Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

Lygtyje surinktus taškus rodo pirmi matematikos balai.
Prieš tai, kai kalbėjom apie tą lygtį, visi gavo skirtingus atsakymus, ir taip ir neišsiaiškinom, kurio teisingas. Panašu, kad nei vieno, nes niekas taip ir nesurinko 10 balų :D.
Papildyta:
Paskaičiavau, kad 21 žmogus surinko 90 ir daugiau balų O_o. Dabar baisu darosi, kad net jei ir patekčiau į universitetinę klasę, vis tiek nesijausčiau verta mokytis kartu su tokiais proto bokštais...
Atsakyti
Jovita - tavo tiesa. Kažkaip nejauku. unsure.gif
Nors..., manau, nemažai iš jų gal tiesiog spėjo atsakymus arba juos sužinojo iš kitų.
Atsakyti
QUOTE(ievu @ 2010 06 16, 14:06)
Jovita - tavo tiesa. Kažkaip nejauku. unsure.gif
Nors..., manau, nemažai iš jų gal tiesiog spėjo atsakymus arba juos sužinojo iš kitų.

Tai taip, kažkokią dalį atspėjo, bet vis tiek, 96 taškų iš oro nesurinksi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita :): 16 birželio 2010 - 13:33
Na taip. unsure.gif
Ir kai vakar atėjau rašyti to testo ir pamačiau kokie ten renkasi, pasijutau nejaukiai. Daug buvo tokių rimtų, nekalbių. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(ikiuke @ 2010 06 16, 13:06)
100 proc.palaikau  drinks_cheers.gif  blush2.gif kai yra noras mokytis nesvarbu kokia klasė, svarbu mokytojai. Pyktis ima, kai griežti ir daug reikalauja, bet paskui tik tokius  mokytojus ir atsimeni. Aš visada kaip pavyzdį turiu mokytoją Skučą:griežtas, bet savo dalyką išmano super ir į galvas sukrauna. Man tai yra mokytojas Nr.1 smile.gif cool.gif

o aš nesutikčiau. visiškai. yra didelis skirtumas, kai klasė pavyzdžiui, sėdi rami ir visi nori mokytis. tongue.gif
o kai klasė triukšminga ir nerodo noro mokytis, tikrai nesusikaupsi per pamokas.
tad skirtumas yra smile.gif manau, jog į universitetines renkasi labiau motyvuoti mokiniai, norintys kažko siekt, kuriem mokykla neatrodo tik laiko gaišimas. mirksiukas.gif
Papildyta:
ievu - na aš ne iš tokių, bet tikrai mačiau nemažai tokių nekalbių. galų gale ten daug kas po vieną atėjo.
Atsakyti
Na jau, manau, kad vėliau, susibendravus, jie neatrodys tokie rimti ir nekalbūs smile.gif. Tačiau gąsdina, kad gresia didelė konkurencija mokslo atžvilgiu unsure.gif .
O šiaip aš ir pati turbūt atrodžiau labai nekalbi, nes ir nebuvo su kuo kalbėt, viena ėjau biggrin.gif.
Atsakyti
susibendrausim biggrin.gif beje ką tik buvau rasoj, nešiau metinio kopiją. tai vat, sakė pilni klasių sąrašai tikrai 23 dieną.
Atsakyti
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 16, 14:37)
o aš nesutikčiau. visiškai. yra didelis skirtumas, kai klasė pavyzdžiui, sėdi rami ir visi nori mokytis.  tongue.gif
o kai klasė triukšminga ir nerodo noro mokytis, tikrai nesusikaupsi per pamokas.
tad skirtumas yra smile.gif manau, jog į universitetines renkasi labiau motyvuoti mokiniai, norintys kažko siekt, kuriem mokykla neatrodo tik laiko gaišimas. mirksiukas.gif

Sutinku Jei klasė būtų visiškai nesvarbu, nebūčiau bandžius iš mokyklos pereit į gimnaziją.

Jei klasė nepaklusni, tai net ir tie patys geriausi mokytojai nelabai sugebės ką išmokyti...
Atsakyti
DustoffyaClassix - o bus skelbiami gimnazijoje ar internete? smile.gif
Atsakyti
aš dėl to ir išeinu biggrin.gif
Ievu - gimnazijos vestibiulyje. ;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DustoffyaClassix: 16 birželio 2010 - 13:47
Gal dar žinai kelintą valandą? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 06 16, 13:49-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 16, 13:49)
Lygtyje surinktus taškus rodo pirmi matematikos balai.
Prieš tai, kai kalbėjom apie tą lygtį, visi gavo skirtingus atsakymus, ir taip ir neišsiaiškinom, kurio teisingas. Panašu, kad nei vieno, nes niekas taip ir nesurinko 10 balų biggrin.gif.
Papildyta:
Paskaičiavau, kad 21 žmogus surinko 90 ir daugiau balų O_o. Dabar baisu darosi, kad net jei ir patekčiau į universitetinę klasę, vis tiek nesijausčiau verta mokytis kartu su tokiais proto bokštais...

Gavau 10 balų už išspręstą lygtį. Atsakymas buvo -1. biggrin.gif
O dėl valandos tai.. Manau, kad nuo kokių 9h turėtų būt. Visgi jeigu jau sako dieną, tai reiškias nuo pat ryto turėtų būt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nyuu: 16 birželio 2010 - 13:50