Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Aš dvyliktokė.. doh.gif Linkstu link turizmo, noriu keliauti, pamatyti pasaulio, patirtį daugiau nei sėdėdama biure.. Tačiau tuomet nukentėtų šeima (nors abejoju ar bus daug norinčių manęs į žmonas biggrin.gif), namai - norėtųsi turėti savo namus, kuriuos galėtum pati kurti, o ir pinigų atžvilgiu galbūt labiau apsimokėtų būti kokia verslininke ar panašiai biggrin.gif Žodžiu, neapsisprendimas biggrin.gif
Ar jūs lengvai apsisprendžiate tokiais ir panašiais klausimais?
Atsakyti
"nors abejoju ar bus daug norinčių manęs į žmonas"
Aš ir abejoju ar ims mane kas į žmonas flirt.gif hihihi.gif
Pinigai, pinigai g.gif Man tai pinigų daug nereik. Kai neturiu tai reik, bet kai juos turiu, kažkaip praeina noras juos leist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinan @ 2010 09 12, 15:45)
Kitais metais būsiu studentė(tikiuosi), tačiau labai sunku apsispręsti ką norėčiau studijuoti.. Ir tas traukia, ir anas... Kaip jum su karjeromis?  ax.gif

oj, koks kosmaras. man tas pats. kadangi man 32... as esu...... studente. vel. po mokyklos norejau teises - istojau, pastudijavau 2 metus... ir meciau. nepatiko. Po to uzsimaniau studijuoti finansus. baigiau, turiu diploma. O dabar vat uzsimaniau studijuoti shipping`a. Nu ir studijuoju. treciam kurse jau. Tik man klausimas - ar budama 40-ties nepradesiu vel studijuoti... kokio meno... doh.gif

QUOTE(dumb @ 2010 09 12, 16:31)
Dabar aš vienuoliktokė. Nežinau ką studijuot reiks. Visiškai.  doh.gif  Ai, nors aš visur neapsisprendus labai.  fear.gif

Stok bile kur. As irgi nezinojau. Skaityk, man 10 metu po mokyklos praejo, kol pagaliau radau sau idomia sfera. As tik matematikos nekenciu.

QUOTE(Jinan @ 2010 09 12, 16:37)
Aš dvyliktokė..  doh.gif  Linkstu link turizmo, noriu keliauti, pamatyti pasaulio, patirtį daugiau nei sėdėdama biure.. Tačiau tuomet nukentėtų šeima (nors abejoju ar bus daug norinčių manęs į žmonas biggrin.gif), namai - norėtųsi turėti savo namus, kuriuos galėtum pati kurti, o ir pinigų atžvilgiu galbūt labiau apsimokėtų būti kokia verslininke ar panašiai biggrin.gif Žodžiu, neapsisprendimas biggrin.gif
Ar jūs lengvai apsisprendžiate tokiais ir panašiais klausimais?

nedaryk klaidos ir turizmo nestudijuok. nes kaip vandene - tu vistiek pakeliausi, ir pamatysi viska savaip, o ne per mokslini klishe. bile kur stok, kur tau balai tinka, per du metus apsispresi ir persivesi. vistiek pirmi du metai yra bendri dalykai, koks skirtumas kokiam fake mokintis..

QUOTE(dumb @ 2010 09 12, 16:45)
"nors abejoju ar bus daug norinčių manęs į žmonas"

Aš ir abejoju ar ims mane kas į žmonas flirt.gif  hihihi.gif
Pinigai, pinigai  g.gif  Man tai pinigų daug nereik. Kai neturiu tai reik, bet kai juos turiu, kažkaip praeina noras juos leist  biggrin.gif

as net tuo neabejoju, niekas manes i zmonas neima biggrin.gif bet as del to ir nekvarsinu sau galvos, nelabai man tas ir svarbu.

Del pinigu man taip taip pat. yra - gerai, nera - ne beda. Bet megstu brangius kokybiskus daiktus. vadovaujuosi principu "geriau vieni versace dzinsai, nei 15 is turgaus". bet gal cia mano charakterio bruozas, o ne zodiakinis.
Atsakyti
Kaip cia lietuviskai shippinga isversti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 13, 12:48)
... nepradesiu vel studijuoti... kokio meno...  doh.gif

O kodėl ne bigsmile.gif Menas tai man visada buvo labai įdomi sfera. thumbup.gif
O dėl "istojau, pastudijavau 2 metus... ir meciau. " tai man su kitais dalykais taip doh.gif Ko tik aš nelankius, viską palankydavau tai pusę metų, tai metus ir vsio. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2010 09 13, 13:10)
Kaip cia lietuviskai shippinga isversti?  biggrin.gif

eee, jurinis transportas. jurinis verslas. na, tokia idomi, absoliuciai nieko neturinti bendro su eiliniu pasauliu sfera.

