Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

QUOTE(Užmirstuole @ 2009 08 24, 13:38)
As pradejau del santorino abejot  doh.gif sake tik greitaeigiai plukdo, zmoniu marios ten jau nezinau nei ka daryt  doh.gif

Mes nevažiavom. Kalbėjom su važiavusiais - sakė, tikrai gražu, bet vis tiek tokios kainos tas grožis nevertas. Be to, Kretoje labai karšta, o Santorinyje, sakė, dar karščiau... O jei dar pataikysit ant vėjuotos dienos (jų ten būna iš 7 labai vėjuotos kokios 5, o likusios - tik vėjuotos biggrin.gif - bent jau mums taip nuskilo), tai dvi valandas lingu lingu mažai nepasirodys doh.gif biggrin.gif . Na, mums tai gal nelabai didelis nuostolis, kad neplaukėm ten, nes ant ugnikalnio pasivaikščiojom Tenerifėj. Ir siera pakvėpavom doh.gif biggrin.gif .

Dėl karščio - jis nesijaučia tik prie jūros ir aukštai kalnuose. Samarijoj viršuj net sušalt sugebėjom biggrin.gif . Visur kitur ploja prie žemės nesvietišku stiprumu biggrin.gif. Todėl vertėtų gerai apmąstyt visas ekskursijas po miestus.

Štai mūsų skanioji taverna važiuojant link Water City biggrin.gif
Atsakyti
Dilma, o kada Jūs buvot? gal dabar jau ne taip karšta ax.gif Nors tas vėjas visų akcentuojamas tai mane labai neramina... gal tada tikrai geriau imti gerą viešbutį ir drybsoti sau, kokteiliukus gurkšnoti tongue.gif bet nemoku taip ilsėtis doh.gif gal pabandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 24 rugpjūčio 2009 - 14:43
tai kad vaziuojam i kreta pirma karta is vis neisivaizduoju neiko nei kas nei kaip.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 08 24, 20:30)
tai kad vaziuojam i kreta pirma karta is vis neisivaizduoju neiko nei kas nei kaip.

Tai tada tikrai nereikia Santorinio - jums ir Kretos bus per akis mirksiukas.gif . O jei dar tik savaitei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 08 24, 22:20)
Tai tada tikrai nereikia Santorinio - jums ir Kretos bus per akis mirksiukas.gif . O jei dar tik savaitei doh.gif

Pvz. man Kreta nepadare didelio ispudzio kaip tikejausi. Zemynine Graikija zymiai grazesne. O Santorini man isvis kaip namai. Kiekvienam savo kaip sakant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justina1: 24 rugpjūčio 2009 - 21:22
nu jo o tai toj kretoj i kur nuvaziuot? is tikro as dar pati nezinau ar vaziuot kur, nes ziauriai bijau vaziavimo kalnais ir ju keliais ir b e to vaziavimai man ir taipiki kaklo, kasdien labai daug vazineju, noreciau ramiai su vaiku ir seima pabut, tai dabar mastau gal cia nesamone i kreta vaziuot? a? nes ziuriu i ispanija ir i kitur pigiau nei kreta. o jei nezadant vazinetis daug, tai ar apsimoka cia mum i ta kreta ar geriau kur kitur ziuret, a?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 08 24, 22:31)
nu jo o tai toj kretoj i kur nuvaziuot? is tikro as dar pati nezinau ar vaziuot kur, nes ziauriai bijau vaziavimo kalnais ir ju keliais ir b e to vaziavimai man ir taipiki kaklo, kasdien labai daug vazineju, noreciau ramiai su vaiku ir seima pabut, tai dabar mastau gal cia nesamone i kreta vaziuot? a? nes ziuriu i ispanija ir i kitur pigiau nei kreta. o jei nezadant vazinetis daug, tai ar apsimoka cia mum i ta kreta ar geriau kur kitur ziuret, a?

