Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 26, 15:27)
Preiš 2 metus buvo "Aphrodite beach" - mokėjom AI apie 4600 Lt - buvo fainai, bet mums atsibodo maistas, nors ir gausus, eidavom į taverną vis... Tai dabar jei pigiau HB - ėmėm HB - tai norėsim valgysim, norėsim ne... Ten super maistas, tavernose, ypač ant jūros kranto, kur nors laukymėse...  wub.gif  Ach kokie prisiminimai...

na mes dar vežamės 5-metį - tai pamaniau, kad dienos metu nereikės su pinigine vaikštinėti lotuliukas.gif Kadangi tik 7 n. - tai tinginiausim. Sekantį kartą kai važiuosim - keliausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 08 26, 14:29)
na mes dar vežamės 5-metį - tai pamaniau, kad dienos metu nereikės su pinigine vaikštinėti  lotuliukas.gif Kadangi tik  7 n. - tai tinginiausim. Sekantį kartą kai važiuosim - keliausim  biggrin.gif

taip, su vaiku labai gerai AI - kiek jie praso gėrimų, ledų... o mes tai patys jau per pietus kaip visi iš bačkų prisileisdavome ąsotėlį vyno ir pradėdavo nuo pietų... O vakare - tai jau prabangiai - pridėta būdavo tuščių butelių, trijų rūšių stovi statinės su baltu, raudonu bei rožiniu vynu - na ir ... liejasi laisvai...
Bet dabar aš su pilviuku - tai mes sakėm valgysim skirtingose tavernose, ten jūros gėrybės nerealios - mes dievinam... ten net omarų yra , niam niam... o krevečių sriuba jų firminė... ach wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 08 26, 15:27)

iš temos pradžios klausimas - bet kai mes prieš du metus gryžinėjiom - tai iš Kretos sako jie neprieštarauja dėl svorio - tipo iš salos vežk kuo daugiau... nesikabinėjo niekas...

Tik turėkit omeny, kad vieno lagamino svoris negali viršyti 35 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 08 26, 16:31)
gaila Makaliaus nėra, įdomu, iš Stalidės iki Herakliono uosto kiek laiko autobusas veža?

gali ir apie valandą važiuoti, jeigu stabčios ant kiekvieno kampo, esu kažkada taip važiavusi nuo Stalidos..
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 26, 21:08)
gali ir apie valandą važiuoti, jeigu stabčios ant kiekvieno kampo, esu kažkada taip važiavusi nuo Stalidos..

ndaaa, vadinasi, iš anksto rezervavus keltą tikimybės spėt nėra... arba reikia l. anksti išvažiuot unsure.gif
Pelėniuk, o kaip Sofoklis, kas gero aplinkui?
Atsakyti
man sofoklis, tiesa pasakius, labiau patiko negu aphrodite beach, na, jis toks savas nedidelis viešbutėlis, žalias sodas, katinaičiai draugiški, pusryčiai nykūs, bet būna dar blogesnių... tiesa, aplinkui gana triukšminga, bet gyventi galima
jūra perėjus gatvę, pliažas man patiko, palyginus su kokiu nors Gouves kurortu, tai stačiai tobulas, mes specialiai iš aphroditės važiuodavome prie sofoklio maudytis, bo man sentimentai, bent prieš devjus metus prie jo buvo labai padori smėlėta stovėjimo aikštelė mašinoms
kambariai tai visai paprasti, dušo užuolaida prie kūno limpa, tas tiesa, bet visa kita... mano va giminės buvo, irgi sako, kad sofoklis, daug keliaujientiems - pats tas
Atsakyti
ačiū, o kur pavalgyt skaniai šalia? neduodu ruoštis, taip? tongue.gif
Atsakyti
O ar bus skrydziai i Kreta spalio men, nes Tezai spalio men. kelioniu pasiulymu visai nesiulo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 08 27, 09:11)
O ar bus skrydziai i Kreta spalio men, nes Tezai spalio men. kelioniu pasiulymu visai nesiulo? g.gif

Novaturas siulo,mes leksim 1 spalio,lyg dar 10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 08 19, 23:30)
ar galite kas parasyti ar nuomjantis masina auto kedute vaikui isinuomoti galima ir ar neplesia uz ja ziauriai? vaikui 3 m

Mums dave 2 kedes uz dyka Arkadi firmoje. Draudimas buvo pilnas masinos, skaiteme kelis kartus ax.gif , mokejome uz masiniuka HYUNDAI GETS 210 euru 6 dienoms, 7 dienos puse buvo nemokama 4u.gif i. Masina buvo nauja, variklis silpnas, tai i stacius kalnus antra pavara puskedavom tongue.gif .
Vaziuojant masina, pravrcia is namu paimta navigacineiranga. Mes jos neturejom, vargo buvo. Zenklu nera, arba jie jie nusukti, cia ypac kalnuose. Uzklausti vietiniai rodo i skirtingas puses. Nors vieni lietuviai pasakojo, kad kartais navigacine streikuodavo.
Papildyta:
QUOTE(bubl @ 2009 08 19, 17:17)
ir dar merginos norejau paklausti ar imanoma nuplaukti i santorino sala su kudikiu, ar nebus leliukui per daug didelis issukis

Savo vaiku neemiau, vienam metai, kitam- keturi, ir labai dziaugiuosi. Greitaeigis keltas sugebejo plaukt atgal 4 valandas blink.gif .Tad viesbutyje buvom 1 nakties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JAZZ: 27 rugpjūčio 2009 - 09:13
nors dabar mąstau... kurie čia uostai būtų iš Herakliono į Santorinį
http://paleologos.fo...pgres.exe?PM=BR
jau kaip jie tuos pavadinimus visur maišo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 08 27, 10:05)
nors dabar mąstau... kurie čia uostai būtų iš Herakliono į Santorinį
http://paleologos.fo...pgres.exe?PM=BR
jau kaip jie tuos pavadinimus visur maišo doh.gif

Heraklio - Thira (Santorini) mirksiukas.gif
Atsakyti