Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(agnyteee @ 2009 08 17, 14:38)
pas mus Dauno sindromas verysad.gif

Dabar supratau mirksiukas.gif 4u.gif is profilio matau turi 2 sunus bigsmile.gif papasakok placiau kiek metuku,koks vardas,savo sunaus ligos istorija? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,, nu parsiradau ir aš, gal jau ir gyvent ramiai galėsiu doh.gif

Mano žmogui inkstų akmenligės priepuolis buvo, tai turėjau vargelio doh.gif gi kaip mažas vaikas, skauda, baisu, negaliu, nė per žingsnį negalėjau pasitraukt, bet ačiū dievui per keletą parų praėjo viskas ir jau ramu.
Negana lyg būtų to, man kažkas kojai atsitiko, npaėjau visai, tiek kelį skaudėjo, gal ežere išsimaudžius pašalau ar koks velnias, žodžiu dabar skausmas parėjo į klubą, tai tik pajudu daugiau ir vėl į lovytę doh.gif
Ir dar "geriausias" įvykis - mano gudrutis lukšteno saulėgrąžas ir įsikišo vieną į nosį blink.gif jau blyn kaip išsigandau, nežinau ką daryt. Žinojau, kad neverta pačiam bandyt išimt, matau aš ją, bet kaip iškrapštyt lotuliukas.gif Bet paskui kažkaip papūtė nosytę ir iškrito, negaliu kaip žvengėm paskui, stovi užsidengęs nosį ir rėkia: "Mama, neziuojam pas daktalę, nupjaus nosį". Gąsdinau gąsdinau paskui, bet kaži ar bijos daugiau taip daryt.
tai va kaip mes gyvenam pastarasias dienas rolleyes.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 16, 13:47)

eik tu sau, va čia tai stiprūs žmonės g.gif

QUOTE(agnyteee @ 2009 08 16, 20:03)
Sveikute,

aga, bandziau skambinti, bet penktadieni visa diena niekas nekele tel g.gif abu su vyru skalambinom ir nieko... niu bandusiu ryt, gal atsiras kas nors ten bigsmile.gif
norejau paklaust, virduli koki reikia vestis ar ne? ar vezima, vaikstyne  galima veztis?  kaip su savatgaliais? ar galima is ten isvaziuot?

ACIU 4u.gif

tikrai yra temukė apie Druskininkų Saulutę, ten daug prirašyta, ką vežtis, kaip kas. Aš tai kiek skambinau, tai viskas normaliai buvo g.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 16, 21:37)
Mano Andrėja tinginė nereali, niekaip negaliu motyvuoti, kad ji pati ką nors stengtųsi daryti sad.gif ji nori būti ant rankų, kad ją sodinčiau, nešiočiau, o pati net galvą tingi laikyti sad.gif o jau kaprizų maišas, tai baisu  doh.gif 
į Druskininkus reikės ir mums rudenį pagalvoti apie, gal ir mažė bus stipresnė, bo neatlaikys ji tiek užsiėmimų..

tu gal per daug iš jos reikalauji, juk dar mažutė ji, o į sanataroją būtinai ruoškis, verta.
Papildyta:
Sveikos,, nu parsiradau ir aš, gal jau ir gyvent ramiai galėsiu doh.gif

Mano žmogui inkstų akmenligės priepuolis buvo, tai turėjau vargelio doh.gif gi kaip mažas vaikas, skauda, baisu, negaliu, nė per žingsnį negalėjau pasitraukt, bet ačiū dievui per keletą parų praėjo viskas ir jau ramu.
Negana lyg būtų to, man kažkas kojai atsitiko, npaėjau visai, tiek kelį skaudėjo, gal ežere išsimaudžius pašalau ar koks velnias, žodžiu dabar skausmas parėjo į klubą, tai tik pajudu daugiau ir vėl į lovytę doh.gif
Ir dar "geriausias" įvykis - mano gudrutis lukšteno saulėgrąžas ir įsikišo vieną į nosį blink.gif jau blyn kaip išsigandau, nežinau ką daryt. Žinojau, kad neverta pačiam bandyt išimt, matau aš ją, bet kaip iškrapštyt lotuliukas.gif Bet paskui kažkaip papūtė nosytę ir iškrito, negaliu kaip žvengėm paskui, stovi užsidengęs nosį ir rėkia: "Mama, neziuojam pas daktalę, nupjaus nosį". Gąsdinau gąsdinau paskui, bet kaži ar bijos daugiau taip daryt.
tai va kaip mes gyvenam pastarasias dienas rolleyes.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 16, 13:47)

