QUOTE(Berry22 @ 2011 04 06, 23:16)
ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai...
mes dra tik eisim pas juos pati gydytoja prie men kreiptis liepe, kad uzsirasyti pas juos spetume
QUOTE(**RamiLina** @ 2011 04 08, 16:17)
mes dra tik eisim pas juos pati gydytoja prie men kreiptis liepe, kad uzsirasyti pas juos spetume
gal nuo ligos priklauo,mes per savaite susitvarkem, penkias proceduras vietoj reikia atlikti, paskui rekomendacija i sanatorija, ligoniu kasos ir viskas
QUOTE(julem @ 2011 04 08, 16:23)
gal nuo ligos priklauo,mes per savaite susitvarkem, penkias proceduras vietoj reikia atlikti, paskui rekomendacija i sanatorija, ligoniu kasos ir viskas
musu bus tas pats turbut
QUOTE(MEET @ 2011 04 08, 15:52)
ziurekite, mergaites, is savo daktaro gaunaste siuntima pas rebilitologa, tada jis paraso proceduras ir tik atlikus gaunamas kelialapis?man liepe ateiti lius porai savaiiciu..ir daktarai kalba skirtingai... 
aš šendien gavau siuntimą pas reabilitologą(ant siuntimo 04-13d. data
nera jau laisvu nei tokiu, nei tokiu, man reikejo liukso, nebuvo jau iki rudens vietu
QUOTE(MEET @ 2011 04 08, 21:13)
nera jau laisvu nei tokiu, nei tokiu, man reikejo liukso, nebuvo jau iki rudens vietu 
kad nuo pirmadienio,kaip supratau, yra visokiu
tai turbut atidare nauja korpusa, man sake, kad paskambint kitos savaites gale, nes ten jau baiginejasi remontas ir zada geguzei atsidaryti, bet kada tiksliai nebuvo aisku, tik ten jau per lauka reikes eiti..bet mes pasku nutarem likti prie savo renovuoto 3-viecio..tai saunu, kas nebegavo vietu, dabar gales registruotis
Praita vasara buvau liukso kambaryje sveciuose,saldytuvo ten tikrai nemaciau..Buvo virdulys ir televizorius. O renovuotose nebudavo televizoriu ir virduliu.Tuom jie ir skyresi ,bent jau praitais metais. Ir dar,renovuotame kambaryje wc ir dusu naudojies tik tie kurie jame gyvena, o liukse du kambariai ant vieno wc ir duso.