QUOTE(Mane barė @ 2010 06 15, 12:35)
Mazmozi, jo, į pirmą. Vidurkis mano 9,9 :4u:
Va, buvau tam teste. TOKIA NESĄMONĖ - vieniem leido naudotis skaičiuotuvu, kitiem neleido :oh man aišku nepasisekė...
Šiaip labai keista buvo, vieni kitus visi nužiūrinėjao. Viena mergina draugiška pasitaikė :ax:
Šiaip testas buvo toks nu pusė velnio... Istorija labai sunku, matkė irgi :oh Fiziką nusišnekėjau, chemijos tik pusę padariau. Nu biškį žodžiu susimoviau...
Mokytoja, kuri mus prižiūrėjo, man nepatiko :mmm Šiek tiek pažemino vieną mergaitę, kuri neatsinešė tušinuko į testą.
žodžiu lauksim rezultatų :)
Va, buvau tam teste. TOKIA NESĄMONĖ - vieniem leido naudotis skaičiuotuvu, kitiem neleido :oh man aišku nepasisekė...
Šiaip labai keista buvo, vieni kitus visi nužiūrinėjao. Viena mergina draugiška pasitaikė :ax:
Šiaip testas buvo toks nu pusė velnio... Istorija labai sunku, matkė irgi :oh Fiziką nusišnekėjau, chemijos tik pusę padariau. Nu biškį žodžiu susimoviau...
Mokytoja, kuri mus prižiūrėjo, man nepatiko :mmm Šiek tiek pažemino vieną mergaitę, kuri neatsinešė tušinuko į testą.
žodžiu lauksim rezultatų :)
Kitiem leido ? Sėdėjau priekyje, nieko nemačiau. Kas žiauriausia, jaučiu kas tas užduotis rengė, būtų leidęs naudotis skaičiuotuvais, bet tie viską prižiūrėję mokytojai permetė akim tą lapą, pasitarė ir nusprendė "ai, aš nežinau, bet gal geriau neleidžiam" (pati girdėjau).
Patys mokytojai mane kažkaip nuvylė. Visi labai nemalonūs, pikti, susierzinę pasirodė. Istorijos užduoty, kur reikėjo sujungti įvykius su amžiais, viena mokytoja liepė šalia įvykių šone dar prirašyti ir tą amžių su kuriuo jis sujungtas, nes ji "šitos makalynės" nesupras.
Kita vertus, mokiniai man visi pasirodė labai faini :).
Gal kas pastebėjot, ko daugiau, merginų ar vaikinų ? Neatkreipiau dėmesio.