Vitra, ko siunti?
Aš jau net pasiilgau to savo noro ką nors nudėt. Nes jau koks mėnuo išėjau iš savo amplua, nežinau net ką daryt. Bet apsižiūrėjau, kad greit mano Saulė įtranzuos į 1 būstą, gal vėl į žmogų atvirsiu. Nes dabar nei kortų nesinori į rankas imt, nei muštis. Tik siuvinėju visą mėnesį, ko gyvenime nesu darius. Tikrai jau buvo kilus mintis, kad mane Rozmarinas prakeikė, bet nebuvo už ką lyg...

QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:29)
Vitra, ko siunti?
Aš jau net pasiilgau to savo noro ką nors nudėt. Nes jau koks mėnuo išėjau iš savo amplua, nežinau net ką daryt. Bet apsižiūrėjau, kad greit mano Saulė įtranzuos į 1 būstą, gal vėl į žmogų atvirsiu. Nes dabar nei kortų nesinori į rankas imt, nei muštis. Tik siuvinėju visą mėnesį, ko gyvenime nesu darius. Tikrai jau buvo kilus mintis, kad mane Rozmarinas prakeikė, bet nebuvo už ką lyg...

Siuvinėk siuvinėk sau tyliai

QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:35)
Aš nepalieku įkalčių

Nu ko norėt, gi pilnatis prasideda...Man gal depresija, kad tokia rami 
Kad ir įtarimų nekiltų dėl tavęs, tokia nepiktybinės išvaizdos, subtili moteris...

Kad ir įtarimų nekiltų dėl tavęs, tokia nepiktybinės išvaizdos, subtili moteris...

QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:42)
A kada dar ta pilnatis? Taigi užtemimas tuoj

Pilnatis kartu su užtemimu prasideda šiąnakt. Nepajautei?
03 val 54 min

QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:44)
Paprastai pilnaties nejaučiu, bet šiuo metu dar stalas pilnas popierių iš darbo, tai kur čia žmogus nesiusi...

Padek juos