Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

Chiromante man jos grazios, bet ir noriu dirbti ir mokytis
o jos stirprios energetiskai ?
Atsakyti
pastebejau
Tarkim kai delioji emociskai susinervinus ar sunerimus kortas , koku tai klausimu kuris neduoda ramybes
tai ir atitinkamos kortos traukiasi
ar tiesa?? ar emocine busena itakoja kortas?
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 17:35)
pastebejau
Tarkim kai delioji emociskai susinervinus ar sunerimus  kortas , koku tai klausimu kuris neduoda ramybes
tai ir atitinkamos kortos traukiasi
ar tiesa?? ar emocine busena itakoja kortas?

Na, as vis tiek stengiuos nurimt, cia kaip bebutum susinervines - tikiu, kad rodo tiesa, tiesiog as tai ju nelieciu - neskubu drebanciom rankom griebti kortu smile.gif
O gal siaip , jau toks amzius, kad jos greit uzeina ir greit praeina, tos emocijos mirksiukas.gif
Atsakyti
vailet2 gal namuose galbut rasi delione kokia del vestuviu ir busimo jaunikio wub.gif wub.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2009 07 30, 15:00)
As noreciau visu pirma pasiskaityti apie esme, taisykles, na aplamai, suprasti "kas prie ko gulejo", o poto jau ir reiksmes is patikimu saltiniu.

Na, perziurejau knygas - gal pradziai pakaktu situ:

S. Abraham "Kak čitat Taro"

N. Vladimirova "Velikaja taina Taro" - joje faina, kad yra atskirta kortos nagrinejimo reiksmeje dvasine busena, darbas ir pagrindine kortos reiksme papunkciui

Ir man patinka, jau kiek rimtesne, joje placiai aprasytos ir apverstos kortu reiksmes, tai :

M. Grir "Polnaja kniga perevernutech kart Taro"
joje ir neapverstu kortu reiksmes yra

Papildyta:
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 18:57)
vailet2 gal namuose galbut rasi delione kokia del vestuviu ir busimo jaunikio wub.gif  wub.gif  4u.gif  blush2.gif

Selena, turiu dviem zmonem issiust, ka zadejau kortomis paaiskint, tai sedziu prie kompo ir rasau, jei dar siandien sveikatos rasiu, paziuresiu smile.gif
Atsakyti
dekui labai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 19:10)
dekui labai wink.gif 4u.gif

Duok tu tam liutui ramiai paest kokius mesytes bigsmile.gif murks, kaip kaciukas tada mirksiukas.gif nepulk taip staigiai wub.gif meile planuot bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=vailet2,2009 07 30, 20:04]

N. Vladimirova "Velikaja taina Taro" - joje faina, kad yra atskirta kortos nagrinejimo reiksmeje dvasine busena, darbas ir pagrindine kortos reiksme papunkciui

Ir man patinka, jau kiek rimtesne, joje placiai aprasytos ir apverstos kortu reiksmes, tai :

Oi kaip aciu!
clap_1.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=lietaus_alisa,2009 07 30, 19:36]
[quote=vailet2,2009 07 30, 20:04]

Oi kaip aciu!
clap_1.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 16:46)
Chiromante man jos grazios, bet ir noriu dirbti ir mokytis
o jos stirprios energetiskai ?

Kaip zinia,Druidu kortas as turiu,taciau jas isigijau svetur,ne LT ir jokiam internete(neperku taip kortu..).Tokiu cia nemaciau.Sios kortos ir man grazios,mielos,artimos...-tai kaip giminystes rysys.. rolleyes.gif smile.gif Taciau energetiskai man jos per silpnokos.Bet galbut tai tik si kalade...Juk ju yra ivairiu.
Atsakyti
aaaa skau , kad kazkas turejo jas smile.gif
o tai kurios stipresnes energetiskai Vaito ar Druidu ?
na gal surasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 18:57)
delione kokia del vestuviu ir busimo jaunikio wub.gif  wub.gif  4u.gif  blush2.gif

Pas save radau tokia idomia,issamia delione apie partneri ir galimas perspektyvas su juo...(tu delioniu simtai!..)

649 [-partnerio isorines savybes]
128 [-asmenines savybes]
73 [-psichologines savybes]
_5

1-partnerio isoriniai duomenys:mokejimas rengtis,priziureti save,pateikti...
2-protas,jumoro jausmas.
3-mokejimas,gebejimas igyvendinti norus,siekius,viltis...
4-partnerio seksualines fantazijos lieciancios jus pacia..
5-jo fizinis,seksualinis pajegumas.
6-ar ne godus jis?kiek jis zada,gali del jusu isleisti pinigu,laiko...
7-ar geba jis padeti namu ukyje,buityje,ar seimyniskas...
8-jo kompleksai.Ar pavydus?o gal stengiasi jumyse suzadinti kaltes jausma,priklausomybe nuo jo?pavyda ar baime?
9-ar nori jis santuokos?ar aplamai pasirenges seimyniniam gyvenimui...

Gal si delione pradedanciam ir sudetinga..Bet gal tau pavyks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugiaziede: 30 liepos 2009 - 20:25