Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Selena7 @ 2009 07 31, 11:14)
O Ta delione apie kuria snekat sunki pradedanciajam ?

Ji yra praeitoje temoje parasyta, cia skirta santykiu aiskinimui perspektyvu tolimesniu, jei zmones susituoke, kartu gyvena, ilgai bendrauja ir pan,. ir kyla problemu. Ar tau jos reikia. Chiromante parase. Selena, tikrai negaliu pasakyt, ar tau bus sunku, ar ne, bet nezinau, ar is viso ja tau verta deti. Tikrai zymiai paprasciau pagaut esme, priprast prie kortu, uzduodant klausimus, traukiant kortas, jei kas neaisku, issitrauki papildomai. As ir savo klausimais retai kada deliones naudoju, dazniau jau , kai mano klausimas susijes su kitais asmenimis, kad matyt ir isorini elgesi, ir vidini poziuri i mane, ir visus kitus kampus.
Pripazistu , jei nedaryt atmestinai ir norint padet zmogui, o ne tik atsakyt sabloniskai, bus blogai, ar bus gerai. bet tam reikia jau idet saves kazkiek smile.gif Tai siulau paprastom gyvenimo situacijom sudetingu delioniu nenaudot smile.gif
Atsakyti
na aisku tada smile.gif
na as mokaus smile.gif tai praktikai manau viskas tinka smile.gif kadangi netekesi esi tai manau nesidomesiu sita delione , nebent kazkam kitam bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien turejau 16-mete mokine su Asc zuvyse,kuri kortas rankose laike pirma karta gyvenime. Per bandomuosius deliojimus jinai ziurejo i mano uzrasus ir interpretavo taip,kad buvau netekusi zado blink.gif Vat ka reiskia "atviri kanalai"....ziuri ir mato....
Atsakyti

Selena,o del Druidu kortu....Turbut zinai,kad druidai tai ipatinga keltu kasta-zyniu kasta....Druidai buvo zinomos magijos paslaptys,kurias mokslininkai istorikai bando atskleisti po siai dienai (deja,nepavyksta). Sios kalades DA vaizduoja keltu dievus bei didvyrius,todel norint dirbti su sia kalade,reiketu pasidometi keltu istorija,taip pat pasiskaityti apie garsuji Stounhendza,kuris buvo pagrindine druidu sventove,kur ,beje,ir siandien kasmet renkasi druidu pasekejai is viso pasaulio,kur svencia keltu svente LITA (mes su raganynu taip pat svenciame visas keltu sventes,o as pati esu Vikkos pasekeja,todel man sios kortos itin artimos ir svarbios)...Siaip sios kortos gana lengvai bendraujancios ir draugoviskos...
Atsakyti
Merginos, noriu jūsų patarimo smile.gif Ar Magiškos taro kortos tinka tik meditacijoms ir apmąstymams, kaip apie jas skaičiau, ar galėčiau jas naudoti ir dėlionėms , dienos kortos traukimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 31 liepos 2009 - 19:59
Selena,yra tokia palyginus paprasta delione "Piramide",kuri atsako i klausimus ar myli mane?ar istekesiu uz sio zmogaus?kokios siu santykiu perspektyvos?...Imami tik D.A.

_4_
213

1-jus pati.Jausmai,mintys,elgesys.
2-jis,partneris.Jo jausmai,mintys,elgesys.
3-santykiai esamu momentu,esama padetis.Isvada apie pacius santykius.
4-tikimiausias santykiu likimas,ju perspektyvos.

Pradedanciajam cia neturetu buti sunku interpretuoti.Jei kyla neaiskumu,papildomu klausimu,galima traukti papildomai kortas...
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2009 07 31, 19:57)
Merginos,  noriu jūsų patarimo smile.gif Ar Magiškos taro kortos tinka tik meditacijoms ir apmąstymams, kaip apie jas skaičiau, ar galėčiau jas naudoti ir dėlionėms , dienos kortos traukimui g.gif

Pas mane jos puikiai daro VISKA...Maziau klausyk,ka perskaitai,o daugiau savo pojuciu....Taisykliu cia nera....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 31, 21:51)
Pas mane jos puikiai daro VISKA...Maziau klausyk,ka perskaitai,o daugiau savo pojuciu....Taisykliu cia nera....

Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 31, 21:51)

nei taisykliu,nei stereotipu,nei sablonu....Tik kaip daugumai tai sunku suprasti!.
Ne kortos sukuria "kaip jas naudot",o pats zmogus.Savo isitikinimais,gebejimais,norais....taigi,Lorette,kortos tera taves pacios simbolis bei pasamones (kazkas tokio)raktas i save pacia,i ziniu saltini...Kaip sugebesi,ta ir turesi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugiaziede: 01 rugpjūčio 2009 - 00:21
Tyku, ramu, tuščia, na, aš nors pati su savim pasikalbėsiu bigsmile.gif

Chiromante, būk gera, gelbėk mirksiukas.gif Nes, aš su vienu asmeniu, kiekvieną kartą vis iš naujo susipažįstu blink.gif Bet kažkaip baigia užknist - kiekvieną kartą kaip į pirmą pasimatymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2009 08 03, 18:34)
Tyku, ramu, tuščia, na, aš nors pati su savim pasikalbėsiu  bigsmile.gif 

Chiromante, būk gera, gelbėk  mirksiukas.gif  Nes, aš su vienu asmeniu, kiekvieną kartą vis iš naujo susipažįstu  blink.gif  Bet kažkaip baigia užknist - kiekvieną kartą kaip į pirmą pasimatymą  lotuliukas.gif

O tau nekrenta tauriu tuzas? bigsmile.gif Nes jis paprastai krenta tada,kad tas "vienintelis" wub.gif lotuliukas.gif kazkur salia trinasi,bet tu jo dar nepastebi....Tai gali buti vis pasikartojantys "atsitiktiniai" susitikimai ar kazkas panasaus....Ar cia kitoks variantas?
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 31, 21:46)
Selena,yra tokia palyginus paprasta delione "Piramide",kuri atsako i klausimus ar myli mane?ar istekesiu uz sio zmogaus?kokios siu santykiu perspektyvos?...Imami tik D.A.

_4_
213

1-jus pati.Jausmai,mintys,elgesys.
2-jis,partneris.Jo jausmai,mintys,elgesys.
3-santykiai esamu momentu,esama padetis.Isvada apie pacius santykius.
4-tikimiausias santykiu likimas,ju perspektyvos.

Pradedanciajam cia neturetu buti sunku interpretuoti.Jei kyla neaiskumu,papildomu klausimu,galima traukti papildomai kortas...

Va, delione pritaikiau -

1 - DA kvailys
2- 5 taures
3- 4 taures
4 - 3 taures

kortas maisiau is visu 78 smile.gif Tai arba as kvaile lotuliukas.gif arba vis gi as labai atvira sirdimi pasiruosus santykiams, o jis dar vis blaskos, bet turetu buti viskas gerai g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2009 08 03, 19:37)
O tau nekrenta tauriu tuzas? bigsmile.gif  Nes jis paprastai krenta tada,kad tas "vienintelis" wub.gif  lotuliukas.gif kazkur salia trinasi,bet tu jo dar nepastebi....Tai gali buti vis pasikartojantys "atsitiktiniai" susitikimai ar kazkas panasaus....Ar cia kitoks variantas?

Ne, cia as vis naujai su oziaragiu susipazistu lotuliukas.gif kaip tik susitinkam, tai vis kaip pirma karta lotuliukas.gif ten buvau parasius, kas krito siandien smile.gif
Atsakyti