eik tu sau, va čia tai stiprūs žmonės g.gif

QUOTE(agnyteee @ 2009 08 16, 20:03)
Sveikute,

aga, bandziau skambinti, bet penktadieni visa diena niekas nekele tel g.gif abu su vyru skalambinom ir nieko... niu bandusiu ryt, gal atsiras kas nors ten bigsmile.gif
norejau paklaust, virduli koki reikia vestis ar ne? ar vezima, vaikstyne  galima veztis?  kaip su savatgaliais? ar galima is ten isvaziuot?

ACIU 4u.gif

tikrai yra temukė apie Druskininkų Saulutę, ten daug prirašyta, ką vežtis, kaip kas. Aš tai kiek skambinau, tai viskas normaliai buvo g.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 16, 21:37)
Mano Andrėja tinginė nereali, niekaip negaliu motyvuoti, kad ji pati ką nors stengtųsi daryti sad.gif ji nori būti ant rankų, kad ją sodinčiau, nešiočiau, o pati net galvą tingi laikyti sad.gif o jau kaprizų maišas, tai baisu  doh.gif 
į Druskininkus reikės ir mums rudenį pagalvoti apie, gal ir mažė bus stipresnė, bo neatlaikys ji tiek užsiėmimų..

tu gal per daug iš jos reikalauji, juk dar mažutė ji, o į sanataroją būtinai ruoškis, verta.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 08 17, 14:56)
Sveikos,, nu parsiradau ir aš, gal jau ir gyvent ramiai galėsiu  doh.gif

tikrai yra temukė apie Druskininkų Saulutę, ten daug prirašyta, ką vežtis, kaip kas. Aš tai kiek skambinau, tai viskas normaliai buvo  g.gif

Ale kad dejei tai is peties dvigubais postais kad geriau matytumem biggrin.gif

Eik tu sau kiek strioko apturejei doh.gif blink.gif sveikit greicia SB abiems po baliona 4u.gif 4u.gif

Kur?nemaciau tokios temos niekur g.gif
Kad ir temu sukurta begalia nesvarbu kad tik prisneketa 1 ar 2 pusl doh.gif jau gavom karta bart nuo moderatoriu blush2.gif uztat ir sukurem sita tema: "paplekim apie viska" kad neterst kitu temu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 17, 15:27)
Ale kad dejei tai is peties dvigubais postais kad geriau matytumem  biggrin.gif

Eik tu sau kiek strioko apturejei  doh.gif  blink.gif sveikit greicia SB abiems po baliona  4u.gif  4u.gif

Kur?nemaciau tokios temos niekur  g.gif
Kad ir temu sukurta begalia nesvarbu kad tik prisneketa 1 ar 2 pusl  doh.gif jau gavom karta bart nuo moderatoriu  blush2.gif uztat ir sukurem sita tema: "paplekim apie viska" kad neterst kitu temu  blush2.gif

