Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

QUOTE(Mane barė @ 2010 06 15, 12:35)
Mazmozi, jo, į pirmą. Vidurkis mano 9,9  :4u:

Va, buvau tam teste. TOKIA NESĄMONĖ - vieniem leido naudotis skaičiuotuvu, kitiem neleido  :oh man aišku nepasisekė...
Šiaip labai keista buvo, vieni kitus visi nužiūrinėjao. Viena mergina draugiška pasitaikė  :ax:
Šiaip testas buvo toks nu pusė velnio... Istorija labai sunku, matkė irgi  :oh Fiziką nusišnekėjau, chemijos tik pusę padariau. Nu biškį žodžiu susimoviau...
Mokytoja, kuri mus prižiūrėjo, man nepatiko  :mmm Šiek tiek pažemino vieną mergaitę, kuri neatsinešė tušinuko į testą.

žodžiu lauksim rezultatų  :)

Kitiem leido ? Sėdėjau priekyje, nieko nemačiau. Kas žiauriausia, jaučiu kas tas užduotis rengė, būtų leidęs naudotis skaičiuotuvais, bet tie viską prižiūrėję mokytojai permetė akim tą lapą, pasitarė ir nusprendė "ai, aš nežinau, bet gal geriau neleidžiam" (pati girdėjau).
Patys mokytojai mane kažkaip nuvylė. Visi labai nemalonūs, pikti, susierzinę pasirodė. Istorijos užduoty, kur reikėjo sujungti įvykius su amžiais, viena mokytoja liepė šalia įvykių šone dar prirašyti ir tą amžių su kuriuo jis sujungtas, nes ji "šitos makalynės" nesupras.
Kita vertus, mokiniai man visi pasirodė labai faini :).
Gal kas pastebėjot, ko daugiau, merginų ar vaikinų ? Neatkreipiau dėmesio.
Atsakyti
Panašiai tiek merginų, tiek vaikinų. Bent kiek atkreipiau dėmesį ;D
Na, aktų salėj leido naudotis skaičiuotuvais, tik neleido tais kurie su atmintim. Tai buvo labaiii gerai, nes man matematikoj prireikė ;D Gavot tam ilgam uždaviny atsakymą 0? ;]
Istorijos žinojau dvi datas, visas kitas spėliojau, o visa kita tai gana lengva buvo. Mano viena draugė buvo sporto salėj, tai neleido naudotis, o kita buvo klasėj tai irgi neleido. Trys kitos buvo kartu su manim aktų salėj, tai labai pasisekė, kad leido ;DD
Kiek girdėjau rezultatai testų [su numeriukais] bus rytoj arba poryt. Tai laikyt reik kumščius dabar ;DD

P.S. Fizikoj tokią pačia formulę kaip Mažmožis naudojau. Net nežinojau kaip galia žymisi tai tokiu dalyku vadovavausi "ai gal tipo bus A" biggrin.gif Chemija tai buvo labai lengva ten
Ca + Cl -> CaCl2
Na + S -> Na2S
Al + O2 -> Al2O3
Atsakyti
A - mechaninis darbas, galia - N. Aš, kadangi taip pat pamiršau, taip ir rašiau - rasti: galia biggrin.gif.

Kas tau ten sakė apie rezultatų paskelbimą smile.gif ?

Beje, kaip jums reikalai su atestatais ? Aš saviškį gausiu anksčiausiai 18 dieną...
Atsakyti
Aš jį jau turiu ir jau padaviau kopiją šiandien.
Mano draugei sakė, kai nešė prašymą. :>
Atsakyti
Opa biggrin.gif nesunkus tas testas buvo visai biggrin.gif o dėl skaičiuoklių nesiklausiau ar galima, ir nieko nesakė ;D neparašiau istorijos ir bio kažką suvėliau. manau, kad neblogai ;D kas čia sakė kad matematika buvo sunku? lygtis buvo visai nesunki, labai gražiai išsisprendžia. tik paini atrodo ;D o kur su rombu užduotis tai išvis lengva ;o
Atsakyti
Mazmozis - aš taip pat buvau sporto salėje. biggrin.gif
Gaila, kad neleido skaičiuotuvų naudoti, o tas vyras, kuris mus prižiūrėjo (džinsais ir pilka palaidine) mane labai gąsdino. lotuliukas.gif blush2.gif

Mano vidurkis lygiai 10. į paprastą klasę tikrai pateksiu, bet į VDU labai abejoju. Susikirtau per šiandieninį testą. Kaip visada koją pakišo jaudulys. Fizikos, matematiko (lygties) ir chemijos nepadariau. Nors kai išėjau iš salės, supratau, kad tai tikrai galėjau padaryti, bet iš to jaudulio viską pamiršau. doh.gif
Turbūt surinksiu tik apie 50 taškų. verysad.gif

Gal kas žinote kaip vertins šį testą? Kiek taškų reikia surinkti, kad patektum? smile.gif
Atsakyti
ievu - manau, nesinervuok dėl patekimo, tuo labiau kad tavo vidurkis lygiai 10. tiksliai nežinau, bet stojant vidurkis turės reikšmę. o dėl taškų tai paklausėm, kai paraiškas davėm, sakė kad įstojusieji surenka maždaug apie vidurį. tad jaudintis nėra ko smile.gif
Atsakyti
DustoffyaClassix - o gal žinai, kada bus internete skelbiami rezultatai? smile.gif
Atsakyti
man sakė draugė, kad matė jog galutiniai rezultatai 23 dieną. čia internete ar kur nežinau, bet tikrinsiu kasdien biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DustoffyaClassix: 15 birželio 2010 - 16:07
ŽuŽu, chemija aš kitiap padariau blink.gif Ca2+ + Cl-, Na2+ + S-, Al3+ O2- ir vsio, nes ten tik prašė lygtis sudaryt, o čia taip kaip tu reikėjo? g.gif Pasimečiau dabar wacko.gif o matės toj lygtį gavau -11sveikų 100kažkiek ir vardiklis 1440 yahoo.gif

Jovita, tu sporto salei buvai ar kitur?

ievu, aš buvau c3 suole bye1.gif beveik pačiam priekį, man nepatiko tokia mokytoja su žydru švarku, kokia užsiraukus lakstė ir pribėgus, ar supratai kaip daryt, čia reikia skaičiukais sunumeruot ir atitikmenis parašyt prie amžių. Bet užduotį aiškiai parašyta sujungti.
Ir dar, ievu, tu garantas, kad pateksi, nes tu tikrų tikriausia moksliukė, tau 100proc., kad pateksi.

Aš iš istorijos atsakiau tik 2 teisingai, tai ŽALGIRIO MŪŠIS XVIa. ir LIETUVOS VARDAS XIa. aggressive.gif

DustoffyaClassix, sutinku, su tuo rombu nebuvo kas veikt yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
matkės lygty turėjo gautis x=-1 . tikrai teisingas, susitikrinom su draugėm ;D
nežinau kaip jums, bet man direktoriaus balsas pasirodė labai juokingas biggrin.gif:D toks plonas plonas biggrin.gif
Atsakyti
Mazmozis - o aš savo suolo nepamenu. biggrin.gif
Pamenu, kad sėdėjau antroje eilėje nuo langų, maždaug 4 (gal 5) suole. Žinoma, būtų buvę geriau sėdėti gale, bet per vėlai atėjau, visos vietos buvo užimtos. g.gif
O ta mokytoja žydru švarku mane prajuokino. lotuliukas.gif
Atsakyti