QUOTE(Jinan @ 2010 09 12, 15:45)
Kitais metais būsiu studentė(tikiuosi), tačiau labai sunku apsispręsti ką norėčiau studijuoti.. Ir tas traukia, ir anas... Kaip jum su karjeromis?
oj, koks kosmaras. man tas pats. kadangi man 32... as esu...... studente. vel. po mokyklos norejau teises - istojau, pastudijavau 2 metus... ir meciau. nepatiko. Po to uzsimaniau studijuoti finansus. baigiau, turiu diploma. O dabar vat uzsimaniau studijuoti shipping`a. Nu ir studijuoju. treciam kurse jau. Tik man klausimas - ar budama 40-ties nepradesiu vel studijuoti... kokio meno...
QUOTE(dumb @ 2010 09 12, 16:31)
Dabar aš vienuoliktokė. Nežinau ką studijuot reiks. Visiškai.
Ai, nors aš visur neapsisprendus labai.
Stok bile kur. As irgi nezinojau. Skaityk, man 10 metu po mokyklos praejo, kol pagaliau radau sau idomia sfera. As tik matematikos nekenciu.
QUOTE(Jinan @ 2010 09 12, 16:37)
Aš dvyliktokė..
Linkstu link turizmo, noriu keliauti, pamatyti pasaulio, patirtį daugiau nei sėdėdama biure.. Tačiau tuomet nukentėtų šeima (nors abejoju ar bus daug norinčių manęs į žmonas

), namai - norėtųsi turėti savo namus, kuriuos galėtum pati kurti, o ir pinigų atžvilgiu galbūt labiau apsimokėtų būti kokia verslininke ar panašiai

Žodžiu, neapsisprendimas
Ar jūs lengvai apsisprendžiate tokiais ir panašiais klausimais?
nedaryk klaidos ir turizmo nestudijuok. nes kaip vandene - tu vistiek pakeliausi, ir pamatysi viska savaip, o ne per mokslini klishe. bile kur stok, kur tau balai tinka, per du metus apsispresi ir persivesi. vistiek pirmi du metai yra bendri dalykai, koks skirtumas kokiam fake mokintis..
QUOTE(dumb @ 2010 09 12, 16:45)
"nors abejoju ar bus daug norinčių manęs į žmonas"
Aš ir abejoju ar ims mane kas į žmonas
Pinigai, pinigai
Man tai pinigų daug nereik. Kai neturiu tai reik, bet kai juos turiu, kažkaip praeina noras juos leist
as net tuo neabejoju, niekas manes i zmonas neima

bet as del to ir nekvarsinu sau galvos, nelabai man tas ir svarbu.
Del pinigu man taip taip pat. yra - gerai, nera - ne beda. Bet megstu brangius kokybiskus daiktus. vadovaujuosi principu "geriau vieni versace dzinsai, nei 15 is turgaus". bet gal cia mano charakterio bruozas, o ne zodiakinis.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.