Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų pervedimai į užsienį/Lietuvą

QUOTE(harmoneta @ 2010 09 04, 02:03)
Sveikos mamytes smile.gif gal teko kam susidurt su panasia situacija...
man reikia bunant lietuvoj kazkaip persikelti pinigus is lloyds saskaitos i lietuva smile.gif yra keli budai: tiesiog issiimti is korteles pinigus arba pervesti draugei i saskaita anglijoj ir kad ji tada pervestu man i lietuviska (nes internetu tarptautiniu pavedimu daryt negaliu).
gal teko kam susidurt? kas pigiau? gal dar kokiu variantu pasiulyssit?  doh.gif

Aš šiuo metu susidūriau su ta pačia problema kaip ir harmoneta taigi prašau žinančių pagelbėti :/ Naudojuosi Lloydo internetine bankininkyste, tačiau nežinau ar galima ja naudojantis pervesti pinigus iš savo sąskaitos į kito asmens banko sąskaitą (kad ir to pačio Lloydo)?
Atsakyti
as taip pat patariu kas siuncia is uk i lt ,,opal transfer,, patogu ir greitai,galima i banka ar i saskaita...... thumbup.gif
Papildyta:
o del kalbos dazniausiai rusiskai bet man kelis kartus pasitaike ir lietuvaiciu rolleyes.gif
Atsakyti
issiunciau as irgi per opal pinigelius, nereikejo moketi jokiu 3 £ smile.gif tik vat i ta centra visada taip sunku prisikambinti vis uzemuma rodo....
Atsakyti
QUOTE(Tomas.K @ 2010 09 08, 21:30)
Aš šiuo metu susidūriau su ta pačia problema kaip ir harmoneta taigi prašau žinančių pagelbėti :/ Naudojuosi Lloydo internetine bankininkyste, tačiau nežinau ar galima ja naudojantis pervesti pinigus iš savo sąskaitos į kito asmens banko sąskaitą (kad ir to pačio Lloydo)?

taip, galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2010 09 10, 20:44)
taip, galima  mirksiukas.gif

o jums teko pervedinėti pinigus naudojantis Lloydo internetine bankininkyste? gal žinote koks yra vieno pervedimo limitas?
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
gal kas galit placiau paaiskint ta opal sistema? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 09 16, 14:28)
gal kas galit placiau paaiskint ta opal sistema? smile.gif 4u.gif

Man ir labai įdomu, čia apie skambinimą visos rašė, o ar yra jų ofisai kur galima grynus pinigus įnešt?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2010 09 19, 17:23)
Man ir labai įdomu, čia apie skambinimą visos rašė, o ar yra jų ofisai kur galima grynus pinigus įnešt?

laukiu ir as platsnio ir detalesnio aprasymo
aciu smile.gif
Atsakyti
http://opaltransfer....88/AA:navID.47/
CIA VISKAS APIE OPAL , KAIP ISISUTI IR PAN. as irgi praeita savaite siunciau , telefono kalbejau lietuviskai, viskas labai patogu...pinigeliai buvo sekmingai persiusti...
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 09 20, 07:39)
http://opaltransfer....88/AA:navID.47/
CIA VISKAS APIE OPAL , KAIP ISISUTI IR PAN. as irgi praeita savaite siunciau , telefono kalbejau lietuviskai, viskas labai patogu...pinigeliai buvo sekmingai persiusti...

O jums nebaisu taip lengvai telefonu persiuntineti pinigus...?As nedrisciau...man patikimiau per savo banka atrodo...
Atsakyti
visi siuncia ir niekas nesiskundzia...tai cia ir siunti per banka...pima issiunti banke i Transfer opal saskaita , paskui ta transfer persiuncia gavejui.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 09 20, 10:18)
visi siuncia ir niekas nesiskundzia...tai cia ir siunti per banka...pima issiunti banke i Transfer opal saskaita , paskui ta transfer persiuncia gavejui.... smile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renateled: 20 rugsėjo 2010 - 14:10