Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 10:59)
Matai, prie Vitros nereiketu kolkas lygintis - jai isvis reiksmiu nereikia (net nezinau ar jinai jas zino bigsmile.gif )

na biski žino... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 10:42)
Taigi, bet kaip nuspresti teisingai... Tik nuojauta?

Norėčiau pataisyti į NUOJAUTA...
Save pažindama, lavinsi ir nuojautą, o tam man puikiai padeda Taro...Nesijaučiu turinti teisę mokyt, nes kiekvienas savo kelią randa individualiai...čia tas pats kaip besimokant pvz bet kurių menų: pradžioje turi išmokti abėcelę, netgi kopijuoti genijų darbus, ieškoti įkvėpimo, o tada su įdirbiu ir mokymusi ateina (arba deja, ne) individualus pojūtis ir stilius...
Taro lankos plačios...kuo toliau į mišką - tuo daugiau medžių...

Asmeniškai galiu pasakyti - kuo daugiau sužinau - tuo labiau suprantu, kad nieko nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 08, 11:05)
Save pažindama, lavinsi ir nuojautą, o tam man puikiai padeda Taro...Nesijaučiu turinti teisę mokyt, nes kiekvienas savo kelią randa individualiai...čia tas pats kaip besimokant pvz bet kurių menų: pradžioje turi išmokti abėcelę, netgi kopijuoti genijų darbus, ieškoti įkvėpimo, o tada su įdirbiu ir mokymusi ateina (arba deja, ne) individualus pojūtis ir stilius...Taro lankos plačios...kuo toliau į mišką - tuo daugiau medžių...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 09:18)
Cia tiesiog konsultuojuosi, tariuosi, kad neisigyti kazko, kas net demesio nevertas ir sukurtas tik tam, kad kapeika is zmogaus istraukti...

Viskas teisingai...O kas del kursu...Ten ismoktum reiksmes, kurias galima ismokti ir be kursu...Pinigai, kaip taisykle, dideli - nauda abejotina...is kitos puses - pabuni kartu su bendraminciais, pasipraktikuoji....Dar vienas momentas - jei zmogus pats nemoka mokytis, tada gal verta, bet prie sitokio kiekio informacijos internete....Istiesu destytojai perpasakos tas pacias istorijas, ka susirasi ir pati....Tai gal geriau investuoti i teisingas knygas....
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2010 07 08, 10:05)
Save pažindama, lavinsi ir nuojautą, o tam man puikiai padeda Taro...Nesijaučiu turinti teisę mokyt, nes kiekvienas savo kelią randa individualiai...čia tas pats kaip besimokant pvz bet kurių menų: pradžioje turi išmokti abėcelę, netgi kopijuoti genijų darbus, ieškoti įkvėpimo, o tada su įdirbiu ir mokymusi ateina (arba deja, ne) individualus pojūtis ir stilius...
Taro lankos plačios...kuo toliau į mišką - tuo daugiau medžių...

Asmeniškai galiu pasakyti - kuo daugiau sužinau - tuo labiau suprantu, kad nieko nežinau...

Visi turi teise mokyti, nes kaip pati rasai - "kiekvienas savo kelia randa individualiai", - vadinasi einant tuo keliu, gali pastebeti ir atrasti toookiu perliuku, kuriu nepastebejo to dalyko meistras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 11:12)
Viskas teisingai...O kas del kursu...Ten ismoktum reiksmes, kurias galima ismokti ir be kursu...Pinigai, kaip taisykle, dideli - nauda abejotina...is kitos puses - pabuni kartu su bendraminciais, pasipraktikuoji....Dar vienas momentas - jei zmogus pats nemoka mokytis, tada gal verta, bet prie sitokio kiekio informacijos internete....Istiesu destytojai perpasakos tas pacias istorijas, ka susirasi ir pati....Tai gal geriau investuoti i teisingas knygas....
Papildyta:
Visi turi teise mokyti, nes kaip pati rasai - "kiekvienas savo kelia randa individualiai", - vadinasi einant tuo keliu, gali pastebeti ir atrasti toookiu perliuku, kuriu nepastebejo to dalyko meistras  bigsmile.gif

Lenkiuosi prieš tamstos ŽINOJIMĄ ir FILOSOFIJĄ smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 10:59)
Matai, prie Vitros nereiketu kolkas lygintis - jai isvis reiksmiu nereikia

Nejuokaukit blink.gif !!! Lygintis nedrisciau nei prie vienos sio forumo dalyves. Kur jau cia...

