Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

aš irgi pirmadienį eisiu, nervina kai visi jau žino, o aš ne. ;D
Atsakyti
Aha ir mane nervina.. Negaliu sulaukt pirmadienio, labai jau man įdomu, kur patekau smile.gif
Atsakyti
gal kas gali ką papasakoti apie mokytoją Marojav? g.gif bet tikrai reikia rinktis stadione? kad parašyta ant mokyklos durų kad į auklėtojos kabinetą pirmokai pirmiausia o po to visi varom į stadioną. bent jau aš taip supratau
Atsakyti
as irgi supratau kad pirm reikia eiti pas aukletoja, nes taip parasyta mokykloj.tad mes ten ir eisim su draugem 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi supratau ,kad pirma pas auklėtoją į kabinetą .
O kaip mokytoja Ala Čelkienė?
Atsakyti
apie tą Alą skaičiau kažkur nelabai gerus atsiliepimus, tipo į ekskursijas nesiveža ir šiaip... ;}
Atsakyti
Dar cia toks klausimukas iskilo g.gif - pagal ka patenkama i klases E, G, H... g.gif Ar cia pagal kokius kriterijus, ar atsitiktine tvarka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal kas zinot?
Gal jau issiaiskinot, kas destys pirmokams lietuviu g.gif ?
Atsakyti
kiek žinau universitetines klases maišo, tai manau kad ir paprastom klasėm tas pats. g.gif o viena iš lietuvių mokytojų bus V.Marojan.
Atsakyti
QUOTE(bacardi braškė @ 2009 08 30, 21:13)
apie tą Alą skaičiau kažkur nelabai gerus atsiliepimus, tipo į ekskursijas nesiveža ir šiaip...  ;}

Tai mūsų auklėtoja irgi nelabai vežė į ekskursijas ;DD
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2009 08 30, 22:59)
Dar cia toks klausimukas iskilo g.gif - pagal ka patenkama i klases E, G, H... g.gif  Ar cia pagal kokius kriterijus, ar atsitiktine tvarka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gal kas zinot?
Gal jau issiaiskinot, kas destys pirmokams lietuviu g.gif ?

Girdejau kalbant, kad H pati prasciausia, ten surenkami patys sipniausi g.gif Tipo, klases pagal abecele-nuo stipriausiu iki silpniausiu eina doh.gif g.gif Bet man tai cia be logikos kazkaip blink.gif
Atsakyti
zinokit- ne..
mano drauge su vidurkiu 7.6 pateko i D klase, o as su 9,2 i G
tai nemanau kad cia pagal vidurkius 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalaiti: 31 rugpjūčio 2009 - 10:19