Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

QUOTE(limpopooo @ 2010 03 19, 14:07)
Sveikutes smile.gif Gal kuri galit pakomentuot viesbuti Grecotel club marine palace Kretoje? Nieko neradau iki siol..

http://www.google.lt...r...q=&gs_rfai=

jei skaitot ne tik LT klb.
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 03 19, 17:05)
Mes Kretoje būsime 11 dienų. Nuskridus reikės iš karto nueiti ir nusipirkti bilietus, kad būtų ramu. Norime ten dviem dienom su viena nakvyne važiuoti  wub.gif O viešbučio pačioje saloje geriau ieškoti, ar irgi iš anksto?  g.gif
Kaip tik žadėjau klausti, koks skirtumas plaukiant verslo klase ir ekonomine. Gal galite papasakoti?  ax.gif

Nesuprantu , kam taip vargti - pasiimate kredtinę kortelę ir nusiperkate internetu Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 03 19, 16:28)
Nesuprantu , kam taip vargti - pasiimate kredtinę kortelę ir nusiperkate internetu Lietuvoje.

Aš iš anksto nieko nenoriu pirkti, nes nesu tikra, ar tuo laiku išvažiuosime. Skrendame su vaiku, maža kas atsitiks ir negalėsime išskristi unsure.gif Už nusipirktus kelto bilietus ar viešbučio kambarį niekas pinigų negražins smile.gif Aš geriau viską nusipirksiu jau būdama Kretoje. Visur taip darau - nueinu į vietinį informacijos centrą ir rezervuoju 4u.gif Jokio vargo čia nematau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 03 19, 15:23)
Skirtumas - kainoje lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Supratau, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
O kokie orai Kretoje balandžio pabaigoje-gegužės pradžioje?
Ir, gal kas žinote variantų BE maitinimo, su virtuėlėm aplink Agios Nikolaos rajoną?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 03 21, 14:46)
Ir, gal kas žinote variantų BE maitinimo, su virtuėlėm aplink Agios Nikolaos rajoną?

1. Orai.: http://www.explorecr...te-weather.html
2. Del apgyvendimo, gal Saltmete padetu, kiek skaiciau temose, ji ten yra buvus, ne visai kaip turiste smile.gif? Arba agenturose klauskite, bet procentelius jie savo uzsides, pateikdami kainas, paklauskite gal TUI ar Neckermanas siulo apartamentus sioje zonoje,sie operatoriai daznai siulo neblogu variantu tik apgyvendinimui.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 03 21, 13:46)

Pabandyk pagooglint "Studios in Agios Nikolaos region" 4u.gif jei nieko nerasi, sakyk, užklausiu per savus šaltinius.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2010 03 21, 19:48)
Pabandyk pagooglint "Studios in Agios Nikolaos region" 4u.gif  jei nieko nerasi, sakyk, užklausiu per savus šaltinius.

O man reiktu Chanioje, Platanias arba Agia Marina vietovese. Kokio normalaus, nebrangaus, bet tvarkingo rent room'o... Kazi ar kas man padetu g.gif , nes googlas , tripadviceris, bei panasus puslapiai visgi ne visagaliai ir info ner...
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2010 03 22, 02:51)
O man reiktu Chanioje, Platanias arba Agia Marina vietovese. Kokio normalaus, nebrangaus, bet tvarkingo rent room'o... Kazi ar kas man padetu  g.gif , nes  googlas , tripadviceris, bei panasus puslapiai visgi ne visagaliai ir info ner...

Kiek man teko važinėti su mašina - tai pilna buvo iškabų siūlančių nuomą tuose miesteliuose - aš buvau gegužės mėn - už kambarį prašė apie 30 eurų. Manau vietoje galima pasižiūrėti ar tiks , nes iš nuotraukų internete galima nematyti koks nusileidimas iki jūros , aplinka gatvėje ir kt.
Atsakyti
Labas,o ten pas vietinius galima keliones nusipirkti? Ar reikia is tezturo pirkti?
Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2010 03 24, 13:26)
Labas,o ten pas vietinius galima keliones nusipirkti? Ar reikia is tezturo pirkti?

Tikrai galima pas vietinius pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu patarimo ax.gif noretume i Kreta paatostaogauti, bet tryse (as MB ir vaikiukas dabar 9 men jam) bet labiau gal keliones rink rudens noretume blush2.gif kada su vaikuciu ten apsimoka vaziuoti(kad nebutu salta ar karsta) koks pigiausias variantas butu perkant kelione? skaiciau pas jus kazkaip pas vietinius keliones perkat ar kaip? g.gif gal butu galima placiau? g.gif blush2.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 03 25, 18:24)
Sveikos  4u.gif  noriu patarimo  ax.gif  noretume i Kreta paatostaogauti, bet tryse (as MB ir vaikiukas dabar 9 men jam) bet labiau gal keliones rink rudens noretume  blush2.gif  kada su vaikuciu ten apsimoka vaziuoti(kad nebutu salta ar karsta) koks pigiausias variantas butu perkant kelione? skaiciau pas jus kazkaip pas vietinius keliones perkat ar kaip?  g.gif  gal butu galima placiau?  g.gif  blush2.gif  aciu is anksto  4u.gif

Pas vietinius perka ekskursijas, o ne pacias keliones.
Pigiausias variantas - paskutine minute.
Tinkamiausias oras - geguzes galas-birzelio pradzia arba rugsejis.
Atsakyti