QUOTE(vailet2 @ 2009 08 07, 12:17)
Tikriausiai dar gaivaliojamės po užtemimo, tylu , ramu, visos raganos išskrido kažkur ... pati su savim pasikalbu 

Tai kad visos kalbetojos turbut kitur bendrauja

QUOTE(Chiromante @ 2009 08 07, 13:22)
Kažkaip visai nesinori, kad čia tema užgestų

QUOTE(vailet2 @ 2009 08 07, 12:26)
Kažkaip visai nesinori, kad čia tema užgestų
Juk yra daug info sudėta, paskui nusikiš tema kur į galą visų temų ir pradedančios Taro naudotis neberas jos 

Tai nieko baisaus-pilna tos informacijos internete

QUOTE(Chiromante @ 2009 08 07, 13:30)
O aš , matyt, durna, ir man liūdna dėl to, va tep va

chiro, ten kitur ir tu esi laukiama

vakar kiek kiesta diena buvo , matyt veike uzremimas
Taip Chiromante laukiam taves labai ten
Taip Chiromante laukiam taves labai ten

QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 07, 12:31)
Dekui,ale kad as tingiu.....Selena "pazengusiuju" temoje klausia apie tai,kokia dvaro korta koki zodiako zenkla reiskia....O mano nervu sistema silpna....Cia gi net ne pirmoku,o nulinuku klausimas.....

Papildyta:
Selena,po sitiek laiko,kai su tavim beveik asmeniskai dirba sitiek patyrusiu ir besimokanciu tarologiu,tu jau turejai kitus mokyti,o nesikapstyti lopselinuku smelio dezeje

chiro, o gal ambicijos neleidžia?
Na matai as geriau pasikapstysiu smelio dezeje ir turesiu ziniu ir tinkamos informacijos
nemanau kad imanoma ismokti visko is oro, kadangi nejau ne pas nieka mokytis tai man idomu , noriu ir klausiu ir nieko cia juokingo nera kaip atrodo .
cia taip pat ne kitokio pobudzio kalusimai ir as teves ir neklausiau kokia dvaro korta atitinka koki zodiako zenkla.
Papildyta:
ir nereikia cia demonstruoti, kad labai yra daug ismanaciu
taip nesu ismanati o tik pradedu , forumas yra viesas ir ko noriu to ir klausiu , kad ir nulinuku klausimai
kai ismoksiu nebeklausiu.
nemanau kad imanoma ismokti visko is oro, kadangi nejau ne pas nieka mokytis tai man idomu , noriu ir klausiu ir nieko cia juokingo nera kaip atrodo .
cia taip pat ne kitokio pobudzio kalusimai ir as teves ir neklausiau kokia dvaro korta atitinka koki zodiako zenkla.
Papildyta:
ir nereikia cia demonstruoti, kad labai yra daug ismanaciu
taip nesu ismanati o tik pradedu , forumas yra viesas ir ko noriu to ir klausiu , kad ir nulinuku klausimai
kai ismoksiu nebeklausiu.
be to jeigu žinai, kas ko klausia ir kur, vadinasi, lankaisi ten, bent jau neoficialiai

QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 07, 12:46)
chiro, o gal ambicijos neleidžia?
Keistas klausimas butent is taves

Selena,nori dar pasiputoti ?