Įkraunama...
Įkraunama...

Gintaro sanatorija

QUOTE(Berry22 @ 2011 04 06, 23:16)
Sveiki , mes taip pat Balandžio 20 išvykstame  4u.gif būtų smagu nenuobodžiauti ...  wub.gif

drinks_cheers.gif Kokio amžiaus jūsų atžala?
Atsakyti
ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai... doh.gif
Atsakyti
mes dra tik eisim pas juos pati gydytoja prie men kreiptis liepe, kad uzsirasyti pas juos spetume
Atsakyti
QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 08, 16:17)
mes dra tik eisim pas juos pati gydytoja prie men kreiptis liepe, kad uzsirasyti pas juos spetume

gal nuo ligos priklauo,mes per savaite susitvarkem, penkias proceduras vietoj reikia atlikti, paskui rekomendacija i sanatorija, ligoniu kasos ir viskas
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2011 04 08, 16:23)
gal nuo ligos priklauo,mes per savaite susitvarkem, penkias proceduras vietoj reikia atlikti, paskui rekomendacija i sanatorija, ligoniu kasos ir viskas

musu bus tas pats turbut ax.gif
Atsakyti
Gal kas esat tikrai matę neseniai liukso kambarius, ar jie suremontuoti, kuo skiriasi nuo paprastų renovuotų, ar tik šaldytuvu ir indais?
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 04 08, 15:52)
ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai... doh.gif

aš šendien gavau siuntimą pas reabilitologą(ant siuntimo 04-13d. data g.gif ), pas reabilitologą prisisregistravau 04-29 jis viska surašys ir 05-04 nunešiu pas pulmonologą( ji mum tvarko kelionlapio dokumentus) ir tą pačią dieną į ligonių kasas, 05-09 į sanatorija bigsmile.gif
Atsakyti
nera jau laisvu nei tokiu, nei tokiu, man reikejo liukso, nebuvo jau iki rudens vietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 04 08, 21:13)
nera jau laisvu nei tokiu, nei tokiu, man reikejo liukso, nebuvo jau iki rudens vietu doh.gif

kad nuo pirmadienio,kaip supratau, yra visokiu
Atsakyti
tai turbut atidare nauja korpusa, man sake, kad paskambint kitos savaites gale, nes ten jau baiginejasi remontas ir zada geguzei atsidaryti, bet kada tiksliai nebuvo aisku, tik ten jau per lauka reikes eiti..bet mes pasku nutarem likti prie savo renovuoto 3-viecio..tai saunu, kas nebegavo vietu, dabar gales registruotis
Atsakyti
kad gal jums tinkamam laikui nebebuvo, dabar dar buvo laisvų ir liuksai keli, na tiksliau matysiu vietoj, rezervavau renovuotą, bet mąstau prašyt liukso
Atsakyti
Praita vasara buvau liukso kambaryje sveciuose,saldytuvo ten tikrai nemaciau..Buvo virdulys ir televizorius. O renovuotose nebudavo televizoriu ir virduliu.Tuom jie ir skyresi ,bent jau praitais metais. Ir dar,renovuotame kambaryje wc ir dusu naudojies tik tie kurie jame gyvena, o liukse du kambariai ant vieno wc ir duso.
Atsakyti