Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

Jūs dar nesupratot apie tuos švarkus... biggrin.gif Visai neseniai visi nešiodavo pilką (be jokių atspalvių!) uniformą. Vat nesenai įvesta, kad "Rasos" gimnazijos uniforma bus žalsvai gelsvai ir t.t pilkšva(nu ždž...). Tai vyresnės klasės dar eina jaučiu su pilkais, devintokai su tais žalsvais. Jei nesapnuoju g.gif
Testui šiek tiek ruošiausi. Pasikartojau fizikos taisykles ir septintos klasės biologijos kursą. 4u.gif
Negaila bus atsisveikinti su draugais, mokytojais?... Mano mokytojai labai supyko, kad su draugėm išeinam.

Mazmozi, jei tavo vidurkis aukštesnis nei 8.5 - tu jau paprastoj klasėj garantuotai tongue.gif

Beje, Jovita čia kažkur minėjo, kad negalima nepasirinkti anglų kalbos modulio. Iš tikrųjų tai pasiklausėm, mums pasakė, kad galima nepasirinkti. Tai nesirinkau aš bent jau drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ryt ir varysiu i tuos testus smile.gif gal kas zino ko ten reikes? tik tusini ar dar ko?
Atsakyti
agualiukas, pasiimk nu tušinuką ir skaičiavkę (Nu jei leis tai galėsi su skaičevkę skaičiuot)

Mane barė, tai šaunuolė kad kartojiesi. O žiūrėk, o koks tavo vidurkis? Bet pala, daug norinčių, o priima tik kažkur 240 vaikų. Na į paprastą gal, nes yra norinčių ir su septyniais patekt biggrin.gif O tu į pirmą bandai, ane?
Atsakyti
QUOTE(Mane barė @ 2010 06 14, 19:45)
...

Beje, Jovita čia kažkur minėjo, kad negalima nepasirinkti anglų kalbos modulio. Iš tikrųjų tai pasiklausėm, mums pasakė, kad galima nepasirinkti. Tai nesirinkau aš bent jau  drinks_cheers.gif

Ne aš, ŽuŽu*~ minėjo rolleyes.gif .

Pasiimkit tušinukus, patariu ir po atsarginį, skaičiuotuvais naudotis galima, taigi pasiimkit ir juos. Dar pieštuką galit, jei reikėtų ką pasižymėti smile.gif. Špargalkių neiimkit, praeitą kartą teste prigrasino, kad išprašys lauk, jei pamatys biggrin.gif.

Kiek daug šioje temoj naujų narių atsirado smile.gif. Pastebėjau, kad "Rasos" gimnazijos tema viena populiariausių, smagu smile.gif.

Atsakyti
Na aš aštuntą klasę baigiau su dviem devintukais, visi kiti dešimt :> Tai vidurkis mano aukštas :>
Oi velnias, tada bereikalo pažymėjau tą modulį, šiaip tai nenorėjau aš jo imti, bet kažkaip net negalvodama pamačiau žvaigždutę ir pažymėjau ir nieko nepasiklausiau. Ot višta :/
Pasiimsiu tai skaičiuotuvą, porą tušinukų ir pieštuką. Nors tikriausiai įsimesiu visą penalą į rankinę, taip patogiau ;D
Visiems rytoj sėkmės :>
Beje su vidurkiu 8,5 į paprastą klasę garantuotai pateksi, dėl to nepergyvenk wink.gif
Atsakyti
240 mokinių? girdėjau, kad tik 80. negali tiek daug, jei bus tik trys klasės.
Atsakyti
Klasių aštuonios - 224-240 mokinių. Universitetinės tik trys - 84-90 mokinių. Tikiuosi aiškiau :).
Atsakyti
Ji turėjo omeny tik universitetines. smile.gif
Atsakyti
mano vidurkis be tų atmetimų 9.4, o su atmetimais - lygiai 9. na, paprasta jau garantuota, o kaip universitetinė - dar nežinia biggrin.gif
Atsakyti
Eikit, jūs tai garantuotai patekusios, bet už mane yra ir aukštesniu vidurkiu norintys patekt, va kaip jūs pvz. 4u.gif Sekmės visiem laikant testą.
Atsakyti
Mazmozi, jo, į pirmą. Vidurkis mano 9,9 4u.gif

Va, buvau tam teste. TOKIA NESĄMONĖ - vieniem leido naudotis skaičiuotuvu, kitiem neleido doh.gif man aišku nepasisekė...
Šiaip labai keista buvo, vieni kitus visi nužiūrinėjao. Viena mergina draugiška pasitaikė ax.gif
Šiaip testas buvo toks nu pusė velnio... Istorija labai sunku, matkė irgi doh.gif Fiziką nusišnekėjau, chemijos tik pusę padariau. Nu biškį žodžiu susimoviau...
Mokytoja, kuri mus prižiūrėjo, man nepatiko schmoll.gif Šiek tiek pažemino vieną mergaitę, kuri neatsinešė tušinuko į testą.

žodžiu lauksim rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mane barė @ 2010 06 15, 12:35)
Mazmozi, jo, į pirmą. Vidurkis mano 9,9  4u.gif

Va, buvau tam teste. TOKIA NESĄMONĖ - vieniem leido naudotis skaičiuotuvu, kitiem neleido  doh.gif man aišku nepasisekė...
Šiaip labai keista buvo, vieni kitus visi nužiūrinėjao. Viena mergina draugiška pasitaikė  ax.gif
Šiaip testas buvo toks nu pusė velnio... Istorija labai sunku, matkė irgi  doh.gif Fiziką nusišnekėjau, chemijos tik pusę padariau. Nu biškį žodžiu susimoviau...
Mokytoja, kuri mus prižiūrėjo, man nepatiko  schmoll.gif Šiek tiek pažemino vieną mergaitę, kuri neatsinešė tušinuko į testą.

žodžiu lauksim rezultatų  smile.gif

***** koks vidurkis, garantas, kad pakliūsi, jaučiu net ir į VDU klasę pateksi. O tu sporto salei buvai? Aš tai sporto salei. Man patiko visai mirksiukas.gif blush2.gif Mate kaip ir nieko atsakiau, lengva visai buvo, chemija irgi.

Mane barė, jugi ten tik reikėjo (chemijoj) parašyti lygtį pvz.: Ca + Na ir t.t. ir viršui parašyti plius ar minus ir vsio.

Fizika pievos kažkokios, parašiau taip: A = vF. Tai jaučiu iš fizikos 0 bus. blush2.gif Geo irgi nieko, lytu tai gerai, anglų sunkoka, na bet istorija tai vpš doh.gif nesamonė. Na manau 50 balų gal surinksiu thumbup.gif na man pvz šitas testas buvo lengvesnis negu bandomasis testas į paprastą klasę. g.gif

Aš tai būčiau atsistojas ir išėjas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazmozis: 15 birželio 2010 - 11:42