QUOTE(linamog @ 2009 09 10, 16:41)
Maciau tuos pasiulymus, tikiuosi, AI emet. Pusryciai bus nykus, neverta keltis. Bet pietus ir vakariene tikrai liuksiski. Fotkej vaizdas pro musu kambario langa Amnissos.
Ech, prisiminai uzpludo

Mes irgi buvom Amnisose, tiesa, pries pora metu, bet atsiliepimai buvo tie patys

O nuvykom ir... Ar mes buvom neisrankus, ar tiesiog nuotaikos geros, ar kompanija puiki lietuviu pasitaike-bet tai buvo man pats geriausias viesbutis, lyginant su kokia Turkija
Keista man skaityti, kad zmones net pinigus moka uz...vaizda i jura, paskui piktinasi, kad gavo su vaizdu i kalnus

Mano nuomone tokia-vaziuoju ne kambary sedeti

Dzin man vaizdas-ar i jura, ar i kalnus-vis tiek per langus tamsoje nematau
Kaip as vertinu ir pagal ka vertinu viesbuti:
1. Strategiskai gera vieta nuo orouosto(ne taip, kai Turkijoj reikia vaziuoti nuo orouosto dar 4 valandas

, o jei autobuso kondicionierius sugedes?O jei valgyti zveriskai noriu? O jei mazas vaikas, kuris irgi valgyti nori, o jam "pakentek" nera?)
2. Tvarkingas kambarys, su veikianciu kondicionieriumi, dusu bei wc. Tiek ranksluoscius, tiek muila bei savo sampuna visada vezuosi pati, nesinaudoju.
3. Gera virtuve-ja vertinu ne pagal patiekalu kieki, o pagal kokybe

Geriau maziau(vis tiek zmogus dvieju skrandziu neturi), nei kad aibe, bet sirgti paskui reikia (teko buti Kemere 4* viesbuty, maisto kruvom, bet...susirgo daug zmoniu. Gerimai ir tie skiesti buvo, ko, sakykim, nebuvo, kai buvom toj pacioj Turkijoj, bet tik 3*, mazam, jaukiam )
4. Aptarnavimas:jei barmenai maloniai sypsosi ir susilaiko nuo komentaru-nuostabu(vel skusiu ta Turkijos viesbuti, kai barmenai nepildavo degtines tiek, kiek reikia bei neleisdavo vienam zmogui nesti visai kompanijai, nori isgerti-stovek eilej

jei nori degtines ir dar cocacolos, gausi tik degtine, del cocacolos stok is naujo i eile

)
5. Man animatoriai nereikalingi, daug labiau vertinu viesbucio iniciatyva pasamdytus linksmintojus kas kokia ketvirta diena(tas buvo tiek Amnisose, tiek 3* Turkijoj. Kemere jau buvo ikyru, kai animatoriai net per pietu pertrauka lisdavo i akis, kviesdavo linksmintis

)
Visa sita atitiko man Amnisosas

Ir labai supratau nepatenkintus rusakalbius, kuriems trukde lietuviu vaikai lakstantys, supratau, kai vienas prigeres rusas susilauze ranka i baseino krasta(turejo skustis jis, kad viesbuty nesaugu

), maistas buvo PAPRASTAS, bet ne makaloses, nuo kuriu tryda tik prasideda, priaugau ten net 2kg

Degtine neskiesta, vyno liurlink kiek nori, neskis nors 50 vnt, niekas neliepia i eile stotis.
O kur dar geras susisiekimas su visa Kreta:islakstem ja be vargo, nes i viena puse 100, i kita puse irgi 100

Keliukas, einantis salia viesbucio, toks sunkelis, kad nedrisciau jo net keliu vadinti

Jei praeina ten per diena penki autobusai-tai ir visas "kelias". Aplinkui daug visokiu mazu parduotuveliu, niekas i akis ikyriai nelenda(kaip Turkijoj). Viesbucio teritorija didele, eidavom skinti citrinu, didziuliai citrinmedziu sodai. Kaip dabar del animatoriu-nezinau, tuo metu nebuvo, buvo tik vakariniai renginiai, jei nenoredavom-nedalyvaudavom, o garso nebuvo uzsidarius langus ir isijungus kondicionierius.
Jei nesat labai dideles "fifos", ipratusios, kad apie jus sokinetu-sis viesbutis turetu patikti