Radau ten ta temuke, klausiau, bet ten labai tylu g.gif turbut atostogauja visi 4u.gif Labiausiai biesas ima, kad priskambint neina devil.gif parasiau el laiska, gal atrasys bigsmile.gif
O mum dabar 10 men. vyrukas ir is liemen ir is stuomens:) turejom sirdutes operacija verysad.gif bet palyginus labai mazyte.... pas mus buvo tik dvi skylutes smile.gif nes kai prisiziurejom ligoninej visokiu variantu, tai musu bedos atrodo tokios mazos....
Kai musu vyrukas gime, ligoninej visi tylejo... tik dave siuntima genetiniams tyrimams pasidaryti... tai klinikose ir suzinojom ko ten atvaziavom.. Daktarai aisku kaip ir visais atvejais turbut , vargas vaikas, dar vargsesni tevai ir t.t Vienu zodziu pirmus menesius buvo sunku, bet dabar gyvenam ir dziaugiames. Vyrukas moka sedet, moka stovet isikibes, deda zingsniukus, duoda labas, kai netingi parodo kad "didelis" smile.gif Katutes ploja su mano rankomis ir yra labai aktyvus, su vaikstyne varo kur reikia, nereikia, nuo stalo meto ant zemes,smagi vargo vakariene smile.gif Gydytoju prognozes pradzioje buvo ziaurios, gerai butu jei vaiksciot pradetu 2 metu, sdet 1m ir t.t. nekalbes, nemokes valgyt (turesit vargt), vienuzodziu viska kas baisiausia... O dabar kai matau kad jis auga ir kad svarbiausiai kol kas nesergam (tfu tfu tfu) tai kazkaip ir smagu, ir kiekvienas jo pasiekimas tai kaip svente wub.gif Ir istikruju dabar isitikinau, kad tik neigalius vaikucius auginancios mamos moka dziaugtis ax.gif nes kai augo pirmas sunus (jam 4 dabar), kazkaip labai nesureiksmindavome jo atsisedimo, atsistojimo ir t.t. niu auga kaip turi but ir tiek, o dabar visai kitaip i viska ziurim... tai va tiek, tikiuosi nepyksit kad tiek issipleciau.... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 17, 13:13)
Labas mergaitės smile.gif
Dalmantine, vis noriu paklausti, ar tavo Deimučiui tik fizinis sutrikimas..?
Sveika Medute mano bebriukui ne tik fizinis Bet ir protinis atsilikimas.Bet dziaugiuosi kad jis mus atpszysta susigaudo kai su juo sneku kai valgo jis net megina savo kalba atsakyti.As su kede visur po buta ji tampaus ir istysai bendraujam.Juk mes su vyru namie dar du broliai tai yra kur tobulet ciut ne darzelis.
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2009 08 17, 15:52)

O mum dabar 10 men. vyrukas ir is liemen ir is stuomens:) turejom sirdutes operacija verysad.gif  bet palyginus labai mazyte.... pas mus buvo tik dvi skylutes  smile.gif  nes kai prisiziurejom ligoninej visokiu variantu, tai musu bedos atrodo tokios mazos....
Kai musu vyrukas gime, ligoninej visi tylejo... tik dave siuntima genetiniams tyrimams pasidaryti... tai klinikose ir suzinojom ko ten atvaziavom.. Daktarai aisku kaip ir visais atvejais turbut , vargas vaikas, dar vargsesni tevai ir t.t  Vienu zodziu pirmus menesius buvo sunku, bet dabar gyvenam ir dziaugiames. Vyrukas moka sedet, moka stovet isikibes, deda zingsniukus, duoda labas, kai netingi parodo kad "didelis" smile.gif Katutes ploja su mano rankomis ir yra labai aktyvus, su vaikstyne varo kur reikia, nereikia, nuo stalo meto ant zemes,smagi  vargo vakariene smile.gif Gydytoju prognozes pradzioje buvo ziaurios, gerai butu jei vaiksciot pradetu 2 metu, sdet 1m ir t.t. nekalbes, nemokes valgyt (turesit  vargt), vienuzodziu viska kas baisiausia... O dabar kai matau kad jis auga ir kad svarbiausiai kol kas nesergam (tfu tfu tfu) tai kazkaip ir smagu, ir kiekvienas jo pasiekimas tai kaip svente wub.gif  Ir istikruju dabar isitikinau, kad tik neigalius vaikucius auginancios mamos moka dziaugtis ax.gif  nes kai augo pirmas sunus (jam 4 dabar), kazkaip labai nesureiksmindavome jo atsisedimo, atsistojimo ir t.t. niu auga kaip turi but ir tiek, o dabar visai kitaip i viska ziurim... tai va tiek, tikiuosi nepyksit kad tiek issipleciau.... 4u.gif

