QUOTE(aureku @ 2009 04 25, 00:31)
as kepiau siandien zuiki, valgem karsta, padariau du, tai antras liko paragausim salto su duona. as kepiau su tarkuota bulve vietoj kiausinio, radau recepciuka "Zmonese" pries keleta savaiciu. labai puikiai gavosi, minkstas ir skanus.ir manau tarkis ten labai tiko, ir skonis truputi jautesi. dar dejau kiausinio virto, morku ir zinoma svoguno, tai liuks
as apie ta pati recepta ir kalbejau

taigi isbandziau kaip ten sutom bulvem.
turejau farso apie 700g tai itarkavau tris nedideles bulves, morku, pakepintu svogunu idejau,prieskoniu ivairiu ir zirneliu (kaip visada

) tai isejo tikrai puikiai

anksciau gaudavosi zymiai biresnis. kepiau apie 45 min. ai tiesa dar dejau pora saukstu dziuveseliu.
mes tai siaip valgom su duona dazniausiai ji pusryciams ar uzkandziams, o jeigu MB i darba nesasi tai su virtom bulvem plius, padarau padazo kokio ir darzoviu, tai liuks pietus gaunasi