Tik jau nesiblaskykite, Kreta irgi puikiai tinka pasyviam poilsiui, nebutinai visas atostogu dienas praleisti lakstant po visa sala skersai isilgai. Ilsekites pasyviai, paimkit is agenturos ar vietiniu 1-2 keliones, pvz, i nacionalini Kretos vakara, pasiplaukiojima laivu. O likusias dienas leiskit prie baseino ar juros, ilsinkit galva nuo kasdieniu rupesciu ir problemu, kaip kad mes su draugu darem. Svarbiausiai - visa seimyna saugokites nuo piktos saules, tepkites negailedami apsauginiais kremais, net sesely saule kimba. Ir vaikiuka istepkit, kai maciau savo viesbuty prie baseino toki maziuka baltapuki lakstanti be jokios kepurytes, nuoga, neistepta, saules kepinama, tai man baisu buvo ziuret. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 08 24, 08:10)
Viskas labai domina  thumbup.gif as kita treciadieni skrendu  cool.gif kaip su rankluosciais ten, ar yra dziovintuvas, kaip tvarke kambarius ar palikot arbatpinigiu? ar gana pusryciu ir vakarienes?

Kiekviena diena tvarko kambarius smile.gif,jei rankluoscius numeti ant zemes keicia kiekviena diena (kiekvienam zmogui po 3 baltus ranksluoscius),arbatpinigiu nejama nei uz ka kiek palikom tai tiek rasdavom ant lovos per vidury lotuliukas.gif ,
pusryciai ir vakariene sotus ,bet pietum i tavernas begdavom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2009 08 25, 10:26)
Kiekviena diena tvarko kambarius smile.gif,jei rankluoscius numeti ant zemes keicia kiekviena diena (kiekvienam zmogui po 3 baltus ranksluoscius),arbatpinigiu nejama nei uz ka kiek palikom tai tiek rasdavom ant lovos per vidury lotuliukas.gif ,
pusryciai ir vakariene sotus ,bet pietum i tavernas begdavom  4u.gif

O DZIOVINTUVAS BUVO?
ka aplanket?
Atsakyti
Aš visom keturiom už plaukimą į Santorinį, man paliko didžiausią įspūdį ir tikrai ten grįžčiau, ir negaila nei vieno cento iš to 100 eurų ir visiem patarčiau būtinai imti šią kelionę, dar dabar matau tuos vaizdus prieš akis wub.gif Tik mes plaukėm su lėtaeigiu taigi prisiminimai tik malonūs. Kažin kodėl nebeplaukia lėtaeigiai? rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas pamenate "einamų" prekių kainas parduotuvėję (alus, vynas, mėsa) ir gal kur užmatėte ekskursiją Satorinyje į kraterį, neįsivaizduoju, kur ieškot, o rašo forumuose, kad yra, su maudynėmis karštose versmėse...
tiesa, kas čia pas mus artimiausiu metu išskrenda? ax.gif
Atsakyti
nežinau mergaitės, bet mes kai važiavom i Kreta, tai visa maršruta sudėliojom dviese su drauge, aišku tampradėjom ruoštis prieš gera mėnesį ax.gif bet tai buvo lyg kelionės dalis- bent jau mums tai buvo didelis malonumas 4u.gif .susirašėm tiksliai tiksliai ka norime pamatyti,o paskui ten bereikėjo tik pliusiukus dėti.Nebereikėjo gaišti galvojant i kuria puse sukt doh.gif ,Ir visa ta maršruta ( 5 dienu su auto) sudėliojom peskaitę visas temas čia.Info čia - i valias thumbup.gif thumbup.gif .Ačiū visiems čia besidaliajntiems ispūdžiais, visa info - tiek gera tiek nelabai.Tiesiog kiekvienas atsirenka ko jam reikia thumbup.gif
Kas liečia ekskursijas, tai kai nuvažiuoji ir prie autobuso pasitinka atstovas - jis įteikia diiiideli voka su visais siūlomų akskursijų viliotiniais smile.gif su dienom, kainom ir komentarias- belieka tik pinigėlius mokėt ir rinktis.
Atsakyti