QUOTE(karolytee @ 2009 08 29, 13:14)
ne 9.45 rikiuotis stadione prie savo klases.
QUOTE(dailil @ 2009 08 28, 14:22)
QUOTE(pasifloriukas @ 2009 08 28, 17:13)
QUOTE(Tadaz @ 2009 08 28, 22:07)
as irgi patekau i 1G. Gal ka zinai apie Zineviciene?
Sveikinu
Zineviciene,kaip aukletoja nezinau.Bet,kaip mokytoja superine,ir pades ir ismokys.Per pamoka,kartais ir papletkint su ja galima.Zodziu tikrai pasiseke
QUOTE(Tadaz @ 2009 08 29, 10:45)
daug cia is 1g 
Papildyta:
ir be to gi gali ut kad dvilyuktokai ves mus i klases
tai nesijaudinkit 
Papildyta:
ir be to gi gali ut kad dvilyuktokai ves mus i klases
Kiek pamenu tai dvyliktokai nevedė mūsų į klases
QUOTE(bacardi braškė @ 2009 08 29, 17:58)
tik man vat vienas klausimas ramybės neduoda, kaip ten tam stadione savo klasę reiks susirast? jie ten su kokiais užrašais stovės ar ką? ;D aš jau panikuot tuoj pradėsiu
Ant asfalto bus parašyta klasė
Tai visiems reikia rinktis 9.45 stadione, taip?
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 17:04)
aš patekau į 1A
gal žinot ar gera kaip mokytoja yra ta chemikė? neprisimenu pavardės
QUOTE(primerbeso @ 2009 08 28, 22:26)
jo 1G ir 1A mokytojos chemikės tik vat kad pavardės neįsiminiau nei vienos... į 1G dvi mano draugės pateko 
Tai kad A klasės auklėtoja Marojan, lituanistė
Kaip matau 1C auklėtojas Skučas
Nuoširdžiai pavydžiu 1E, gausit R. Rakauskaitę. Nuostabi mokytoja, nuostabus žmogus
Stravinskienė irgi nebloga, biologė. Šiaip tikrai patiko pamokos. Tokia neeilinė mokytoja. Sunku parinkt žodžius net
Apie Ginetą šiaip esu girdėjus daug gerų atsiliepimų, prikolnas tipo, manau, neliūdėsit
QUOTE(karolytee @ 2009 08 29, 20:29)
Kažkaip labai jau nervinuos prieš tą rugsėjo pirmąją...
Mokykloj skaičiau, kad 9.45 pirmokams reikia rinktis auklėtojų kabinetuose, bet šiam forume daug rašot, kad reikia rinktis stadione. Gal kas žino, kur iš tikrųjų reik eit?
Ir, beje, ar jūs eisit į mišias?
Mokykloj skaičiau, kad 9.45 pirmokams reikia rinktis auklėtojų kabinetuose, bet šiam forume daug rašot, kad reikia rinktis stadione. Gal kas žino, kur iš tikrųjų reik eit?
Ir, beje, ar jūs eisit į mišias?
Rugsėjo 1-osios šventė
09.00 val. Šv.Mišios palaimintojo J.Matulaičio koplyčioje (Žeimenos g. 6)
09.45 val. klasės rikiuojasi gimnazijos stadione
10.00 val. iškilmingas mokslo metų atidarymas
11.00 val. klasių valandėlės auklėtojų kabinetuose
http://www.rasa.kaunas.lm.lt/
I kokia klase patekai?
QUOTE(Rosalie @ 2009 08 29, 18:40)
Tai kad A klasės auklėtoja Marojan, lituanistė
Čia jau yra surašyta : http://www.rasa.kaun...bendruomene.htm Šiaip ji man nemokė, nlb ką galiu pasakyt. 
Na, jis irgi man nemokė, bet atsiliepimai apie jį daro savo
Nuoširdžiai pavydžiu 1E, gausit R. Rakauskaitę. Nuostabi mokytoja, nuostabus žmogus
Lituanistė ji, jei ką 
Stravinskienė irgi nebloga, biologė. Šiaip tikrai patiko pamokos. Tokia neeilinė mokytoja. Sunku parinkt žodžius net
Apie Ginetą šiaip esu girdėjus daug gerų atsiliepimų, prikolnas tipo, manau, neliūdėsit
Matematikas.
Skučas yra Skučas