Nonna, gera pradžia pusė darbo

pjūvis skaniai atrodo, o grožį dar išgausi

svarbu pabandei, pačiupinėjai masę, kitą kartą bus dar geriau, po to dar geriau ir t.t. ir pamatysi mes čia virsim iš koto visos ilgai netrukus

svarbu noro kept yra ir užsidegimo
**
Kas dėl juodo miško, na pagaliau ir aš jį pirmą kartą išsikepiau ir šiandien jį skanauju

vistik vyšnių metas, sakau reik išmėgint - visos jį taip giriat. Na ir ką galiu pasakyt - tortas ištiesų skanus bendrai paėmus

bet... užmėtysit dabar mane akmenimis... biskvitas man nepatiko visiškai

šį tortuką, jei kepsiu dar kada tai tik su savo mėgstamu biskvitu į kurio sudėtį įeina šokoladas - va tada tai būtų skanumėlis,
jis švelnus, kvapiantis šokoladu ir lygus

jau įsivaizduoju kaip tiktų miškui
šitas man kaip bulka kakavinė pasirodė, daugiau jo nekepsiu
, atleiskit, jeigu ką už tokius žodžius

dėl skonio nesiginčijama
Ačiū, Olestai ir Cipciukui už jos patarimus dėl cukraus kiekio kreme

paklausiau jūsų viskas puikiai gavosi, kremas labai skanus

stipriai sulaisčiau tuos biskvitukus, tai visai skanu
**
Emily, Nevėžį aš kepus esu, jis gan kietas ir sunkus tortas - šiaip tai jis idealiai tiktų pirmam aukštui, bet kai nusimato tik 18 cm skersmens, gal miškelis ir atlaikys jį, nežinau

aš asmeniškai kepčiau medutį ne Nevėžį, arba sukeisčiau vietom - mišką viršun, o Nevėžį į I-ą aukštą