Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

Norejau paklausti, kiek mazdaug priimta palikt euru arbatpinigiu viesbutyje? 4u.gif

Mes pirmadieni skrendam i Aria Village viesbutuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 08 13, 08:28)
Norejau paklausti, kiek mazdaug priimta palikt euru arbatpinigiu viesbutyje? 4u.gif

kambarinems rytais po 1-2 eurus,vakare mus aptarnaujanciam vakarienes metu irgi palikdavome ne kas vakara bet po 5 eurus 4u.gif( tikiuosi atmintis neslubuoja,nes cia vyras palikinedavo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 13 rugpjūčio 2009 - 20:48
QUOTE(žuvyte23 @ 2009 08 11, 23:33)
Mums irgi siule Iberostar beach and village Agios Nikolajose, bet kad kainele gerokai aukstesne. Ir tuo metu kai rinkomes, uzsienio forumuose atsiliepimai apie pasirinkta Iberostara buvo geresni.

Buvome siame viesbutyje liepos pradzioje. Labai geras viesbutis, ememe HB maitinima ir jo pilnai uzteko. Kaina tikrai atitiko kokybe. Jei kas domina konkreciai, klauskit.
Atsakyti
QUOTE(monday @ 2009 08 13, 20:02)
šskrendam 08.26 į viešbutį JO AN Beach 10 naktų. Kažkaip neužmačiau atsiliepimų temoj apie šį viešbutį, bet tikiuosi viskas bus gerai  thumbup.gif  Laukiu nesulaukiu  wub.gif

aš irgi renkuosi tarp šito viešbučio su Novaturu ir tarp Sea front su tezais
http://www.easytrave...p...mp;page=4[]=7&c=63&r=75

kažkur internete radau to kurorto planą, tai tie abu viešbučiai vienas šalia kito... tik Jo An beach gaunasi pigesnis (sutaupytumėm mašinos nuomai... ax.gif )
tik Novaturo skrydis yra labai rytinis, o tezų, - vakarinis, tai ir negaliu nuspręsti, kuris skrydžio variantas yra geresnis...

beje, gal kas esat buvę Rethymno village, jis tame pačiame kurorte, o aš esu užmačiusi, kad tame kurorte jūroje akmenys, kaži, ar tikrai tas pliažas labai baisus?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 14, 07:51)

kažkur internete radau to kurorto planą, tai tie abu viešbučiai vienas šalia kito... tik Jo An beach gaunasi pigesnis (sutaupytumėm mašinos nuomai...  ax.gif )
tik Novaturo skrydis yra labai rytinis, o tezų, - vakarinis, tai ir negaliu nuspręsti, kuris skrydžio variantas yra geresnis...

beje, gal kas esat buvę Rethymno village, jis tame pačiame kurorte, o aš esu užmačiusi, kad tame kurorte jūroje akmenys, kaži, ar tikrai tas pliažas labai baisus?

as buvau sea front, jau rasiau cia savo atsiliepimus apie sita viesbuti doh.gif bet jei ruosiates keliauti, tai tada dzin, pliusas yra tas, kad viesbutis ant juros kranto ir kad baseine galima maudytis kada nori, ko nera kai kuriuose kituose viesbuciuose (leidzia turbut todel, kad jame niekas nekeicia chemikalu, hahahahahahha).
su tezais sea front busit apie astunta vakaro - cia jau po visu lektuvu ir vaziavimo i viesbuti, is viesbucio jus pasiims kita sekamdieni apie trecia dienos, tai visai normaliai. asmeniskai man buvo labai patogu, nereikejo anksti keltis nei pirmyn, nei atgal, abi dienas dar turi laiko kretoje, nes pries tai esu skridus namo visada tik anksti ryte, kokia ketvirta ryto, tai man gaidziu gaidys, nei miegot eit, nei tusintis per nakti, be rysio variantas. o atvykimas anksti ryte irgi giadys, nes kai kada reikia laukti, kol paruos kambari, pvz, turkijoj tai net numigti foje spejau, kol ileido i kambari. o su visais pinigais, pasais ir t.t. tai nelabai norisi eiti i pliaza, kol paruos kambarius.
jo, pliazas yra gaidys, tiksliau, krantas. bet velgi - mes jame buvom du kartus, tai irgi dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 14, 07:51)

kažkur internete radau to kurorto planą, tai tie abu viešbučiai vienas šalia kito... tik Jo An beach gaunasi pigesnis (sutaupytumėm mašinos nuomai...  ax.gif )

Mes skrendam su Starholidays. Irgi rinkomės iš Sea front, Joan Beach ir Apladas Beach. Tai žinok, Sea front pasiūlyta kaina buvo žemiausia... Ir apie šį viešbutį aš neradau jokių atsiliepimų net užsienio saituose, tai kažkaip nusprendžiau nerizikuot.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 14, 08:59)
aš tai skaičiau užsienio www, visokiuose trip adviseriuose apie jį - visai normalūs atsiliepimai

minusai:
tie patys pusryciai kiekviena diena, net be silto maisto (tik sumustiniams pasidaryti keli produktai, salotu keli ingredientai ir 'flakes') ir siaip maistas feee
kambariai tvarkomi garbes zodis bele kaip, per savaite nei sykio nebuvo isplautos grindys blink.gif eiti ir kazka sakyti nebuvo nei kantrybes, nei noro, nei reception'e sedi absoliutus gaidys, kuris, kai pasakem, kad cia musu medaus menuo, tai sake 'susistumkit lovas', o paprasius dvigules paklodes, pareiske, kad taigi turim dvi lotuliukas.gif (ta prasme viengules) doh.gif

