Mūsų šeima mėgsta zuikį,tad kepu jį dažnokai,tuo labiau kad nesunkiai paruošiamas
Gaminu beveik standartiškai kaip ir visos
Dažniausiai imu per pusę kiaulienos/jautienos faršo,dedu piene mirkyto batono,kiaušinį,svogūno,česnako,mėsos prieskonių,pipirų,kmynų,sūrio kubeliais pjaustyto į vidų,padarau daugmaž batono formą,aptepu ketčupo padažu ir lieka tik iškepti

čia prieš kepimą
O čia po
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 02 23, 02:12)
Ar gali zuikio skonis priklausyti nuo farso kokybes? Be galo skaniai gaudavosi,dabar nupirkau farsa "Rimi" ir ...valgyt galima,bet ne toks skanus.
Beje,as idedu dar 2 arb.s. garstyciu i farsa-"nubezdzioniavau" is Oliverio,priduoda pikantiskumo.
Aš PC faršo seniai nebeperku

idealiausiai pačiai namie susimalti,bent žinai kokią mėsą valgai