Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

QUOTE(Forgete @ 2009 08 07, 14:28)
jeila labai grazu  thumbup.gif

kokiais dazais dazet zalsva siena ir koks spalvos kodas gal zinot ?

Beckers.
G8.26.77
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jeila: 07 rugpjūčio 2009 - 13:44
QUOTE(jeila @ 2009 08 07, 14:42)
Beckers.
G8.26.77

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 08 07, 14:31)
Jeila del uzuolaidos tai as rinkciaus koki roleta ar romanete. Ir man dar nepatiko tas kad lovos galvugalis prie radiatoriaus, negerai bus mergytei saltuoju sezonu ten miegot.

Roletas kategoriskai schmoll.gif o vat del romanetes as ir mastau... bet tada matysis raditorius sad.gif manau,kad kai pastatysiu stala tuomet ir keisiu i romanete...
man ir nepatiko, bet geresnio varianto nebebuvo blush2.gif kambarys tik 11kv-nors atrodo pakankamai,kad viskas sutilptu, bet va duru ir langu isdestymas nedekingas... o del sildymo, tai mes priprate saltai miegot-miegamuju nakti niekada nesildom (na nebent virs -20 ir atvesta maziau 18) ax.gif grudinames smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 08 07, 13:00)

labai gražu ir tvarkinga thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
jeila labai fainas kambariukas thumbup.gif As tai kazkada minejau kad nusipirkau tapetus ir sugalvojau kaip pagrazint sienas,bet jie vis dar rulonuose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 07 rugpjūčio 2009 - 14:11
QUOTE(Forgete @ 2009 08 07, 14:31)
Ir man dar nepatiko tas kad lovos galvugalis prie radiatoriaus, negerai bus mergytei saltuoju sezonu ten miegot.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kažkaip reik ieškot kito sprendimo vaiko sveikatos labui g.gif

man gėlėta siena labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 08 07, 15:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
kažkaip reik ieškot kito sprendimo vaiko sveikatos labui  g.gif

man gėlėta siena labai graži  wub.gif

na sveikatai tai zalos tikrai nebus (visu miegamuju durys iseina i bendra erdve su pirmuoju aukstu, todel nakti visa siluma kyla i antra auksta... paryciais sildymas isijungia tik pirmajame aukste... aisku gali atsitikt taip, kad tektu viena kita nakti pasildyt, bet per 3 metus dar neteko thumbup.gif ), bet va, kad nelabai grazu, tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 08 07, 14:30)
gelytes yra fototapetas... kaip jau rasiau anksciau-is esmes uz tokia kaina daugiau nebepirkciau (prie lovos iskirpau likusio tapeto gelyte ir uzklijavau ant balltos sienos)... geriau pasisamdyt dailininka, kad nupiestu...

visad buvo smalsu pažiūrėt, kaip šis tapetas atrodo normaliam kambary. Gražu, nors praktiškai viską 'atpažįstu', išskyrus patalynę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2009 08 07, 18:00)
visad buvo smalsu pažiūrėt, kaip šis tapetas  atrodo normaliam kambary. Gražu, nors praktiškai viską 'atpažįstu', išskyrus patalynę  smile.gif

ne taip ispudingai kaip reklamoj smile.gif
o atpazint tikriaussiai nera sunku blush2.gif - man HABA wub.gif
ir patalyne vokieciu... fleuresse... labai megstu, kai paveiksliukai ne nupiesti o issiuvineti 4u.gif dabar pagalvojau, kad ir fototapetas vokieciu lotuliukas.gif paremem vokiecius per krize lotuliukas.gif tik baldai lietuvisko uosio ax.gif
Atsakyti
jeila, tikrai gražus kambariukas thumbup.gif ir baldai, nu viskas thumbup.gif tik aš vietoj užuolaidų kabinčiau žaismingas romanetes mirksiukas.gif savo sūnaus kambary ateity tą ir planuoju pasidaryt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 07 rugpjūčio 2009 - 17:17
QUOTE(jeila @ 2009 08 07, 11:00)

grazus kambariukas rolleyes.gif

QUOTE(jeila @ 2009 08 07, 13:30)
SuperBaba fotkinau po kambariu tvarkymo  lotuliukas.gif  bet is esmes mazoji kambario dar neapsivercia... tik pataliukai ir kai kurie zaislai buna isdeliojami ant zemes ar palanges thumbup.gif dar knygas issitraukia, o komoda ir drabuziu spinta naudoja nebent slepynem  4u.gif

maniskis panasaus amziaus, bet jau kuistukas ir balaganiukas tai siaubas doh.gif reikia n kartu tvarkyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 08 07, 12:53)
Merginos noreciau pagalbos  ax.gif  Nusiziurejau toki "aukstakulni" foteliuka, nu nerealus  wub.gif , siaubingai noriu  blush2.gif , ne sau, dukros kambariui   ax.gif   Siaubingai noriu  blush2.gif  ax.gif

Vakar kazkurioj g.gif Klaipedos baldu parduotuveje maciau, tik neklauskit kurioj doh.gif vakar atrodo visas apvazinejom, tad nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 08 rugpjūčio 2009 - 00:35