Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

QUOTE(FIERCE @ 2010 06 16, 09:40)
mane irgi prajuokino direktoriaus balsas biggrin.gif
sėdėjau C2 suole, trečioj eilėj nuo lango, antra nuo priekio. tos mokytojos kokios piktos...
priėjo viena prie manęs ir liepė istorijos užduoty šalia įvykių parašyt amžius, nes "tokio darbo tikrai nepriims", nors pas mane buvo tik pradėta ta užduotis biggrin.gif
susimoviau per matkę, įtariu, fizikos visai neparašiau...

aš c3 blush2.gif

O dėl testo drystumėt šnekėt... Aš tik 40 balų surinkau doh.gif Nekenčiu savęs. Aš tikrai nepateksiu. O čia kažkas mačiau rašė kad vidurkis 7 o iš testo 90, taigi gali būt, gali pvz. istorijos tiesiog atspėt ir viskas... Nu bet aš tai čia mažiausiai surinkau doh.gif Man gėda blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet į paprastą manau turėčiau patekt, nes vidurkis 8,7 (neskaitant dailės, kuncės, muzikos ir technologijų)
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 16, 12:06)
aš c3  blush2.gif

O dėl testo drystumėt šnekėt... Aš tik 40 balų surinkau  doh.gif Nekenčiu savęs. Aš tikrai nepateksiu. O čia kažkas mačiau rašė kad vidurkis 7 o iš testo 90, taigi gali būt, gali pvz. istorijos tiesiog atspėt ir viskas... Nu bet aš tai čia mažiausiai surinkau  doh.gif Man gėda  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Bet į paprastą manau turėčiau patekt, nes vidurkis 8,7 (neskaitant dailės, kuncės, muzikos ir technologijų)

kelintam tu suole sėdėjai? nes man iš kairės draugė, už manęs ir mano dešinėj kažkokie bernai, tai belieka kad tu prieš mane? biggrin.gif
Atsakyti
Aš sėdėjau berods H4 suole . Buvau šviesiai apsirengus labai. Gal kas netoli sėdėjot? biggrin.gif
Atsakyti
As ir mazaj surinkau. Tik 53. Bt vidurkis atmetus daile, muzika ir t.t. yra 9,4. Tj idomu ar turiu sansu patekt verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
manau, turi smile.gif
Atsakyti
FIERCE, o tu sporto salei buvai išvis? 4u.gif

Bet aš negaliu, nekenčiu savęs... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazmozis: 16 birželio 2010 - 11:19
taip, sporto salėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FIERCE @ 2010 06 16, 12:20)
taip, sporto salėj  smile.gif

Tai tu buvai prieš mane, nes tu buvai 2 suole nuo prieko, pirmas buvo C1, C2, C3, C4 ir t.t., va visa eilė, tai tu buvai prieš mane tada 4u.gif o aš už taves, aš toks bernas baisus buvau...
Atsakyti
QUOTE(FIERCE @ 2010 06 16, 13:10)
kelintam tu suole sėdėjai? nes man iš kairės draugė, už manęs ir mano dešinėj kažkokie bernai, tai belieka kad tu prieš mane? biggrin.gif

Tai čia gi ir yra JIS. : D
Atsakyti
tai žinau, kad JIS biggrin.gif
aišku tada, kažkaip neįsižiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Bet aš negaliu, aš tik 40 surinkau, čia prasčiausias balas, nu yra ira su 15, bet aš tikrai į VDU nepatekęs, į paprastą yra daugiau šansų, nes vidurkis 8,7, tai manau į paprastą tikrai patekčiau. Bet klasiokais mes nebūsim, nes jūs į VDU varot, o aš ne...
Atsakyti
Dėl tų vidurkių tai visokių istorijų gali būti , nes kai dukra pasakė kad išeis į gimnaziją - tai mokytojai atvirai pasakė : dabar gerų pažymių nematysit. Ir iš tikrųjų keletas dalykų krito per 2 balus. Nors testą laikė tik iš smalsumo, bet 46 balus surinko...
Atsakyti