Įkraunama...
Įkraunama...

Gintaro sanatorija

QUOTE(simsiuke @ 2011 04 08, 22:12)
Praita vasara buvau liukso kambaryje sveciuose,saldytuvo ten tikrai nemaciau..Buvo virdulys ir televizorius. O renovuotose nebudavo televizoriu ir virduliu.Tuom jie ir skyresi ,bent jau praitais metais. Ir dar,renovuotame kambaryje wc ir dusu naudojies tik tie kurie jame gyvena, o liukse du kambariai ant vieno wc ir duso.

keista g.gif , kai prieš penkerius metus buvom, liukse dušas tikrai buvo atskirai, bet buvo neremontuoti, dabar daug kas pasikeitė
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2011 04 08, 22:09)
kad gal jums tinkamam laikui nebebuvo, dabar dar buvo laisvų ir liuksai keli, na tiksliau matysiu vietoj, rezervavau renovuotą, bet mąstau prašyt liukso

mes vasary rezervavom renovuota trivieti, geguzzes 3, bet gavosi taip, kad gali vaiuoti su mumis zmogus, kaip lydintis asmuo, bet negavom 4 viecio kambario ir pasilikom prie savojo triviecio, nes jei buciau laukus, kol atsidarys tas korpusas, mus butu is eiles isbrauke, ty, si kambary butume prarade, o tureje laukti naujo..tad vaziuosiu kaip ir planavau viena su 2 vaikais...na, idomi ten politika, as skambinau pirmadieni, man sake, kad ta diena paskutinis 4 vietu uzimtas,m minejo tik apie naujai atsidarysianti korpusa
Atsakyti
ai, tada gal būtent keturviečių nėra, nes mums dviviečio tereikia
Atsakyti
sake nei renovuotu, nei papratu, jokiu nera.... g.gif nes bandziau klausti apie renovuotus dviiviecius, butume dar ir taip sutilpe, atsakymas-nera.tai ka jie kalba tada?cia nebent atsidare naujas korpusas
Atsakyti
ui, nebauginkit, ne jei nuvažiuosim ir teks grįžti...............
Atsakyti
as sakau nuosirdziai, ka girdejau, skambinkit ir tikslinkites, nes jei atsidare naujas korpusas, vietu yra, bet uzpildys greit, visuomet tik su reervacija manau geriausia, nes nuvaziuot be reikalo irgi..nesunku paskambinti ir issiklausti apie tai, kada naujas korpusas dirbs ir panasiai...
Atsakyti
aš paskambinau ir rezervavau, bet kodėl tada skirtingai kalba, ten tos registratorės neužtikrintai kažkaip, nelabai žino kas liukse ir pan., viskas paaiškės vietoj, tikiuosi, bus gerai
Atsakyti
vava, as ir pastenejau ta, bet jei rezervavo, tuomet viskas liuks, as ir paskambinsiu tuoj viska susiziureti, nes jau kita menesi vykstam
Atsakyti
na ką, beveik viskas sukrauta, pusė gyvenimo supakuota biggrin.gif , ryt anksti ryte ir keliaujam
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2011 04 10, 11:15)
na ką, beveik viskas sukrauta, pusė gyvenimo supakuota biggrin.gif , ryt anksti ryte ir keliaujam

sekmes jums, jei turesit galimybe parasykit, pasidalinkit ispudziais ir gal dar turesit kokiu pastebejimu, gal ko reik dar su savimi pasiimt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2011 04 10, 14:35)
sekmes jums, jei turesit galimybe parasykit, pasidalinkit ispudziais ir gal dar turesit kokiu pastebejimu, gal ko reik dar su savimi pasiimt wink.gif

Jei tik veiks mano internetas, būtinai 4u.gif
Atsakyti
Na va..tiek pergyvenome dėl Ginatoro o pasirodo visai be reikalo biggrin.gif
Čia mūms viskas tinka ir patinka, liko dar savaitėlė..
Gyvename renovuotame kambary, visuose kambariuose yra TV. Turime virdulį, net mikrobangų krosnelę kartais pasinaudoju ax.gif Nors taisyklėse jų apgyvendinimo yra pabrėžta jokiu įrenginių kaip virdulys ar mikrobangų krosnelė. Šaldytuvas polsio kambarį, jame mamytės laiko pienuką, šeip roduktus..Tarkime aš sau valgykloje nesipirkau maitinimo nes paklausiau patarimo moterytes dirbančios virtuvėje; vaikai ne viską valgo, ne viskas patinka mamytei lieka pabaigti, sriuba galima piltys mamai kiek norisi biggrin.gif
Atsakyti