drinks_cheers.gif
Saunuoliai kad stengiates ir nenuleidziat ranku thumbup.gif o sitokiu prognoziu manau mes visos esam prisiklause doh.gif ko pasekoje sunkiu darbu irodai kad jie klysta cool.gif
Is kokio jus miesto esat?ir koks vardas sunelio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 17 rugpjūčio 2009 - 15:40
pasiskaitau mūsų temelę ir taip širdį suspaudžia, taip negera pasidaro ant dūšios..už ką tiems mūsų vaikeliams toks vargas duotas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 17, 16:47)
pasiskaitau mūsų temelę ir taip širdį suspaudžia, taip negera pasidaro ant dūšios..už ką tiems mūsų vaikeliams toks vargas duotas... verysad.gif

Gal del to kad jums tik pradzia taip sunku unsure.gif nes musu gyvenimas yra nuostabus,dziaugiames kiekviena akimirka kartu ir net negalvoju apie Zygio neigaluma,nes jo paprasciausiai per tiek metu nepastebiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 17, 15:55)
Gal del to kad jums tik pradzia taip sunku  unsure.gif nes musu gyvenimas yra nuostabus,dziaugiames kiekviena akimirka kartu ir net negalvoju apie Zygio neigaluma,nes jo paprasciausiai per tiek metu nepastebiu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Vat kur šaunuolytė tikra supermamytė. thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 17, 17:47)
AS Kartais pagalvoju kad mano Deimucio siam pasauly nieks neiskaudins nieks nenuskriaus nes mes salia o be to jis gyvena savo pasaulelyje kur nera melo smurto ir taip toliau.O va mano sveikiems tenka kartais skaudziu dalyku iskest ir dar daugiau jauties bejegis nes i geri pakeist pasaulio negalim net mes mylincios ir gyvybe del vaiku paaukot galincios mamos.
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 17, 20:01)
AS Kartais pagalvoju kad mano Deimucio siam pasauly nieks neiskaudins nieks nenuskriaus nes mes salia o be to jis gyvena savo pasaulelyje kur nera melo smurto ir taip toliau.O va mano sveikiems tenka kartais skaudziu dalyku iskest ir dar daugiau jauties bejegis nes i geri pakeist pasaulio negalim net mes mylincios ir gyvybe del vaiku paaukot galincios mamos.

Na drysiu su jumis nesutikt cool.gif jei nori gali VISKA svarbiausia DARYTI o ne laukti stebuklu ar kad uz mus kas nors kitas tai padarys 4u.gif
Atsakyti
Gyvenimas yra mūsų rankose. Šis sakinys nuvalkiotas, atsibodęs, tačiau galiu ji kartoti tol, kol visi supras jo esmę ir įsigilins į tai. Gyvenimas yra mūsų rankose. Ne visuomenės. Ne valstybės. Ne kaimynų. Tik mūsų.

Pradėkim kažką keisti. Sudrumskim tą drumzliną vandenį, kuriame plūduriuojam jau daug metų. Pradžiai iš lėto mėginkim palengva irtis į priekį. Kiek vėliau, pajutę jėgą ir pasitikėjimą savimi, galėsime pradėti plaukti. Vis greičiau ir greičiau. Kol išplauksime į švarius vandenis. Ten, kur mums ir vieta.

Tu gali tai padaryti. Galit pradėti gyventi geriau, gyventi kitaip, pozityviai. Pradėkim nuo mažo žingsnelio.mes nesame robotai, kurie tik žvelgia į gyvenimą pro rožinius akinius, ir sako, kad gyvenime viskas yra nuostabu net tada, kai širdį veria skausmas, ir nesišypsome, kai širdis nori verkti. Bet mes bandome gyventi kitaip. Mes mokomės gyventi iš naujo, taip, kaip nemokė mūsų tėvai ar seneliai. Mes žvelgiame į gyvenimą kitu, pozityvesniu, kampu. Ir, turiu pripažinti, mums gerai sekasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 17 rugpjūčio 2009 - 21:01