Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

Noreciau paklausti ar esat kas plaukes is Retymo i Santorini. Ilgokai ieskojau bet nieko neradau, teko nusipirkti ish Herakliono. Paskaitinejus sita foruma apeme mane abejones ar nebusiu paskubejes ir suklydes. Viesbutis vis tik prie Retymo. Tai gal kas ish patyrusiu apsvies nezinanti?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 03 25, 18:24)
Sveikos  4u.gif  noriu patarimo  ax.gif  noretume i Kreta paatostaogauti, bet tryse (as MB ir vaikiukas dabar 9 men jam) bet labiau gal keliones rink rudens noretume  blush2.gif  kada su vaikuciu ten apsimoka vaziuoti(kad nebutu salta ar karsta) koks pigiausias variantas butu perkant kelione? skaiciau pas jus kazkaip pas vietinius keliones perkat ar kaip?  g.gif  gal butu galima placiau?  g.gif  blush2.gif  aciu is anksto  4u.gif

Keliones perka per lietuvių agentūras, o ekskursijas - pas vietinius mirksiukas.gif
Mes su vaiku irgi skrendame, kiek domėjausi geriausia birželio mėn pr. arba rugsejį. Tuomet ir kainos mažesnės, ir ne taip karšta drinks_cheers.gif
Apsisprendėme skristi birželį, nes rugsėjį man į darbelį, o vaikučiui į daržėlį smile.gif
Kelionę pirkome iš anksto iš Novaturo, kada buvo didžiausios nuolaidos ir mažiausios kainos garantija. Nemėgstu aš paskutinės minutės akimirkų.
Atsakyti
Sveikos, sakykit, o is kurio regiono Kretoje daugiausia ekskursija? Domina gamtos vaizdai, Samorino tarpeklis - kur jis?

Koks budas keliaut be lietuvisku agenturu i ekskursijas? Ar vaziuoja ten autobusai, gal yra vietiniu pigesniu agenturu (o tai paziurejus Novaturo kainas bloga darosi). O patiems be gido nepavojinga leistis link to tarpeklio?

Norim pasirinkt Herakliona - kas ten idomaus prie pat?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2010 03 30, 16:26)
Sveikos, sakykit, o is kurio regiono Kretoje daugiausia ekskursija? Domina gamtos vaizdai, Samorino tarpeklis - kur jis?

Koks budas keliaut be lietuvisku agenturu i ekskursijas? Ar vaziuoja ten autobusai, gal yra vietiniu pigesniu agenturu (o tai paziurejus Novaturo kainas bloga darosi). O patiems be gido nepavojinga leistis link to tarpeklio?

Norim pasirinkt Herakliona - kas ten idomaus prie pat?

Prie Herakliono ta nieko ypatingo, geriau rinkitės vieną ar kitą pusę. Jei norit į Samaria, tai geriau tada Rethymno ar Chania regionai, nuo ten į Samaria arčiau, tai automatiškai ir ekskursijos pigesnės bus. O kad leistis vieniems į tarpeklį - tai reik atitinkamai pasiruošt, vien jau dėl transporto susiplanuot. Nes ten eini nuo galo iki galo ir grįžt sunku būtų, taigi, ir mašinos savos nepaliksit. Reiktų su autobusu nuvažiuot ten, taigi, geriau imt iš vietinių ekskursiją, kur jumis pasirūpins, nuveš ir parveš.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2010 03 31, 21:32)
Man tai atrodo, kad ten ne akcija  unsure.gif  kad visada tokios kainos bus  unsure.gif  bent jau a6 tikiuosi taip.. bigsmile.gif

Itariu bus kol toje klaseje liks bilietu, paskui pakopomis bilietai brangs...
Nzn, paleisti lektuve tarkime bent 20 proc keleiviu tokiom kainom, tai siaubelis imonei... Klinetams tai labai gerai, zinoma thumbup.gif

Siemet isviso kelioniu rinka kokia tai "iskrypusi" doh.gif.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas yra plaukęs į Santorini salą su vaikučiu? Ar ne per daug varginanti išvyka būtų beveik 2 metų vaikui?
Atsakyti
••• Gražių, jaukių, šviesių šv. Velykų! ••• Σας εύχομαι καλό και ειρηνικό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! ••• bye1.gif 4u.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liviko: 04 balandžio 2010 - 18:17
QUOTE(Florita @ 2010 04 02, 11:59)
Sveiki  4u.gif

Gal kas yra plaukęs į Santorini salą su vaikučiu? Ar ne per daug varginanti išvyka būtų beveik 2 metų vaikui?

Mes su metuku zuikiu ruosiames savarankiskai 2dienoms. Letai, niekur neskubant.. Ekskursija 1 d. tai manau, vargas butu.
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2010 04 04, 19:07)
••• Gražių, jaukių, šviesių šv. Velykų! ••• Σας εύχομαι καλό και ειρηνικό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! ••• bye1.gif 4u.gif ploja.gif

Επισης, και Χρονια πολλα, Liviko! 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Balandžio 24d. skrendam į Kretą su 6mėn sūneliu. Viešbutis 15 km nuo Chanijos važiuojant link Rethymno. Žadame nuomotis auto ir pasivažinėt po salą. Dvejoju dėl plaukimo į Santoriną, nors labai labai norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2010 04 08, 12:48)
Balandžio 24d. skrendam į Kretą su 6mėn sūneliu. Viešbutis 15 km nuo Chanijos važiuojant link Rethymno. Žadame nuomotis auto ir pasivažinėt po salą. Dvejoju dėl plaukimo į Santoriną, nors labai labai norėčiau...

Plaukit mirksiukas.gif Juk vaikuciui visur gerai, kur su mamyte, teveliais, be streso ir t.t... Bent jau as tokios pozicijos. Tiesa, 1 dienai, tai tikrai su vaikuciu nesamone man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2010 04 08, 18:34)
Nieko nebus, prasom cia nenusiteikti blogiem oram smile.gif.
Bus grazus oras, ne per karsta, dar zalia ir lietaus nebus, nebent nakti, truputi, viena kita karta, maybe ... O seip bus super super SUPER!!!
Mes irgi vaziuojam, tiesa, geguzes 2....  ax.gif  blush2.gif

Ačiū, ačiū, nuraminot 4u.gif smile.gif O tai kur važiuojat, į kurią salos dalį? Kažką temelėje lyg mačiau, jog į Chaniją? Ar aš klystu? ax.gif Aš jau čia temelių apie Kretą krūvą gal perskaičiau, bet kažkaip neradau, kaip ten su tuo Santoriniu yra, ar ten kiekvieną dieną kelia keltai, ar tik kažkurias dienas? Gal kas žino? Norim mašinytę nuomotis dar, tai vis galvoju, kaip čia viską susidėlioti, kad tą dieną ji veltui Kretoje nestovėtų... Geriau pirma būtų Santorinį aplankyti, o paskui mašinytę išsinuomoti g.gif
Atsakyti