Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

Savaitgali vyksim i Kreta, sakau, gal ten issinuomotume koki masiniuka dienai, kokias vietas butinai reiktu apslankyti? Vis tiek ta Kreta nera tokia jau neisivaizduojamai didele...
Atsakyti
QUOTE(mergina23 @ 2009 10 05, 20:42)
Savaitgali vyksim i Kreta, sakau, gal ten issinuomotume koki masiniuka dienai, kokias vietas butinai reiktu apslankyti? Vis tiek ta Kreta nera tokia jau neisivaizduojamai didele...

Na didele sala... ax.gif mes budama 10 dienu, 5 turejom masina, tai isvazinejom puse salos...Labai patariu nuvaziuot i Gramavusa-vieta, kur susilieja 3 juros.Grozis nenupasakojamas, sunku iki ten nuvaziuot, bet verta tikrai nuvaziuot smile.gif Na ir siaip visokiu vaizdu geru yra, bet Gramavusa labiausiai isimyne wub.gif
http://images.google...s...sa=N&tab=wi
paziurekit foto smile.gif dar buvom Santorini saloj wub.gif bet per savaitgali nespesit daug ka pamatyti... mazai laiko unsure.gif
Atsakyti
jau savaitė laiko, kaip gryžom iš Kretos..
tai kol dar įspūdžiai šviežutėliai, šiek tiek pasidalinsiu su jumis savo kelione..

jau buvom nusižiūrėję viešbutuką Chanijos regione, bet dėl kainos pirkom spec pasiūlymą ir važiavom į Europa Beach 4* 7naktim. (Herssonissou, Anilipsi)
pats viešbutukas ramus, dviejų aukštų korpusiukai, su atskirais įėjimais, kambariai tikrai tvarkomi kasdien, tik jau labai tamsūs.. du baseinai suaugusiems (MB patiko, kad vienam šone beveik 3m gylio) ir du vaikams, apsodinta aplinka, apsipratus -visai nieko..
maistas tikrai gana įvairus, tik trūko man vaisių blush2.gif
perėjus praktiškai nevažinėjamą keliuką (nes paskutinis mūsų viešbutis) ir paeėjus šiek tiek - visai gražus papludimys..
iki kaimelio 15min neskubant.. iš viešbučio kursuoja autobusiukai į Agios Nikolaos (5E), į HER (3E).

user posted image

pasinaudojom akcija lotuliukas.gif ir automobiliuką už dviejų dienų kainą gavom trims..
suvažinėjom daugiau nei tūkstantį kilometrų.. padėjo namuose įrašytas į mobilų Kretos žemėlapis..
Pirmą kelionės dieną patraukėm į rytus, nuplaukėm į Spinalonga, leidomės žemyn, ir pietine salos dalimi pavakare pasiekėm Matala

user posted image

user posted image

Antrą dieną judėjom jau į priešingą pusę.. tikslas - pamatyti Gramvoussa..
ir dar viena foto pailiustravimui, kodėl kiti turistai mane vadino hero biggrin.gif
kelelis ne iš maloniųjų.. o ir nulipt, užlipt iki grožio apačioje nemažai pastangų prireikė doh.gif
po pasiplaukiojimų MB labai norėjo pamatyti Elafonisi..

user posted image

user posted image

user posted image

Trečią dieną, jau važinėjom vietoje - Knossos, Lassithi, Kretos akvariumas ir Da Vinci paroda..
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visumoj atostogos buvo super..
nors prieš važiuodami manėm, kad gulėsim beveik visas dienas prie baseino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 07 spalio 2009 - 09:03
QUOTE(RESPECT... @ 2009 10 07, 17:50)

p.s.  urve gi fotkinti negalima  topsecret.gif , mes irgi patpolno prifotkinom  hihihi.gif

Urve fotkint galima tongue.gif . Tik negalima naudoti nei blykstės, nei trikojo. Be reikalo slapstėtės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 07, 17:11)
Urve fotkint galima tongue.gif . Tik negalima naudoti nei blykstės, nei trikojo. Be reikalo slapstėtės biggrin.gif

na mums nieks nieko nesakė, tai mes naudojom blykstę..
išvis kai mes leidomės buvo vos keli turistai..
o kai jau į viršų lipom, tai jau nemažai žmogelių lipo žemyn viso grožio pasižiūrėt ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas buvot Kretoj su fortuna pasiūlymu, šiandien nusipirkom sekmadieniui 3* AI, įdomu kokį paprastai viešbutį duoda. Buvom Tenerifėj su fortuna, tai nenusivylėm...įdomu kaip ten Kretoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2009 10 08, 20:48)
Sveiki, gal kas buvot Kretoj su fortuna pasiūlymu, šiandien nusipirkom sekmadieniui 3* AI, įdomu kokį paprastai viešbutį duoda. Buvom Tenerifėj su fortuna, tai nenusivylėm...įdomu kaip ten Kretoj  g.gif

Sveiki, mes pirkom Fortuna is StarHoliday, tai visi fortunieciai buvom nuvezti i Amnissos.
Atsakyti
Na va as vakar vakare grizau is Kretos smile.gif
pailsejusi puikiai, salta man cia dabar Lietuvoje, siaubas..
Ikelsiu gal vakare kokiu nuotraukyciu ax.gif
kas del oro, tai prisiemiau rubu ilgomis rankovemis, bet nieko neprireike, orai buvo fantastiski, tikra vasara ir jokio rudens pozymiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2009 10 08, 20:48)
Sveiki, gal kas buvot Kretoj su fortuna pasiūlymu, šiandien nusipirkom sekmadieniui 3* AI, įdomu kokį paprastai viešbutį duoda. Buvom Tenerifėj su fortuna, tai nenusivylėm...įdomu kaip ten Kretoj  g.gif

geru atostogu 4u.gif
as kazkaip bijociau su fortuna pirkti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(RESPECT... @ 2009 10 07, 17:50)
oi kaip gražu sugarbabe  wub.gif Miela prisiminti tuos vaizdus rolleyes.gif O mes eilinį kartą išsidūrėm su atostogom g.gif , nuvažiavom į Turkiją ir š...., nei man nei vyrui nepatiko schmoll.gif  Nieko kitais metais būtinai vėl lėksim į Kretą cool.gif

O kodel turkijoje nepatiko?
Buvau praeitais metais Alanijoje, tai man ne prasciau tikrai uz Kreta buvo ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif Prasau patarimo,kur apsistoti?Planuojame skrist be vaiku keturiom dienom norime diena vartytis prie baseino,ilsetis is sirdies,o vakare palekt link klubo pasisokt cool.gif Lauksiu patarimu,dekui 4u.gif
Atsakyti
Borkowa, o tai dar neissirinkot, kur skrist? Nu mes gyvenom Hersonisos-aplinkui vieni klubai ir jaunimas, griztantis 6-7 ryto iš ju..
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 10 12, 14:25)
Ne dar neapsisprendem g.gif tai bandysim ieskoti hotelio Hersonisos thumbup.gif O gal ir gera viesbuti tenai galit rekomenduot ax.gif

Ogal dar ks man galit pasakyt kas ten gero lapkricio vyduryje?Kaip orai?
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 10 12, 20:05)
Ogal dar ks man galit pasakyt kas ten gero lapkricio vyduryje?Kaip orai?

paskutinis skrydis iš Lietuvos - spalio 18 dieną... Taip kad...
Atsakyti