QUOTE(dumb @ 2010 09 13, 15:28)
O kodėl ne  bigsmile.gif  Menas tai man visada buvo labai įdomi sfera. thumbup.gif
O dėl "istojau, pastudijavau 2 metus... ir meciau. " tai man su kitais dalykais taip  doh.gif  Ko tik aš nelankius, viską palankydavau tai pusę metų, tai metus ir vsio. unsure.gif

oj ne, man ne taip. pasiekiau neblogu rezultatu sporte bei sokiuose. uzsiminejau ilgai. labai ilgai. nuo 5 iki 25 metu. sokiai yra mano aistra, ir jeigu ne tevai, buciau jau kokia maja pliseckaja. bet tevai mane, kad "koju mojavimas" yra ne darbas. Nu zodziu, esu ofisine ziurke, kaip reziume. bet fainiai, patinka, kad mano darbo sfera tokia kreatyvi, diena i diena nepanasi, aktyvi, kas dien vis naujienos.
Atsakyti
Ir ko mes tu tevu klausom.... as irgi buciau maziau klausiusi tevu, irgi tapytoja patapciau, vietoj visu mokslu. Bet man tai nei vieni mokslai nepakenke. Ne pirma studijavau filosofija, tai befilosofuodama visgi primasciau kad link menu reik gryzt... o poto interjera studinau, tai ir ten menu daugiau uzsiiminejau, negu interjeru smile.gif)) Tik tevai iki siol negali atsidziaugti, kad ofise sedziu sad.gif
Kodel vaikai turi patenkinti tevu dvasini komforta savo likimo kaina.... tokiu budu tiek likimu duzta nepasieke savo tikslu, svajoniu, ir uzgniauze del to pikti
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 09 16, 15:46)
Ir ko mes tu tevu klausom.... as irgi buciau maziau klausiusi tevu, irgi tapytoja patapciau, vietoj visu mokslu. Bet man tai nei vieni mokslai nepakenke. Ne pirma studijavau filosofija, tai befilosofuodama visgi primasciau kad link menu reik gryzt... o poto interjera studinau, tai ir ten menu daugiau uzsiiminejau, negu interjeru smile.gif)) Tik tevai iki siol negali atsidziaugti, kad ofise sedziu sad.gif
Kodel vaikai turi patenkinti tevu dvasini komforta savo likimo kaina.... tokiu budu tiek likimu duzta nepasieke savo tikslu, svajoniu, ir uzgniauze del to pikti

analogiska, visiskai identiska situacija. man patinka menai, patinka interjeras, patinka kuryba, ir dar.... mechanika... bet vat... kol radau bent jau kazka meniskai-mechanisko, labai daug laiko ir nervu susigadinau.
Atsakyti
Pamenu daug ką su daile lankiau ir tą dailės mokyklą, bet ilgai neužsibuvau, tik pusantrus metus prabuvau blush2.gif erzindavo, kad šiandien piešim būtent tą, ne kitką doh.gif
O ofise sedėt, tai aš nenorėčiau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos vandenės, reikia patarimo. Sakykit ar įmanoma perkalbėti vandenius, kažkaip juos paveikti? Siekiant naudos ne sau, o kad jiems patiems būtų geriau.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2010 09 20, 18:29)
Sveikos vandenės, reikia patarimo. Sakykit ar įmanoma perkalbėti vandenius, kažkaip juos paveikti? Siekiant naudos ne sau, o kad jiems patiems būtų geriau.

Kalbėsiu kaip apie save. Mane tai galima perkalbėti, bet reikia stipriu argumentų ir kad juos išsakytų žmogus kurį gerbiu ir laikau pavyzdžiu... ax.gif
Atsakyti
Aš ir galiu apie save biggrin.gif Šiaip, perkalbėt dėl kokių nežymių dalykų lengva, jei tik pati kažkiek abejosiu, bet dėl didelio žingsnio tai ne, tada jau iš principo galiu pradėt daryt kitaip doh.gif
Atsakyti