Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Chiromante @ 2009 08 04, 11:19)
Daugiaziede,gali buti rami del Vailet bigsmile.gif Juk tau aiskinti apie ritualu rusis nereikia,tiesa? bigsmile.gif Proto dar turiu,kad nesiulyti (o ir nelabai butu imanoma) zmogui tikslines magijos ritualu.....Tai ka pati praktikuoju ir kitiems (labai retai ir su didelem isimtim) padedu,tai tikrai ne tai,apie ka kalbejai bigsmile.gif

Gerbiu atsakingas Raganas smile.gif cia bandau komplimenta pasakyt.. ax.gif

Vailet,tuoj vyras isvyks,uzleis kompa,tai prisesiu prie a.z.(daug ten isejo...)
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 08 04, 12:56)
Gerbiu atsakingas Raganas smile.gif cia bandau komplimenta pasakyt.. ax.gif

Vailet,tuoj vyras isvyks,uzleis kompa,tai prisesiu prie a.z.(daug ten isejo...)

Ech, laukiu nesulaukiu, nors baisu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
A ko baisaus prisiburet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 08 04, 13:58)
A ko baisaus prisiburet? bigsmile.gif

Dar nespėjom, laukiu komentarų apie ožiaragį mirksiukas.gif Baisu biški lotuliukas.gif Jezau jezau, nu kada aš suaugsiu blink.gif Einu gal padirbėt , smegenys bus užkištos ne wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet2: 04 rugpjūčio 2009 - 13:20
Laba diena visoms smile.gif
Dekui Chiromante del druidu info smile.gif labai jau noreciau rast ta kalada ir isigyti.
beja, manau , kad kiekvienas gali lavinadamas savo info kanalus juos tureti ir igyti vidini matyma, beabejo kiti tai jau turi igimta , bet tai mazuma tik smile.gif
dekui Daugiaziede uz delione smile.gif

Vailet2 kantrybes tau su oziaragiu, kad ir kaip bebutu gaila, as vis dar ilgiuopsi savo oziaragio , o jis manes smile.gif
o kortu delioneje dedant iskrito mums sventikas biggrin.gif bet ko jau ko veseles su juo tikrai nenoreciau biggrin.gif butu vien asaros ir nervai ... ech schmoll.gif doh.gif wub.gif

beje nesuprantu kur rozmarino forume yra Taro kortu skyrelis arba as kvaila arba nematau
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 08 04, 14:34)
Laba diena visoms smile.gif
Dekui Chiromante del druidu info smile.gif labai jau noreciau rast ta kalada ir isigyti.
beja, manau , kad kiekvienas gali lavinadamas savo info kanalus juos tureti ir igyti vidini matyma, beabejo kiti tai jau turi igimta , bet tai mazuma tik smile.gif
dekui Daugiaziede uz delione smile.gif

Vailet2 kantrybes tau su oziaragiu, kad ir kaip bebutu gaila, as vis dar ilgiuopsi savo oziaragio , o jis manes smile.gif
o kortu delioneje dedant iskrito mums sventikas biggrin.gif bet ko jau ko veseles su juo tikrai nenoreciau biggrin.gif butu vien asaros ir nervai ... ech schmoll.gif  doh.gif  wub.gif

beje nesuprantu kur rozmarino forume yra Taro kortu skyrelis arba as kvaila arba nematau

skyrius vadinasi Magija ir Taro

kai prisijungsi, tik matysi Taro skyriu

o ten jau atskirus skyrelius uzvedziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet2: 04 rugpjūčio 2009 - 13:49
dekui radau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 08 04, 14:55)
dekui radau  4u.gif  blush2.gif

Tai pradėkim vystyt veiklą smile.gif vakare info įkelsiu, dabar aš darbe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2009 08 04, 14:01)
Tai pradėkim vystyt veiklą  smile.gif  vakare info įkelsiu, dabar aš darbe  tongue.gif

Oziaragis juk karys,o kariams nieko nera svarbiau uz "bendrazygius" (jeigu jis pusiau vandenis,tai vandeniams svarbiausia draugai-taigi greiciausiai reiketu keliauti ta linkme bigsmile.gif o svarbiausia (cia bet kokiam vyrui),kad jis net neitartu,kad ruosiesi ji nusitįsti prie altoriaus lotuliukas.gif ir jokiu klausimu,tipo "ar as tau nors kiek reikalinga","ar tau gera su manim".....Oziaragis is vis nelabai pasitikiki bent kiek audringiau reiskiamomis emocijomis...o dar "suzeistas" oziaragis....jooooo....sudetinga situacija g.gif
Atsakyti
as irgi galiupritart jei oziaragis nusvilo kada ar panasiai , kitai moteriai labai sunku ji vel pastatyti antkoju
bet manau visada viskas imanoma smile.gif

Papildyta:
bigsmile.gif Vailet2 lauksim smile.gif
galesiu ir as ikelti keleta delioniu , gal kam bus idomu
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 08 04, 15:10)
Oziaragis juk karys,o kariams nieko nera svarbiau uz "bendrazygius" (jeigu jis pusiau vandenis,tai vandeniams svarbiausia draugai-taigi greiciausiai reiketu keliauti ta linkme bigsmile.gif o svarbiausia (cia bet kokiam vyrui),kad jis net neitartu,kad ruosiesi ji nusitįsti prie altoriaus lotuliukas.gif ir jokiu klausimu,tipo "ar as tau nors kiek reikalinga","ar tau gera su manim".....Oziaragis is vis nelabai pasitikiki bent kiek audringiau reiskiamomis emocijomis...o dar "suzeistas" oziaragis....jooooo....sudetinga situacija g.gif

Ką tu, kokie altoriai, čia mane irgi reikėtų tempti bigsmile.gif Aš juk jau beveik susiformavus lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Bet aš labai norėčiau, kad jis pagaliau sugebėtų išgirst, jog pradžiai siūlau draugišką pagalbą, va, čia neseniai kortas dėliojau, matau, kad viskas jo darbuos bus gerai, bet mano pagalba padėtų kai kuriais klausimais. Tai dabar laukiu, kol suvirškins praeitos savaitės info. Tikiuos, kad neužspringo ja lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites gal turit kokia lengva delione kas susije su darbu , darbo perspektyvos ? 4u.gif blush2.gif
esu pasimetus

Papildyta:
cia siaip klausimas
ar be mokytoju iomanoma ismokti buti gera „bureja“ ?
siaip idomu
Atsakyti