Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

dekui Daugiaziede , bandysim wink.gif 4u.gif

o Druidu kortose tauriu riteris yra be batu ? ka tai galetu reiksti ?lbj idomu
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 21:05)
dekui Daugiaziede , bandysim wink.gif 4u.gif

Tai faina, tau jau padejo bigsmile.gif daugiažiede, nes as jau baigiu issikvept smile.gif

cia geros bibliotekos adresas, temoje raznoje daug knygu be tvarkos, tai nepaziurejau, ar Taro tikrai yra, bet siaip knygu apie subtilius pasaulius yra daug

http://www_koob_ru/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet2: 30 liepos 2009 - 20:28
xixixixi vailet2 pavargai ? 4u.gif
ech... eisiu kortas deliot del jaunikio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 21:05)

Tai kad siose kortose veik visi be batu smile.gif ir ypatingos reiksmes cia nera.Juk gamtoje mes daznai vaikstome basi,kad pajusti zeme,jos siluma,jega,neikalinta naturaluma,laisve...
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 21:26)
xixixixi vailet2 pavargai ? 4u.gif
ech... eisiu kortas deliot del jaunikio blush2.gif

Jo, pavargau, Chiromantes 40 kortu delione isbandziau vieno zmogaus klausimu, nes prase 4u.gif, tai trecia vakara kortas interpretuoju smile.gif baigiau pagaliau smile.gif
Ir dar viena dalyka irgi paziuret reikejo, tai jau issikvepiau unsure.gif visiskai

uztat visagalis google ismete adresu

http://www.google.lt...

visoms sekmes ieskant, sukramtyt ir idet i burna nebespesiu smile.gif tuoj avinas prisimins, kad ragus turi lotuliukas.gif
Atsakyti
vailet2 dekui wink.gif
ot tu darbsti kaip bitute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 21:38)
vailet2 dekui wink.gif
ot tu darbsti kaip bitute smile.gif

jo jo, darbsti, net zinau asmeni, kuriam tureciau buti uz tai dekinga bigsmile.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif , bet patirtis buvo labai gera thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 30, 21:32)
Tai kad siose kortose veik visi be batu smile.gif ir ypatingos reiksmes cia nera.Juk gamtoje mes daznai vaikstome basi,kad pajusti zeme,jos siluma,jega,neikalinta naturaluma,laisve...

O sitos kortos gal labiau sveikatos buklei, jausmams padetu nusakyti? ar manot, kad kortu kalade reiksmes neturi ? Man labai idomu kas tinka kam, nes dar tos patirties tai semtis ir semtis bigsmile.gif
Atsakyti
Kairysis stulpelis - JI, desinysis - JIS

1. Partneriu mintys
2.Partneriu elgesys (tai ka demonstruoja)
3.Jausmai
4.Pasamone.Paslepti motyvai.Ko is tiesu laukia is santykiu.
5.Seksualine santykiu puse
6.Kas trugdo harmoningiems santykiams
7.kas padeda issaugoti santykius
8.Kas bus per artimiausius du menesius
9.Ka sie santykiai duoda partneriams siuo metu
10.Partneriu savijauta sajungoje
11.12.13 (kiekvienam po dvi kortas,ty. JI-dvi kortos,JIS-dvi kortos,tai isviso 12 kortu)) Kas bus su kiekvienu is partneriu per 3 metus,jeigu dabar sajunga nutruktu.
14.Kaip elgsis klausiantysis ir jo partneris per artimiausius 6 menesius
15.Santykiu perspektyva metams.

Chiromante,si delione kuria parasei panasi i ta klasikine...,taciau sioji gerokai papildyta.Bet nesupratau kaip sioji deliojama g.gif

QUOTE(vailet2 @ 2009 07 30, 21:57)
  O sitos kortos gal labiau sveikatos buklei, jausmams padetu nusakyti? ar manot, kad kortu kalade reiksmes neturi ? Man labai idomu kas tinka kam, nes dar tos patirties tai semtis ir semtis  bigsmile.gif

Sios kortos (bent man)labiau tinka atskleisti jausmu puse,energijos impulsus,veiksmus...Sveikatos aspektus jos nelabai giliai paliecia.
Is esmes bet kokia kortu kalade gali atsakyti i visus ivairius klausimus.Taciau kortos turi sava aura ar tarsi kaip zmogus temperamenta,kazkam didesni polinki ir koncentruota veiklos sriti...Bet tai nera taisykle.Kur kas svarbesnis zmogaus ir kortu ivairiapusis pilnas rezonansas.Radus si,pakanka ir tik vienos kortu kalades..
Atsakyti
Daugiaziede matai kaip , o kazkada uvau pas bureje ir man deliojo kortas Taro . Beabejo as tada nesupratau , bet man iskrito tauriu riteris . Ji sako vskas jam gerai , geras zmogus, pasiturinis, jausmingas , bet sako ne bus taip kad viskas tiktu sako reiks apsisilyvot, nes matai jis be batu , ia pabreze ta fraze biggrin.gif tai vat man ir idomu
o pasirodo ten visi be batu jie ?biggrin.gif
o Vaito koto kokia aura ? kam jos labiau tinka ?
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 22:25)
Daugiaziede matai kaip , o kazkada uvau pas bureje ir man deliojo kortas Taro . Beabejo as tada nesupratau , bet man iskrito tauriu riteris . Ji sako vskas jam gerai , geras zmogus, pasiturinis, jausmingas , bet sako ne bus taip kad viskas tiktu sako reiks apsisilyvot, nes matai jis be batu , ia pabreze ta fraze biggrin.gif tai vat man ir idomu

"matai jis be batu"-patiko biggrin.gif.Selena,tai buvo "trynimas" tau,kad pasiekt reikiama efekta ar tave itikinti tam,kad sustiprint josios interpretacija...Pamirsk tai.
Vaito kortos yra universalios.. smile.gif jos tarsi neutralios,todel tinka veik visiems.
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 23:25)

Selena7, matau labai lauki jaunuolio savajo smile.gif nebandei miegamaji pagal feng - shui pasidaryti? ar susivizuolizuoti ar dar kazko tokio... na kitaip tariant kaip nors prisivylioti ta ivyki i savo gyvenima??
Atsakyti
vizualizuoju wink.gif
su feng shiu biski neiseina:)

xixixixi niu aisq Daugiaziede smile.gif
Atsakyti