Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

QUOTE(-lelija- @ 2009 08 07, 11:53)
Merginos noreciau pagalbos  ax.gif  Nusiziurejau toki "aukstakulni" foteliuka, nu nerealus  wub.gif , siaubingai noriu  blush2.gif , ne sau, dukros kambariui  ax.gif  Bet yra viena beda, nerandu kaip ji parsigabenti is JAV. Forumietes nesutinka, nes per didelis, o jei siusti tiesiogiai man jie parase, kad kainuoja 600-800$  doh.gif  Gal kur matet dar tokiu pirkti, ar zinote kaip dar butu imanoma parsisiusti. Siaubingai noriu  blush2.gif  ax.gif

g.gif man per nuoroda ismeta iv. batus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2009 08 08, 01:34)
Vakar kazkurioj  g.gif  Klaipedos baldu parduotuveje maciau, tik neklauskit kurioj  doh.gif  vakar atrodo visas apvazinejom, tad nepamenu  blush2.gif

Aciu, leksiu ieskoti 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 08 08, 09:05)
g.gif man per nuoroda ismeta iv. batus doh.gif

Tai tie batai ir yra foteliai smile.gif , mano vyras irgi pagalvojo, kad batu noriu, kai pamate foto tongue.gif , toks tikroviskumas mane ir suzavejo wub.gif
Atsakyti
Labai fainai realiai atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 08 08, 10:14)
user posted image

Skonio reikalas, aišku, bet man tai baisūs jie biggrin.gif
Atsakyti
nu man tie batai irgi kažkokia katastrofa ir ne ton temon "paduoti" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 08 08, 09:10)
Aciu, leksiu ieskoti  4u.gif
Tai tie batai ir yra foteliai  smile.gif , mano vyras irgi pagalvojo, kad batu noriu, kai pamate foto  tongue.gif , toks tikroviskumas mane ir suzavejo  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu geras, o as galvojau, kad ne ta nuoroda idejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 08 07, 12:00)

Labai wub.gif kambariukas thumbup.gif

user posted image

ph34r.gif siaubas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Man sitie irgi negrazus, dar baisesniu "padielkiu" buvau radusi. o tie kur www.sexychairs.com subtilesni ir labai elegantiski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 08 08, 15:30)
Man sitie irgi negrazus, dar baisesniu "padielkiu" buvau radusi. o tie kur www.sexychairs.com subtilesni ir labai elegantiski  wub.gif

cia ne padielkos, cia yra tai ko jus norit. Tiesiog reali nuotrauka, ne taip kaip toj nuorodoj kur photoshopu apdirbta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 08, 11:34)

Vaje vaje tikrai kokie baisus ir tirai ne tai temai imesti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 08 07, 14:50)
Roletas kategoriskai  schmoll.gif  o vat del  romanetes as ir mastau... bet tada matysis raditorius sad.gif manau,kad kai pastatysiu stala tuomet ir keisiu i romanete...
man ir nepatiko, bet geresnio varianto nebebuvo  blush2.gif kambarys tik 11kv-nors atrodo pakankamai,kad viskas sutilptu, bet va duru ir langu isdestymas nedekingas... o del sildymo, tai mes priprate saltai miegot-miegamuju nakti niekada nesildom (na nebent virs -20 ir atvesta maziau 18)  ax.gif  grudinames smile.gif

jūsų kambariukas labai gražus. o dėl lovytės ir aš pastebėjau, kad per daug į kraštą nustumta. taigi aš siūlau ištraukti tą komodą ir lovytė atstumti tolėliau nuo krašto. tada ir užuolaidos užlįs, ir šiaip erdviau šiek tiek jaučiasi, kai nepristūmta visiškai kampan, o yra kur "kvėpuoti". o komodą galima pabadyt padėt po langu, arba tik įėjus i kambarį po dešine, arba tik įėjus po kaire, šalia lentynų.

pasakykite, kur pirkote baldelius, gražiai atrodo 4u.gif
iš tiesų viskas gražiai atrodo, sienų spalvos tokios švelnios ir žaismingos tuo pačiu, ir kilimukas 4u.gif

QUOTE(Kashaya @ 2009 08 08, 10:34)

drinks_cheers.gif ir man.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 08 08, 16:01)
cia ne padielkos, cia yra tai ko jus norit. Tiesiog reali nuotrauka, ne taip kaip toj nuorodoj kur photoshopu apdirbta smile.gif

As ji maciau per viena TV laida, nu ten fotoshopo nera smile.gif
Aciu visoms uz nuomone, matau, kad cia visoms daug neigiamu emociju prikuriau, sorry daugiau netrukdysiu verysad.gif
Atsakyti