Įkraunama...
Įkraunama...

Labai daug geria skysčių

jau geriau tegu daug geria negu nieko drinks_cheers.gif mum gyditoja sake kad labai gerai nes maziau sirgs thumbup.gif
Atsakyti
jeigu tai ne gliukozes kraujyje problema, tai matyt suriai valgyti duodate,vienu momentu ir mano vaikas sitaip gerdavo vandeni, kad net susirupinau. veliau mama patare daryti skystesnes kosytes, o ne drutas, nesvarbu kruopu ar darzoviu, ir jokiu budu nei kiek nesudyti kazkur iki2m., beje ryziu kosyte taip pat gali sukelti troskulio pojuti sausuma burnytej. cukraus irgi neperdaug vaikuciams i arbata dekite smile.gif
Atsakyti
mano mažylė išgeria ~1,6litro skysčių per parą, nu nakti tai neprašo rolleyes.gif bet jei buteliuką pastoviai pripilčiau arbatytės, tai gertų nesustodama lotuliukas.gif kartais vienu mauku išgeria apie 300mililitrų ax.gif gal tikrai per suriai valgidinu g.gif nors kartais vien tomis arbatytėmis gyva visą dieną ir tebūna, nei šaukšto maisto neikiši(pas mus didelės bėdos su nevalgumu verysad.gif ) beje, mum metukai ir keturi mėnesiai.. arbatėlių senai nebesaldinu, galvodama kad dėl skanumo ir geria, bet nepadeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 09 13, 15:02)
po truputi pratinames vietoj naktinio pienuko gerti arbatyte,pienuka gauna tik pries miega ir nakti lovyteje palieku buteliu su arbata,diena geriame arbatyte ir pries pietu miega gauna pienuko.manau taip jau geriau nei 3litrai pieno per para.

Jei mergyte pienuka geria kaip maitinima, tarkim pusryciams ar vakarienei, tai sitas nesiskaito kaip skysciai... mazam vaikui tai maistas. Jei po koses dar buteliuka isgeria - tada jau skysciai.
Mano vaikas geria irgi daug, bet jis pienuko gauna tik vakarienei, tai kaip maistas. Bet siaip arbatos, vandens ir kompoto isgeria nemazai. jei turim namuose sulciu ir jam duodam tai praso ir praso, geria tada dar daugiau. Tai nebeperkam. Bet arbatos isgeria pora puodeliu tikrai ir dar kompoto kelias stiklines per diena, mum tai yra tikrai daug.
Atsakyti
mano dukrytei sausį bus 3 metukai, nuo pat pradžios, kai tik pradėjau duoti gerti arbatėles, sultis ir vandenuką, geriam nežmoniškai daug smile.gif galvojau, kad tai praeis, bet nepraėjo, iki šiol kiek įpilsi tiek išgers 4u.gif bet nieko blogo tame nematau ax.gif maniau, kad geria dėl saldumo, bet pasirodo ne tongue.gif nes pradėjus duoti paprastą vandenuką, gėrė lygiai taip pat daug. Jokių sveikatos sutrikimų neturim, esam pakankamai sveikos ir tuo džiaugiamės thumbup.gif sirgom tikrai labai mažai, ant vienos rankos pirštų btų galima suskaičiuot, todėl matyt, kad daug skysčių tikrai gerai ir mažam vaikelio organizmui mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazius irig geria nemazai, bet stengiuosi duoti kuo naturalesniu produktu, pvz. pati verdu naminiu obuoliu ar vysniu kompotuka thumbup.gif
Atsakyti
Suskaiciavau virs 2 ltru doh.gif ir nededa nei cukriu ir pan. Tyrimai geri thumbup.gif Gydytoja patare neduoti tiek daug , sako inkstams maziuko nera jau l. gerai teik skysciu verysad.gif
Atsakyti
maniskis irgi geria daug...bet as verdu jam kompuotus, vandenuka su citrina, svarainiu, rytaois visada kokios siltos arbatele megsta adr lovelej isgerti... thumbup.gif tiksliai nepasakysiu kiek skysciu iseina, bet nemazai...as manau, kad daug nera blogai, tik kad neperdaug...nes tarkim pakosti jis ar sloguoja, duodu siltu skysciu ir apsieinam be vaistuku......jie padeda thumbup.gif juk visiems zmonems yra patariama daug skysciu vartoti...aisku nekalbu apie chemines sultis, saldzius gerimus ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2009 11 06, 07:19)
jau geriau tegu daug geria negu nieko drinks_cheers.gif mum gyditoja sake kad labai gerai nes maziau sirgs thumbup.gif

visiskai teisingai, nes mes turim kita beda - negria doh.gif jau tokia isranki maniske gerimas kad baisu, arbata ne bet kokia, jei is uogu ka nors sumaisau tipo kompota koki tai visai negeria schmoll.gif praktiskai vandeni tik geria unsure.gif nors darzelyje tai ka paduoda ta geria doh.gif nesuprasi...
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 07 27, 16:37)
mano metinuke dukryte per para isgeria ~3litrus skysciu,vien nakti isgeria ~1l. pieno ,ar tai normalu?gal reiketu pas gydytoja apsilankyti?Gal kam taip buvo?

na tikrai nemazai 4u.gif
Atsakyti
maniskis irgi diena labai daug isgeria, bet nemanau kad tai problema, kaip tik kiek zinau yra gerai ,maziems vaikams daug skysciu gerti
Atsakyti
mano panele ir nemazai isgeria per diena,bet nematau nieko cia blogo.... nori ir duodu... o didzioji -atvirksciai-beveik negeria... manau,tiesiog cia nuo pacio organizmo,o ne kokios ligos simptomas..... 4u.gif
Atsakyti