Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

Gali būt gali būt ;DD
Taip įdomu kaip čia man pasisekė, šakės biggrin.gif

Bet kaip keista šiandien buvo. Taip galvoju "čia gal bus mano ateities klasiokai." Taip keistaaaa keista
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuŽu*~: 15 birželio 2010 - 18:27
Aš buvau toks su juoda maike su baltom raidėm ant jos, džinai, rudi kedai smile.gif blush2.gif
Na manau aš į paprastą patekt turėčiau, na o į VDU tai abėjoju, priima tik 86.
Atsakyti
Oii neatsimenu. ;DDD
Gerai, kad 86, nes mums Sakalauskas aktų salėj sakė, kad 76, tai visi taip apsidairė pakraupę biggrin.gifD Bet paskui sakė draugė, kad sporto salėj sakė, kad 86. Tai bent tiek gerai ;D
Atsakyti
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 06 15, 19:25)
Gali būt gali būt ;DD
Taip įdomu kaip čia man pasisekė, šakės biggrin.gif
Bet kaip keista šiandien buvo. Taip galvoju "čia gal bus mano ateities klasiokai." Taip keistaaaa keista

Tai jo, gali būt. Vat galėjom vakar pasiskayt kas kaip būsim ir susitikt in real blush2.gif
Atsakyti
Galėtų apsispręst bent kartą. biggrin.gif
Na o mes.. Arčiau langų sedėjom. Lyg ir ketvirtas ar trečias suolas nuo priekio skaičiuojant. biggrin.gif Gan daug juokėmės. Turbūt buvom pačios nerimčiausios iš visų ten buvusių. ax.gif
Atsakyti
Aiii. Dar susitiksim ;D

Aš tai berods priešpaskutinėj eilėj, priešpaskutiniam suole. [Jeigu nemaišau xD]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuŽu*~: 15 birželio 2010 - 18:36
Sunku jau prisimint. biggrin.gif
Atsakyti
tai tikiu, nes ir aš vos porą žmonių prisimenu ;DDD
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 15, 19:27)
Aš buvau toks su juoda maike su baltom raidėm ant jos, džinai, rudi kedai smile.gif blush2.gif

Gal ~170 mokinių ten buvo susirinkę (spėju), iš tokio aprašymo vargu ar tave kas prisimins biggrin.gif. Aš pati, jau tiek kartų buvus bandomuosiuose testuose, bet veidus vis tiek sunkiai įsimenu, atpažinau šiandien gal tik porą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 15, 19:05)

būtent!
Atsakyti
Na, išaiškės, kai sužinosim kas kiek taškų gavo ;pPp
Kas nori man į pm parašykit savo fb, arba skype ;]
Atsakyti
QUOTE(Nyuu @ 2010 06 15, 19:31)
Galėtų apsispręst bent kartą. biggrin.gif
Na o mes.. Arčiau langų sedėjom. Lyg ir ketvirtas ar trečias suolas nuo priekio skaičiuojant. biggrin.gif Gan daug juokėmės. Turbūt buvom pačios nerimčiausios iš visų ten buvusių.  ax.gif

aš pati nerimčiausia. man juokas ėmė iš tokių, nu sorry, kalikų mačiau keletą. biggrin.gif ir ypač iš dyriko balso. biggrin.gif
Atsakyti