Žiūrėkit ką jūs prašyme rinksitės tikybą ar etiką?
Jei būtų mokoma apie visas religijas, tai rinkčiausi tikybą, bet kadangi žinau, kas ten manęs lauktų, tai nerizikuosiu ir rinksiuosi etiką. Bet vis tiek būtų puiku, jei kas apšviestų kokios tos etikos ir tikybos mokytojos. Tada jau geriau eiti pas gerą tikybos mokytoją, nei pas prastą etikos...
Tikybos greiciausiai mokysites pas Juskiene :DDDD Atrodys keista, betdabar prisiminus juokas ima... ;D Giedosit giesmeles smagias..
Desimtokam ir vyresniem tikyba daugumai deste mokytoja Milda. Super mokytoja! Bet ji jau i dekreta iseina.
Misevicius. Etikos. Daugumai tai autoritetas, mokytoju mokytojas, taciau man jis ispudzio nepadare. Nesudomijo ir kaip asmenybe mane atstumiantis.
Desimtokam ir vyresniem tikyba daugumai deste mokytoja Milda. Super mokytoja! Bet ji jau i dekreta iseina.
Misevicius. Etikos. Daugumai tai autoritetas, mokytoju mokytojas, taciau man jis ispudzio nepadare. Nesudomijo ir kaip asmenybe mane atstumiantis.
Pasirinkau tikybą, nes ten beveik nieko nerašo, o etikoj sakė ištisai rašo ir mokosi. Miegojau per tikybą aštuonis metus, dabar dar panuobodžiausiu. :>
Juškienė ima visus devintokus tai apturėsim visokių kvailų dainavimų. :> Bet bent rašyti nereiks.
Juškienė ima visus devintokus tai apturėsim visokių kvailų dainavimų. :> Bet bent rašyti nereiks.
Pala. Man dabar neaišku. Iki birželio 11d. reikia atnešti TIK prašymą? Nes mums metinius vėliau išves! Ir beje, tuos dokumentus(prašymą) su tėvais nešti reiks?
QUOTE(Mane barė @ 2010 06 06, 15:35)
Pala. Man dabar neaišku. Iki birželio 11d. reikia atnešti TIK prašymą? Nes mums metinius vėliau išves! Ir beje, tuos dokumentus(prašymą) su tėvais nešti reiks?
Taip tik prašymą, nes daugelyje mokyklų mokslo metai vėliau baigias.
QUOTE(Mane barė @ 2010 06 06, 16:35)
Tik prašymą, bet ir tą patį tau ten duos užpildyti. Parašyta, kad reikia eiti su vienu iš tėvų, bet ėjau su mama ji ten tik dėl vaizdo pastovėjo. Taip sakant su belekuo galima nueiti ir užsiskaitys kaip tėvai. Nes ten jiems išvis nieko daryt nereiks. Paduos tau prašymą, užpildysi ir viskas :> Ten bus truputėlį kitoks nei internete įdėtas. Modulis bus įvardintas ir reikės pažymėti, tai savojo atsispausdinto ir užpildyto manyčiau nesinešk :>
Kad ten nebuvo galima pažymėti "ne".
Šiaip aš jo imti nenorėjau, anglų puikiai suprantu.
Šiaip aš jo imti nenorėjau, anglų puikiai suprantu.