pliusai:
gera vieta - t.y. ant juros kranto
baseinas visa para lotuliukas.gif

uz poros viesbuciu yra penkiu zvaigzdziu viesbutis, gali dali laiko praleisti tenais, apsimesdamas, kad ten gyveni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju
Papildyta:
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 14, 09:01)
aš tai skaičiau užsienio www, visokiuose trip adviseriuose apie jį - visai normalūs atsiliepimai
Papildyta:
na, mums tai jau bus antra diena su draugais, tai būsime atsigavę nuo viso streso

pas mus streso nebuvo, nes apskritai viena diena buvo vestuves, tik siaip pavarge buvom smile.gif o jei antra diena, tai tada dzin, gali ir dvylikta isprasyti ir dar pabandyti numigti bent kazkiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 08 14, 09:06)

uz poros viesbuciu yra penkiu zvaigzdziu viesbutis, gali dali laiko praleisti tenais, apsimesdamas, kad ten gyveni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokauju

pagal apyrankę atskirs, juk prabangiuosius turistus ten "sužieduoja" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje, ar bandėte pajūriu nueiti iki Rethymno, ar įmanoma?
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 08 14, 09:06)
minusai:
tie patys pusryciai kiekviena diena, net be silto maisto (tik sumustiniams pasidaryti keli produktai, salotu keli ingredientai ir 'flakes') ir siaip maistas feee
kambariai tvarkomi garbes zodis bele kaip, per savaite nei sykio nebuvo isplautos grindys  blink.gif eiti ir kazka sakyti nebuvo nei kantrybes, nei noro, nei reception'e sedi absoliutus gaidys, kuris, kai pasakem, kad cia musu medaus menuo, tai sake 'susistumkit lovas', o paprasius dvigules paklodes, pareiske, kad taigi turim dvi  lotuliukas.gif (ta prasme viengules)  doh.gif
pliusai:
gera vieta - t.y. ant juros kranto
baseinas visa para  lotuliukas.gif

Nu jo, prieš išvardintus minusus, kažkaip net pora pliusų (iš kurių vienas toks abejotinas lotuliukas.gif ) nebetenka prasmės biggrin.gif
Reik tikėtis, kad grįžus nereiks gailėtis vis tik nepasirinkus Sea front....
Mano pasirinkimą nusvėrė tai, kad bent iš foto Joan beach aplinka žalesnė ir jaukesnė. O visi šie trys viešbučiai yra ant jūros kranto, taigi turi bent po vieną didelį privalumą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 14, 09:10)
pagal apyrankę atskirs, juk prabangiuosius turistus ten "sužieduoja"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje, ar bandėte pajūriu nueiti iki Rethymno, ar įmanoma?

hahaha, tai vakarieniauti ten ir nereikia, siaip pasidziaugti marmuro spindesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik nepamirsk aukstakulniu ir makiazo pilno, buvom ten uzsuke pasiziureti, tai visos naujosios ruses damos kaip ka tik i kluba susiruosusios atrode lotuliukas.gif beje, bent jau tas viesbutis nors ir grazus, bet man vis tiek dar iki tikru penkiu zvaigdziu nedatraukia siek tiek...
pajuriu, deja, aplamai paisvaiksciojimai nera imanomi lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip sminga kojos tiek i slapia, tiek i sausa smeli, kad net juokemes, kai pirma vakara pabandem pakrante romantiskai pasivaikscioti, tiksliau, gavosi 'romantiskai paklampoti' lotuliukas.gif p.s. tikrai nesveriam 200 kg lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(monday @ 2009 08 14, 09:15)
Nu jo, prieš išvardintus minusus, kažkaip net pora pliusų (iš kurių vienas toks abejotinas  lotuliukas.gif ) nebetenka prasmės  biggrin.gif
Reik tikėtis, kad grįžus nereiks gailėtis vis tik nepasirinkus Sea front....
Mano pasirinkimą nusvėrė tai, kad bent iš foto Joan beach aplinka žalesnė ir jaukesnė. O visi šie trys viešbučiai yra ant jūros kranto, taigi turi bent po vieną didelį privalumą  thumbup.gif

beje, keik vaiksciojom po miesteli, tai triju zviazdu viesbuciai visi panasaus lygio ir panasi ju tiek teritorija, tiek baseinai 'suspaustukai', metras ant metro lotuliukas.gif del maisto ir aptarnavimo tai nezinau.
beje, parasyk ispudzius is svo viesbucio, idomu.
dar, tiesa, kai papasakojom savo kelioniu agentei, tai jinai nelabai stebejosi, sake jo jo, visur panasi situacija blink.gif
Atsakyti
ai, nežinau, aš tai turiu šūkį, kad žmogui, kuriam labai tiko "sofoklis", tai tiks ir bet kuris kitas Kretos viešbutis lotuliukas.gif linkstu link Joan ir jo romantiško skrydžio laiko wub.gif
Atsakyti
Atskride Kreton klausem LT gido del arbatpinigiu kambarinems-sake Kretoje tai neiprasta..
Del foto saituose-nu juose viskas pagrazinta. As pati vaiksciojau Hersonisos pakrante ir man ten nei vienas labai grazus viesbutis neatrode, o kai paziuri internete-nu nieko:-))
Atsakyti