Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

QUOTE(Borkowa @ 2009 10 12, 20:05)
Ogal dar ks man galit pasakyt kas ten gero lapkricio vyduryje?Kaip orai?

Lapkricio vidury ten bus zymiai silciau nei dabar Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2009 10 12, 19:24)
Lapkricio vidury ten bus zymiai silciau nei dabar Lietuvoje.

bet ar dar buna taip silta, kad butu imanoma degintis, maudytis ir pan? g.gif
Atsakyti
Kretoje lapkritį vidutinė oro temperatūra dieną 19 laipsnių, naktį- 12; vandens - 22 laipsniai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 10 08, 21:54)
Sveiki, mes pirkom Fortuna is StarHoliday, tai visi fortunieciai buvom nuvezti i Amnissos.

Jei gerai pamenu mūsų grupės "fortūniečius" irgi ten vežė (irgi Starholidays) - ir kiek girdėjau, labai jie nesiskundė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2009 10 14, 09:20)
Jei gerai pamenu mūsų grupės "fortūniečius" irgi ten vežė (irgi Starholidays) - ir kiek girdėjau, labai jie nesiskundė  smile.gif

Mes su draugu tai patenkinti likom tikrai, nes uz tokia kaina (470lt HB 7 naktys zmogui) pailsejom labai fainiai ir jaukiai. Nesam labai reiklus, viskas mus tenkino.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2009 10 12, 08:49)
Borkowa, o tai dar neissirinkot, kur skrist? Nu mes gyvenom Hersonisos-aplinkui vieni klubai ir jaunimas, griztantis 6-7 ryto iš ju..

ten, jaučiu, dešinėje pusėje toks mini uostelis yra? Tavo fotkėj nesimato ax.gif ane?
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 11, 10:37)

O kodel turkijoje nepatiko?
Buvau praeitais metais Alanijoje, tai man ne prasciau tikrai uz Kreta buvo  ax.gif

Nu ir mes beveik Alanijoj buvom - Ocurcalare mirksiukas.gif Viešbutis Turkijoj žymiai geresnis buvo, bet šiaip nebuvome labai sužavėti gamta, maistu, kalnais ar paplūdimiais. Na Žaliajame Kanjone dar visai nieko, bet Kretoj gražesnių vaizdų yra mirksiukas.gif , kaip pvz. Balos, Gramvousa, Santorinis ir t.t. wub.gif
Atsakyti
Ilsejomes Kretoje spalio 8-15 dd. Orai buvo superiniai,deginomes, maudemes. Labai patiko viesbutis "Jo an beach" mazas, jaukus, lyg papultumem i maza atskira miesteli su nedidukais namukais. Priziureta teritorija, daug zalumos, geliu.
Atsakyti
QUOTE(sekunde1 @ 2009 11 01, 01:04)
Ilsejomes Kretoje spalio 8-15 dd. Orai buvo superiniai,deginomes, maudemes. Labai patiko viesbutis "Jo an beach" mazas, jaukus, lyg papultumem i maza atskira miesteli su nedidukais namukais. Priziureta teritorija, daug zalumos, geliu.

Mes irgi ten buvom spalio pradžioj. Tikrai mielas viešbutukas ir labai mielas personalas smile.gif
Atsakyti
Vakar Kretoje buvo paskutinė sezono diena... vietiniai atšventė jo uždarymą ir ilsėsis visą žiemą, bei lauks kitų metų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2009 11 02, 16:35)
Nu i kaip dabar ten liudna kretieciams be turistu:-)))

tai ar yra ten dešinėje nuotraukos pusėje toks mini uostelis? Tavo fotkėj nesimato ane? Ar čia ta vietovė apie kurią galvoju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 11 03, 18:13)
tai ar yra ten dešinėje nuotraukos pusėje toks mini uostelis? Tavo fotkėj nesimato  ane? Ar čia ta vietovė apie kurią galvoju? ax.gif

Nu kaip pasakysi desineje. Jei sita foto ziuri is apacios-tai desineje puseje yra pakrnate, jei is virsaus-kaireje. O koks uostelis? Svyturys kazkoks su moliuku. 4u.gif
Papildyta:
Cia pas mane Hersonisos.
Atsakyti
Užsisakėm kelionę Balandžio mėnesiui visai šeimai į Kretą thumbup.gif Gyvensim Maleme miestelyje "Maleme Mare" viešbutukyje ax.gif Pirkom AI, tai MB juokiasi, kad nevažiuosim niekur iš viešbučio... Bet aš manau, kad visgi aplankyt apylinkes būtų smagu. Gal kas buvę kur netoliese ir galėtų kokių įdomesnių vietelių aplink parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti