Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

Vitra, ko siunti? biggrin.gif Aš jau net pasiilgau to savo noro ką nors nudėt. Nes jau koks mėnuo išėjau iš savo amplua, nežinau net ką daryt. Bet apsižiūrėjau, kad greit mano Saulė įtranzuos į 1 būstą, gal vėl į žmogų atvirsiu. Nes dabar nei kortų nesinori į rankas imt, nei muštis. Tik siuvinėju visą mėnesį, ko gyvenime nesu darius. Tikrai jau buvo kilus mintis, kad mane Rozmarinas prakeikė, bet nebuvo už ką lyg...
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:29)
Vitra, ko siunti?  biggrin.gif  Aš jau net pasiilgau to savo noro ką nors nudėt. Nes jau koks mėnuo išėjau iš savo amplua, nežinau net ką daryt. Bet apsižiūrėjau, kad greit mano Saulė įtranzuos į 1 būstą, gal vėl į žmogų atvirsiu. Nes dabar nei kortų nesinori į rankas imt, nei muštis. Tik siuvinėju visą mėnesį, ko gyvenime nesu darius. Tikrai jau buvo kilus mintis, kad mane Rozmarinas prakeikė, bet nebuvo už ką lyg...

Siuvinėk siuvinėk sau tyliai ph34r.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 05 rugpjūčio 2009 - 20:34
lotuliukas.gif eik švilpt. Tu koks tai tylus maniakas...Aš kai žudau, tai su trenksmais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 05 rugpjūčio 2009 - 20:35
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:35)
lotuliukas.gif  eik švilpt.  Tu koks tai tylus maniakas...Aš kai žudau, tai su trenksmais  lotuliukas.gif

Aš nepalieku įkalčių cool.gif (profesiniai įgūdžiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 05 rugpjūčio 2009 - 20:42
Nu ko norėt, gi pilnatis prasideda...Man gal depresija, kad tokia rami biggrin.gif

Kad ir įtarimų nekiltų dėl tavęs, tokia nepiktybinės išvaizdos, subtili moteris... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 05 rugpjūčio 2009 - 20:43
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:42)
Nu ko norėt, gi pilnatis prasideda...Man gal depresija, kad tokia rami  biggrin.gif

A kada dar ta pilnatis? Taigi užtemimas tuoj biggrin.gif
Atsakyti
Pilnatis kartu su užtemimu prasideda šiąnakt. Nepajautei? biggrin.gif 03 val 54 min
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 05 rugpjūčio 2009 - 20:45
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:44)
Pilnatis kartu su užtemimu prasideda šiąnakt. Nepajautei?  biggrin.gif

Paprastai pilnaties nejaučiu, bet šiuo metu dar stalas pilnas popierių iš darbo, tai kur čia žmogus nesiusi... triniti.gif
Atsakyti
Padek juos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 21:49)
Padek juos  bigsmile.gif

Neturiu pasirinkimo šiuo klausimu bash.gif
Atsakyti
O man taip itartinai ramu ir gera... g.gif net nejaukiai jauciuosi del to....Gal,kad XIX tupiu? g.gif Nu tiesa,-paaiskejo,kad su liezuviu prisidirbau pries menesi,bet tuo metu buvau XVIII,tai turbut atleistina,ane? Blogiausiai,kad man po.....ui......Ai,-vistiek gyvenimas grazus wub.gif
Atsakyti
Na, seniai, astunta vakaro nesmigau bigsmile.gif bet kaip issimiegojau tiksliai iki keturiu ryto bigsmile.gif su kate santykius pasiaiskinom smile.gif
Atsakyti