Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

QUOTE(ievu @ 2010 05 24, 17:23)
Aš nebuvau paskutiniajame bendraamžių turnyre (2010 05 22), bet draugės taip pat pasakojo, kad vedė į salę. Tai kažkaip nejauku man pasidarė, kas gi manęs lauks per testą į VDU klases.  fear.gif  biggrin.gif Beje, ar jūs jam kaip nors ruošitės/mokysitės ką nors?  biggrin.gif

Gal reikės truputėlį pasivartyti, bet pagalvojus juk negali žinoti iš ko jis bus biggrin.gif
Atsakyti
Nu kas kiek turnyre surinkot?
Atsakyti
Man šitas paskutinis sunkokas buvo testas... Kažkada gavau 61 tašką, dabar 54 ;D Nu dar pusė velnio. Man įdomu, kiek reikia surinkti per VDU tą rimtą testą, kad patektum į universitetinę klasę g.gif
Ir aš dabar iš viso nežinau - ar pereiti į Rasą, ar ne. Jei nepateksiu į universitetinę, tikriausiai neapsimokės eiti..
Atsakyti
Kas žino, pasakykit - stojamasis testas sunkesnis už bendraamžių turnyrus ?
Atsakyti
Kiek girdėjau, sunkesnis...
Atsakyti
Laba, norejau paklaust nuomones.. Mano praeitas trimestras 8,2 buvo si trimestra tik 7,7 yra galimybes kad istosiu i mokykla? ;(
Atsakyti
QUOTE(Laurita*~ @ 2010 05 30, 18:49)
Laba, norejau paklaust nuomones.. Mano praeitas trimestras 8,2 buvo si trimestra tik 7,7 yra galimybes kad istosiu i mokykla? ;(

Galimybių yra, bet garanto - ne. Priklauso nuo to, su kokiais vidurkiais mokiniai ateis šiais metais :).
Atsakyti
sveiki truputi gal per velai apsisprendziau bet zadu eit zadu eit i raso gimnazija tik nzn i kokia klase eit universitetine ar ne. testuose nebuvo galimybiu nlb zinau tik tai kad mano metinis mazdaug 9.4 biggrin.gif . gal galit patart kur eit ? vieni man sake kad universitetinese ziaurus kruvis ir kad ten visi pri knygu sedet tik turi laiko nemokslam neturi o kiti sake kad paprastos klases cia tokios pat kaip vidurines ir kad visa seip demesimokytojai skiria tik universitetinem tiesa tai ar ne idomu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aqualiukas @ 2010 06 02, 12:01)
sveiki truputi gal per velai apsisprendziau bet zadu eit zadu eit i raso gimnazija tik nzn i kokia klase eit universitetine ar ne. testuose nebuvo galimybiu nlb zinau tik tai kad mano metinis mazdaug 9.4 :D . gal galit patart kur eit ? vieni man sake kad universitetinese ziaurus kruvis ir kad ten visi pri knygu sedet tik turi laiko nemokslam neturi o kiti sake kad paprastos klases cia tokios pat kaip vidurines ir kad visa seip demesimokytojai skiria tik universitetinem tiesa tai ar ne idomu ? :hm

Universitetinės ir paprastos klasės skiriasi tik mokiniais, t. y. į jas susirenka pajėgesni. Mokytojai tie patys, krūviai irgi panašūs, nebent namų darbų daugiau. Taigi, bent jau BANDYTI įstoti į universitetinę, manau, verta visiems. Įstosit - vadinasi esat to verti, neįstosit irgi atsidursit klasėj su panašesniais į save :). O 9,4 labai geras vidurkis :).
Atsakyti
Daug padeda tai kad laikei testus? Gal i tai atsizvelgs irg? Kaip bijau neistot, o dar kitas miestas ;( Gal kas zinot kiek reikia surinkt tasku is testu norint istot i universitetines klases?
Atsakyti
Sveiki. As taip pat galvoju stoti i Rasos gimnazija. Bandysiu i VDU klases. Norejau paklausti kokius dokumentus reikia atnešti iki 11 dienos? Tik prašyma?
Atsakyti
QUOTE(koletee @ 2010 06 03, 13:56)
Sveiki. As taip pat galvoju stoti i Rasos gimnazija. Bandysiu i VDU klases. Norejau paklausti kokius dokumentus reikia atnešti iki 11 dienos? Tik prašyma?

Taip smile.gif. Rytoj prašymą nuvešiu ir aš smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(Laurita*~ @ 2010 06 02, 22:29)
Daug padeda tai kad laikei testus? Gal i tai atsizvelgs irg? Kaip bijau neistot, o dar kitas miestas ;(  Gal kas zinot kiek reikia surinkt tasku is testu norint istot i universitetines klases?

Į testus neatsižvelgia. Kiek balų surinkti reikia, irgi jokios kartelės nėra, individualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita :): 03 birželio 2010 - 14:05