Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sakykit, gal kuri zinot, ka butu galima nuveikti su tokia marsmalow mase, ji tokia tystanti, kaip gumine, gal pridejus pudros eitu torta uzdengti g.gif , gal esat isbandzius kuri?
user posted image
Atsakyti
sveikos vilnietes,as rugpjucio viduryje kazkur tai apie 17 diena gal vyksiu i kauna,tai galesiu parvezti dazus visoms,kurios esat uzsisake pas cipciuka,ir aisku jeigu jau bus gavusi jinai.
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 08 04, 12:38)
sveikos vilnietes,as rugpjucio viduryje kazkur tai apie 17 diena gal vyksiu i kauna,tai galesiu parvezti dazus visoms,kurios esat uzsisake pas cipciuka,ir aisku jeigu jau bus gavusi jinai.



Puiku thumbup.gif


Asseni, su praeitu TORTADIENIU happybday.gif Tegu išsipildo visos tavo svajonės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 04 rugpjūčio 2009 - 14:28
QUOTE(Srove @ 2009 08 04, 10:36)
Sakykit, gal kuri zinot, ka butu galima nuveikti su tokia marsmalow mase, ji tokia tystanti, kaip gumine, gal pridejus pudros eitu torta uzdengti g.gif , gal esat isbandzius kuri?
user posted image



o kur Tu radai tos masės pirkti??
Atsakyti
mergaites, o pagal si receptuka gliukoze dedama milteliu ar skystu pavidalu g.gif

PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.
Atsakyti
dėjau dirbtinį medų 4u.gif
Atsakyti
Aš milteliais (pirkau IKI) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 08 04, 16:37)
o kur Tu radai tos masės pirkti??


Parsiveziau is Vokietijos, ji skani siaip ir taip gerai valgos biggrin.gif , bandziau deti pudros, gaunas elastinga, kaip plastelinas, lipdyti manau kazka galima, bet va ar torta dengti ar tinka, tai nezinau g.gif Iseitu labai skanus virsus, bet bijau, kad gali pasibanguoti, gal dar kazko reiktu prideti g.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu visas pagirti uz nuostabius tortukus wub.gif
Nedrasu rasyti, nes jus visos profesionalios ir mano klausimai gal pasirodys kvaili, bet labai reikia jusu pagalbos. 4u.gif
Sestadieniui turiu padaryti torta. Turiu tik 28 cm skersmens formele, todel apacia noriu daryti ,,Juodaji miska" ir dengti Meian mase, o virsui uzdeti ,,Nevezi" (18 cm skersmens), taip pat dengti Meian mase, bet puosti jau kaip pinigu maiseli.Bet nebuciau as jei neiskiltu dauuug klausimu blush2.gif
1.Jeigu ,,Juodaji miska" apipjauciau(nelygumus), sutrynciau ir sumaisyciau su truputeliu isplaktos grietineles, aptepciau ir apdengciau ar masei nieko nenutiktu?
2.Kuo pinigu maiseli priklijuoti prie kito torto(apacia), kad vezant nenuciuoztu?
3.Jusu maiseliuose buna, kad pinigai tarsi kyso is po ,,lopo", bet kaip ta moneta nenukrenta??Kuo monetas priklijuoti?
4.Ar apatinis tortukas ,,neidubs" nuo maiselio svorio?
5.Ar ,,Nevezi" reiktu kaip nors paaukstinti, kad jis butu panasesnis i maiseli??Jei taip tai kaip?
6.Kaip mase pakisti po maiselio apacia?
Labai lauksiu atsakymu.Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emily wink.gif
,2009 08 04, 19:03]


Bandysiu tau padet. 4u.gif
1. Juodojo misko torto receptas skirtas 24-25 cm formai. 28 cm bus per mazai produktu, reiktu didinti kaz kur 1,5 karto
2 gali lengvai ta vieta, i turia statysi maiseli (antra torta) patepti kremu, labai labai plonai.
3. Monetos laikosi ir taip, reikia tik kiek padrekinti ta vieta ir prispausti lopu.
4. Neidubs.
5. Nelabai atsimenu Nevezio recepto, pati nekepiau, bet lig ten lakstai kociojami ir kepami, tai kociok pagal nedidukes lekstes dydi, bus ju daugiau, padarysi aukstesni torta, virsu kiek apipjausi, kad butu suapvalinti soniukai.
6. Kai dengsi maiseli, padaryk apacioje kluostele nediduke ir palenk mases krastelius i vidu, bus vaizdelis, kai apkrites kiek. O siaip, pati tortuka kiek ipjauk apacioje, kad butu siek tiek suapvalintas, taip bus lengviau pakisti po apacia.

Del Meian mases nieko pasakyti negaliu, as jos nenaudoju.

Lauksim rezultato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 rugpjūčio 2009 - 20:20
QUOTE(Asseni @ 2009 08 04, 21:19)
Bandysiu tau padet.  4u.gif
1. Juodojo misko torto receptas skirtas 24-25 cm formai. 28 cm bus per mazai produktu, reiktu didinti kaz kur 1,5 karto

Lauksim rezultato smile.gif


Si viskuo sutikciau ir labai dekoju uz pagalba 4u.gif , tik del juodojo misko nelabai.
Recepte tikrai parasyta, kad 28 cm formai jis kaip tik ir as pati ji darius i ta forma ir gavosi super g.gif (nors receptas jusu ir tikiu kad jus tikrai geriau zinot)
Labai labai aciu uz pagalba.Rezultata tikrai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emily ;]: 04 rugpjūčio 2009 - 20:28
QUOTE(Emily ;] @ 2009 08 04, 21:25)
Si viskuo sutikciau ir labai dekoju uz pagalba 4u.gif , tik del juodojo misko nelabai.
Recepte tikrai parasyta, kad 28 cm formai jis kaip tik ir as pati ji darius i ta forma ir gavosi super g.gif (nors receptas jusu ir tikiu kad jus tikrai geriau zinot)
Labai labai aciu uz pagalba.Rezultata tikrai pasirodysiu smile.gif

Reiktu bea paprasyt, kad ji pataisytu recepta. Visada galvojau, kad turiu 28 cm forma, pasirodo turiu 24, kai pamatavau, kurioje ir kepiau ta torta. Ten zemiau rasiau, kad suklydau ir forma ne 28. Bet, jeigu Jums gavos tokioje formoje, tai tada super.
Atsakyti