Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(svoba @ 2010 08 25, 14:59)
Zino jie vienas apie kita... Vis laukiu kol vandenis spjaus, bet jauciu nebesulauksiu. Mergele laukia, kol vandenis spjaus ir nervuojasi ir laukia smile.gif

Pas mane panasi situacija, tik as vandene, o jis mergele, turiu nuojauta, kas jis manes nespjaus, tai teks man, nes taip ilgiau testis nebegali
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 25, 16:59)
Zino jie vienas apie kita... Vis laukiu kol vandenis spjaus, bet jauciu nebesulauksiu. Mergele laukia, kol vandenis spjaus ir nervuojasi ir laukia smile.gif
Mes gi kantrus - stebek, kad tu pati nespjauni, o net nebemylint. Na, mylint, bet nebe taip kaip "Meile". Tai is kur mylintis vandenis spjaus?

QUOTE(Kita @ 2010 08 25, 21:13)
Pas mane panasi situacija, tik as vandene, o jis mergele, turiu nuojauta, kas jis manes nespjaus, tai teks man, nes taip ilgiau testis nebegali
O kodel jus su mergele skiriates? Kas negerai?
Ir ka kita radai? ne vandeni?

Ir kiek laiko jus abi prabuvote su vandeniu/mergele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 rugpjūčio 2010 - 09:08
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 26, 08:07)
Mes gi kantrus - stebek, kad tu pati nespjauni, o net nebemylint. Na, mylint, bet nebe taip kaip "Meile". Tai is kur mylintis vandenis spjaus?
O kodel jus su mergele skiriates?  Kas negerai?
Ir ka kita radai? ne vandeni?

Ir kiek laiko jus abi prabuvote su vandeniu/mergele?

Paprasciausiai supratau, kad esame per daug skirtingi, musu niekas nesieja, net neturime bendru pomegiu ir siaip pastaruoju metu, situacija tapo nebepakenciama, vien pykciai.
Drauge 5 metai
Ne, nieko neradau
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 08 26, 10:14)
Paprasciausiai supratau, kad esame per daug skirtingi, musu niekas nesieja, net neturime bendru pomegiu ir siaip pastaruoju metu, situacija tapo nebepakenciama, vien pykciai.
Drauge 5 metai
Ne, nieko neradau

O meile? Tebera ar isgaravo? nes jeigu butu likusi, buciau pasiuliusi isgyventi krize, nes, nu, laikotarpis toks, penki metai - krizinis. Bet jeigu meiles nebera - tai reikia keliauti sau. Nera reikalo svaistyti laiko tam, kad lipdytum is tuscios vietos. Is oro nieko nepagaminsi. Kuo ilgesnis laiko tarpas tokiuose pykciuose, tuo blogesni prisiminimai liks apie buvima drauge. O juk norisi tik geru ir siltu...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 26, 10:07)

Reikia daryti isvadas ir ryztingus sprendimus, nes kitaip taip ir gyvensim apsimetant kad viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 28, 17:06)
Reikia daryti isvadas ir ryztingus sprendimus, nes kitaip taip ir gyvensim apsimetant kad viskas gerai

Nu man atrodo, kad isvados yra padarytos, tik reikia pradeti veikti ir tiek.
Atsakyti
Vienu zodziu..... Man kol kas su vandeniu geriausiai sekasi nei su kitais zenklais. Bet jis lygiai toks pat kaip ir as. kartais man atrodo, kad jis mano kopija.
Atsakyti
Man irgi pradzioj atrode kad mes kaip dviniai, labai panasus... bet skirtumai islindo veliau
Atsakyti
O Vandeniai greitai isimyli ar palaipsniui? g.gif
Atsakyti
nezinau. cia zmogaus bruozas. as tai sunkiai.
Papildyta:
QUOTE(svoba @ 2010 08 31, 08:15)
Man irgi pradzioj atrode kad mes kaip dviniai, labai panasus... bet skirtumai islindo veliau

Nu bet negali buti dvieju vienodu. Skirtumai ir turi buti. Juose ir yra visas zavesys. Supranti, ir as ir jis tai esam ziauriai nudege nuo praeitu santykiu, ir dabar, kol pati pradzia, klausinejame tiesiai-sviesiai vienas kito esminius klausimus apie seimos vizija, apie politika, apie religija, apie kas ka laiko svarbiausiu bruozu, kas ko nekencia. Kartais jauciuosi kaip tardytoja, bet kartais kaip tardomojo kedeje. manau, cia jau amzius ir kazkokia patirtis islenda, kad nesivelti i santykius, kurie gali baigtis liudnai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 31, 17:18)
Papildyta:

Nu bet negali buti dvieju vienodu. Skirtumai ir turi buti. Juose ir yra visas zavesys. Supranti, ir as ir jis tai esam ziauriai nudege nuo praeitu santykiu, ir dabar, kol pati pradzia, klausinejame tiesiai-sviesiai vienas kito esminius klausimus apie seimos vizija, apie politika, apie religija, apie kas ka laiko svarbiausiu bruozu, kas ko nekencia. Kartais jauciuosi kaip tardytoja, bet kartais kaip tardomojo kedeje. manau, cia jau amzius ir kazkokia patirtis islenda, kad nesivelti i santykius, kurie gali baigtis liudnai...

Suprantu. Vat gal ir gerai kad viska aiskinates. Mes atrodo irgi viska issisnekedavom.. Bet skirtumas tas, kad jis turejo patirties ilgalaikiuose santykiuose, o as ne. Padariau pati daug kalidu, nes daug kur nusileidinejau jam, noredama itikt, but gera zmona, tuo uzgniauzdama savyje daug nusivylimu. Tie nusivilymai, kartais pasireiksdavo isteriniais protrukiais. Kai jie baigesi, baigesi ir meile, nes buvo nusispjaut... ar rupiu as tam zmogui ar ne... O jis apie tai, kad moteriai reikia kartais parodyti demesi ir meile suprato per velai... kai pas mane jos nebeliko, liko tik pareigos.
Tie skirtumai pasirode per daug dideli, ir su amzium suprantu, kad zmogaus nebepakeisiu. Jis gali stengtis pasikeisti, bet po savaites kitos vistiek "atsistato"...
Atsakyti
Hmmm... Nu nejaugi nebeliko nei kiek meiles? matai, mano kiek kitokia situacija, as turejau ilgalaikius santykius, tad man kazkiek lengviau. Yra gana sunku suprasti, atrodo, elementariausia, lengviausia dalyka - is pradziu eini TU pati, o tik po to vyras/partneris. Kadaise ir as dariau tokia kaip ir tu klaida - bandziau vis itikti, o jis pamane, kad cia mano toks charakteris ir prieme ta naturaliai... Veliau man norejosi staugti/rekti/klikti, kad vat cia as, as kitokia, paziurek, kokia as is tikruju, as pavargstu, as ne gelezine, as turiu jausmus, mane galima izeisti... Bet viskas jau buvo veltui ir nebeisgirsta... Dabar as tokios klaidos nebedarau ir viskas kol kas puikiai sekasi. As esu Numero Uno sau. ir tas yra svarbiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 rugsėjo 2010 - 16:38