnazinėje.
Paprastai klasei tikrai ne per mažas. Dėl universitetinės nežinau kiek jis turi įtakos skaičiuojant balą.