Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

wub.gif Stai kaip mano Deimutis stovi. thumbup.gif Ant tu raisteliu pririsu niekuciu ir jis zaidzia.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 15, 08:45)
wub.gif Stai kaip mano Deimutis stovi. thumbup.gif Ant tu raisteliu pririsu niekuciu ir jis zaidzia.user posted image

wub.gif thumbup.gif, saunuole mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 14, 22:00)
Mano Deimutis beveik atsiseda lovyteja savarankiskai.kai nutaikysiu ikelsiu nuotraukyte.

Sveikinam thumbup.gif

QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 15, 07:45)

O jis ir miega toj leliukiskoj lovelej?

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 15, 13:46)
Sveikinam  thumbup.gif
O jis ir miega toj leliukiskoj lovelej?

Laba diena  4u.gif
Taip kolkas taip bigsmile.gif Nes mums problemos su lova ji turi buti su apsauga.tokios negaunam nes jis is tu ligoniuku ku daug juda.jis net guledamas ant nugaros uzsikelia kojytes ant krasto. Bet mes radom Prienuose privacia baldu gamyklele mums pagamins pagal uzsakyma lovele.
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 15, 14:08)
Taip kolkas taip bigsmile.gif Nes mums problemos su lova ji turi buti su apsauga.tokios negaunam nes jis is tu ligoniuku ku daug juda.jis net guledamas ant  nugaros uzsikelia kojytes ant krasto. Bet mes radom Prienuose privacia baldu gamyklele mums pagamins pagal uzsakyma lovele.

Supratau mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Gražių visoms žolinių biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na ka sveikinu visas mamas ir lelias su zoline 4u.gif Truputis vaisiu 4u.gif user posted imageuser posted imageNa va torta pasiuntinukas suvalge doh.gif :verysad:Dar ir sampana isgere blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalmantinelota: 15 rugpjūčio 2009 - 20:05
Sveikutės smile.gif
Kaip žolinės? smile.gif mes dirbome blush2.gif aš ravėjau žoles ir sodinau gėles,. pagaliau jau yra kur, tai taip gera yahoo.gif
Dalmantine, šaunuoliukas tavo Deimutis wub.gif mano Andrėja ir labai judri, ji malasi, duodasi su kojytėm, sukasi aplink save, lovelėje būna iš kampo ištraukiu miegančią biggrin.gif matyt ir jai reikės spec. lovytės..
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 15, 22:29)
Sveikutės smile.gif
Kaip žolinės? smile.gif mes dirbome  blush2.gif aš ravėjau žoles ir sodinau gėles,. pagaliau jau yra kur, tai taip gera  yahoo.gif
Dalmantine, šaunuoliukas tavo Deimutis  wub.gif  mano Andrėja ir labai judri, ji malasi, duodasi su kojytėm, sukasi aplink save, lovelėje būna iš kampo ištraukiu miegančią biggrin.gif matyt ir jai reikės spec. lovytės..
Mano deimutis taipat.Vieno lovoj nepalikciau nes per akimirka nukristu :blink:As islauziau pagaliukus2 jis guledamas iskisa kojeles abi per ta tarpa savarankiskai.Tol sliauzia zemyn kol pasiekia grindis is sonu pagaliukai ji prilaiko ir jis stovi.jai nepatogu pasitaiso ir viska daro pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalmantinelota: 15 rugpjūčio 2009 - 21:13
http://www.youtube.c...h?v=zFUOCo9LYf0 wub.gif apsizliumbiau cry.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 16 rugpjūčio 2009 - 12:48
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 16, 14:47)
Labutis be galo susijsudinau negaliu per asaras zinutes parasyt.Kaip leles sulauzytos man kaip mamai labai skaudu.As augindama savo zvirbli nematau jo negalios nes mamu sirdis ziuri kitomis akimis.Bet pamatyti is sono man sunku ir sirdis plysta.Visa skausma ir rauda esu paslepus po nepalauziamos kauke bet visas tas skausmas kartais isiverzia kaip ugnikalnis.......
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 16, 17:31)
Labutis be galo susijsudinau negaliu per asaras zinutes parasyt.Kaip leles sulauzytos man kaip mamai labai skaudu.As augindama savo zvirbli nematau jo negalios nes mamu sirdis ziuri kitomis akimis.Bet pamatyti is sono man sunku ir sirdis plysta.Visa skausma ir rauda esu paslepus po nepalauziamos kauke bet visas tas skausmas kartais isiverzia kaip ugnikalnis.......

As irgi apsizliumbiau smile.gif bet smagu kaip žmonės nepasiduoda, gražu žiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 16, 18:47)
As irgi apsizliumbiau  smile.gif bet smagu kaip žmonės nepasiduoda, gražu žiūrėti  wub.gif
As anksiau neturejau ramybes kas bus ateity Siandien kai esu tikintis zmogus turiu ramybe.Jei Dievas mums patiki tuos angeliukus tai ir pades jais pasirupinti juk ir padeda. Kiek daug zmoniu dirba su tais vaikiukais mankstos masazais ir kita....
Atsakyti