Chiromante,

Tai gal galiu savo kortas pasideti nakciai po pagalve, jei paklausus ju, kas man atsitiks jei pasidesiu kalade nakciai po pagalve, istraukiau Sventika (V)? Kazkaip man toks jausmas, kad jos 'ilistu i mane' geraja prasme Uzkrautu kazkokiu geriu

Perkeliu savo senesni posta. Chiromante, ar galiu bandyti deti kalade po pagalve? Panasu, kad taip, bet vis tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 08 liepos 2010 - 10:27
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 10:24)
Nejuokaukit  blink.gif !!! Lygintis nedrisciau nei prie vienos sio forumo dalyves. Kur jau cia...
Papildyta:
(Chiromante @ 2010 07 06, 22:52)
Jeigu matai ir jauti, kad intuityviai jas supranti, tai ir puiku, bet po pagalve visgi gal nedek  Paklausk situ kortu, koks tavo santykis su jom - ziurek, ka istrauksi 
Paklausiau ir istraukiau Pasauli (XXI), tai kaip ir geras santykis. Pats paveksliukas rodo kazkokius srautus, bet ir gyvate yra, bet ji atrodo kaip ir prisijaukinta, tad gal mes jau prisijaukine... Zodiakas Skorpionas, tai bala zino, gal gali ir koks pavojus tykoti? Na bent asociacijos man tokios, ziurint i korta.

Perkeliu savo senesni posta. PeChiromante, ar galiu bandyti deti kalade po pagalve? Panasu, kad taip, bet vis tik...

Man rimtai reikia susirupinti savo atmintimi doh.gif bigsmile.gif man atrodo, kad as atsakiau, ale gal tik parasiau, po to kur nors isejau ir neissiunciau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 11:28)
Man rimtai reikia susirupinti savo atmintimi  doh.gif  bigsmile.gif  man atrodo, kad as atsakiau, ale gal tik parasiau, po to kur nors  isejau ir neissiunciau... doh.gif

lotuliukas.gif Jo, i sita atsaket, bet ups... as buvau pakopinusi ne sita, tad paskui pakeiciau i teisinga. Tad tas postas virs jusu paskutinio atsakymo jau kitas... blush2.gif Sorry.
Atsakyti
Dek po pagalve ir gali padaryti dar viena mini rituala bigsmile.gif Is vakaro prisipilk stikline vandens ir uzdenk ja savo istrauktuoju V (paveiksleliu i vandeni), pasidek kurnors prie saves ir ryte isgerk....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 08 liepos 2010 - 10:40
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 11:39)
Dek po pagalve ir gali padaryti dar viena mini rituala  bigsmile.gif  Is vakaro prisipilk stikline vandens ir uzdenk ja savo istrauktuoju V (paveiksleliu i vandeni), pasidek kurnors prie saves ir  ryte isgerk....

Kaip idomu bigsmile.gif Na taip ir padarysiu. Tikiuosi viskas gerai bus lotuliukas.gif

O V korta turi buti is butent tos kalades ar gali buti ir is naujosios, bet svarbu, kas Sventikas?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 10:44)
Kaip idomu  bigsmile.gif  Na taip ir padarysiu. Tikiuosi viskas gerai bus  lotuliukas.gif

O V korta turi buti is butent tos kalades ar gali buti ir is naujosios, bet svarbu, kas Sventikas?

Is tos, kurios istraukei...Labai nesureiksmink to ritualiuko, nes visi ta darom kasdiena - tiesiog skystis idealus informacijos perdavejas, taigi jeigu gerdama kava, arbata, vyna ar dar ka nors, su kuo nors bariesi ar kalbi nemaloniom temom, tai viska ta ir sugeri mirksiukas.gif O paimk buteliuka vandens pagal tiksla pasirink menulio faze, uzkalbejima ar malda ir uzkalbek savo vandeni tau reikalingam tikslui.....Cia tas pats biggrin.gif
Papildyta:
Beje, ka tik uzlipau i savo altoriu ir paziurejau vandeni,mano uzkalbeta per Imbolka (ziema) - skaidrus kaip asara ir skonis, kaip ka tik ipilto....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 12:04)
Is tos, kurios istraukei...Labai nesureiksmink to ritualiuko, nes visi ta darom kasdiena - tiesiog skystis idealus informacijos perdavejas, taigi jeigu gerdama kava, arbata, vyna ar dar ka nors, su kuo nors bariesi ar kalbi nemaloniom temom, tai viska ta ir sugeri  mirksiukas.gif O paimk buteliuka vandens pagal tiksla pasirink menulio faze, uzkalbejima ar malda ir uzkalbek savo vandeni tau reikalingam tikslui.....Cia tas pats  biggrin.gif

Dabar supratau, kad tai kazkas panasaus i vandens uzkalbejima doh.gif Apie vandeni zinau. Ziurejau filmuka, neitiketinos savybes bigsmile.gif
Atsakyti