Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Deep pink @ 2010 07 10, 11:39)

O Lenormand kortos,kazi,pradedantiesiems per sudetingos?

Jos paprastesnės, aš turiu man visai nieko, bet tai ne Taro. Dabar žiūriu Taro normalias nusipirkti, žiūrėsim kaip su jomis susikalbėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 10, 10:48)
A.Mat kaip blink.gif Jos pigesnes truputeli,uz tai ir klausiu,gal esmes nekeicia.Na nieko  smile.gif

O jus jau mokate gerai susikalbeti su savo Taro kortomis? wink.gif

Aš jų visai neturiu biggrin.gif Šiuo metu į kai ką kitą gilinuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 10, 11:42)
Tame Zodiako knygyne kazkokia mergina pirko Taro su lietuvisku aprasymu ir lietuviskom kortom.

Tai gal čia tas Ošo Dzen Taro, nes kur ieškau niekur lietuviškų nerandu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 10, 11:54)
Tai gal čia tas Ošo Dzen Taro, nes kur ieškau niekur lietuviškų nerandu.  g.gif

Negaliu pasakyti, nes nezinau, bet galim i knygyna paskambinti ir paklausti ar turi lietuvisku Taro kortu ir jei taip, ar tai Oso dzen ar ne mirksiukas.gif Bet kazkodel manau, kad ne gal, kad tai tiesiog Taro.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 10, 12:07)
Negaliu pasakyti, nes nezinau, bet galim i knygyna paskambinti ir paklausti ar turi lietuvisku Taro kortu ir jei taip, ar tai Oso dzen ar ne  mirksiukas.gif  Bet kazkodel manau, kad ne gal, kad tai tiesiog Taro.

Gal šitame Zodiako knygyne ir yra, tik pas mus tokio nėra, o internetu nerandu kad siųstu. O jūs kortas su reikšmėmis pirkot, ar reikšmių kažkur kitur ieškosite ?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 10, 11:36)
Gal šitame Zodiako knygyne ir yra, tik pas mus tokio nėra, o internetu nerandu kad siųstu. O jūs kortas su reikšmėmis pirkot, ar reikšmių kažkur kitur ieškosite ?

Internetu
Ošo Dzen. Tik ar šitų ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 10, 12:45)
Internetu
Ošo Dzen. Tik ar šitų ieškot?

Šitos, bet aš jų neieškau, tik sakiau, kad visuose knygynuose lietuviškas tik šitokias radau. Pirkti tai tas tradicines Waito noriu.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 10, 11:47)
Šitos, bet aš jų neieškau, tik sakiau, kad visuose knygynuose lietuviškas tik šitokias radau. Pirkti tai tas tradicines Waito noriu.

Ir su lietuvišku aprašymu? Tada neužmačiau tokių niekur blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 10, 12:36)

Pirkau Waito kalade, tai ten buvo maza knygute, bet ji man nereikalinga. Reiksmes ziuriu is 2 knygu ir lyginu. Siaip jau atsirinkau, kurios knygos reiksmes man priimtinesnes.
Pirkau rusiska astrologes Larisos Nagaicevos '12 Taro pamoku' ir lietuviska vertima Bilo Andertono 'Taro'. Abiem labai dziaugiuosi, nes kiekvienoje randu sieek tiek kitoki pateikima. Rusiska labai gera, nes ten buten moko su Waito kalade ir labai idomiai susieja su astrologija, o Andertono patinka tuo, kad ten labai ukiskai viskas aiskinama ir iliustuota labai gerai mirksiukas.gif

Jus pasiteiraukite Zodiako knygyne, gal padarytu isimti ir gave jusu pavedima, nusiustu i Kauna g.gif Tik reikia suzinoti kokia tiksliai ten kalade ir pagooglinti, paziuretumete ar jums tinka. Be to, gal kas is draugu buna Vilniuje? Na jei jums tiktu kortos, gal ir as prie progos paimciau ir atsiusciau jums g.gif Bet kad ten ne Waito kalade, tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 10 liepos 2010 - 12:02
QUOTE(Gusha @ 2010 07 10, 13:00)

Jus pasiteiraukite Zodiako knygyne, gal padarytu isimti ir gave jusu pavedima, nusiustu i Kauna  g.gif  Tik reikia suzinoti kokia tiksliai ten kalade ir pagooglinti, paziuretumete ar jums tinka. Be to, gal kas is draugu buna Vilniuje? Na jei jums tiktu kortos, gal ir as prie progos paimciau ir atsiusciau jums  g.gif Bet kad ten ne Waito kalade, tai tikrai.

Aš visai iš kito Lietuvos galo, bet bent pradžiai norėčiau Waito, manau jos lengvesnės man bus. Žiūrėsiu dabar kortas parsisiųsti kad ir rusiškas, o tada reiks kažkokios knygos su reikšmėmis ir instrukcijomis ieškotis.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 09 10, 22:46)
[b][/b] , ...Juliet Sharman Burke kaladė... Ji parduodama knygynuose violetiniame kube- štai tokiame:
user posted image

Turiu šitą kubą, jame kortytės ir knyga , neblogi paaiškinimai. Pirkti mačiau ne tik knygynuose, ir didelėse Maximose. Kaina apie 29 -30 LT. Tikrai rasit, nebūtinai Vilniuje.
Dar reikšmių lietuviškai: http://www.occult.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 10 liepos 2010 - 13:56
QUOTE(Lorette @ 2010 07 10, 14:50)
Turiu šitą kubą, jame kortytės ir knyga , neblogi paaiškinimai. Pirkti mačiau ne tik knygynuose, ir didelėse Maximose. Tikrai rasit, nebūtinai Vilniuje.
Dar reikšmių lietuviškai: http://www.occult.lt/

O reiks tokios paieškoti bigsmile.gif Ir nuoroda su reikšmėmis nebloga.
Atsakyti