Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų pervedimai į užsienį/Lietuvą

sveikos,

mums kai reikejo pervesti pinigeliu i LT saskaita, tai tiesiog nuejau i barclays banka ir pasakiau, kad noriu pataryti tarptautini pavedima. niekur nieko skambint nereikejo, bet tiesa, nesvarbu kokia suma darai, kainavo 20 svaru pavedimas. na, bet jei labai reikia tai... pinigeliai buvo po keliu dienu 4u.gif
Atsakyti
Bet jei pastoviai darant pavedimus, tai tas 20 svarų pasidaro daug. O čia tik 3 rolleyes.gif
Atsakyti
As siunciu tiesiai is savo banko AIB sask.i Lietuviska saskaita Jei siunciat eurais nikeo nekainuoja,jokio mokescio.Jei Litais noresit tai 15 euru mokestis,nesvarbu kokia suma.
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2011 01 25, 00:22)
As siunciu tiesiai is savo banko AIB sask.i Lietuviska saskaita                              Jei siunciat eurais nikeo nekainuoja,jokio mokescio.Jei Litais noresit tai 15 euru mokestis,nesvarbu kokia suma.

Laba. Gal galetum pasakyti,kokie reikalingi kodai taip pervedinejat pinigus? Ten praso kozkokio IBAN kodo,SWIFT kodo g.gif .Is kur juos gauti? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, siandien buvau ir as Barklays banke.. Klausinejau darbuotoju, bet jie nieko nezino apie Opal transfer. Siule uz 20 svaru pervest.. Nuejau as i kita, mazesni, kur mano rajone, tai ten pasake kad greiciausiai cia tik jie yra tarpininkai ir tiesiog i ju saskaita pinigus pervedi o tada tel tvarkai. Nu zodziu, pacios tiksliai nieko nezino.. Tai supratau taip, kad tam tinklapi kur jau seniau kazkas buvo nurodes yra saskaitos kur pinigelius siust, bet kai LT kalba skaitai, banko saskaitos nr vienas, o kai anglu tai kitas.. Zodziu domina toks klausymas, kai pervedi pinigus is kur jie zino kad cia tu pervedi ir kokia suma 4u.gif ar tiesiog tel pasakai kad mano vardas toks ir toks, dariau pavedima, dabar noriu tuos pinigus persiust i Lietuva.. ar kaip cia viskas vyksta? Ir kur tuos 3£ reik moket, nes banke sake nereik nieko moket jei nori grinus idet i ta saskaita. Cia reik Opal moket? Tipo jei nori siust i LT 100£ tai turi pervest 103£?
Isanksto dekoju jei kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Tai jie ir yra tarpininkai.
Kaip iš uk nežinau, bet lyg rašos ant čekio siuntėjo duomenys. Opalas juos gauna. Tada tu paskambini ir prisistatai turbūt g.gif Neklausiau tokių smulkmenų vyro.

Į sąskaitą reiktų pervest tada 103, nes jie automatiškai nuskaičiuoja.

Jau antrą pavedimą gavau, viskas super su jais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 26, 11:33)
Tai jie ir yra tarpininkai.
Kaip iš uk nežinau, bet lyg rašos ant čekio siuntėjo duomenys. Opalas juos gauna. Tada tu paskambini ir prisistatai turbūt  g.gif Neklausiau tokių smulkmenų vyro.

Į sąskaitą reiktų pervest tada 103, nes jie automatiškai nuskaičiuoja.

Jau antrą pavedimą gavau, viskas super su jais  thumbup.gif

Nu gal turi pasakyt varda pavarde.. nzn, nes kai pries tai dariau pavedima tai nieko negavau, jokio cekiuko. Bet cia ne i Opal, kitur. Reikia siust 250£ tai bijau taip, nezinia kur nukeliaus pinigai.. 4u.gif gal kas tiksliau atsakytu ax.gif buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
mano drauge sekmingai naudojasi opal.sake ten ir lietuviskai kalba.o perveda tiesiai zmogui i lt saskaita banke.pasigooglinkit internete.
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 01 26, 19:00)
Nu gal turi pasakyt varda pavarde.. nzn, nes kai pries tai dariau pavedima tai nieko negavau, jokio cekiuko. Bet cia ne i Opal, kitur. Reikia siust 250£ tai bijau taip, nezinia kur nukeliaus pinigai..  4u.gif  gal kas tiksliau atsakytu  ax.gif buciau dekinga  4u.gif

Kaip į kitur nežinau, negaliu padėt schmoll.gif Žinau tik apie opalą.
QUOTE(sraigyte @ 2011 01 27, 01:31)
mano drauge sekmingai naudojasi opal.sake ten ir lietuviskai kalba.o perveda tiesiai zmogui i lt saskaita banke.pasigooglinkit internete.

Kiek skambino vyras, tiek nepagavo lietuviškai kalbančių.
Geriausia, kad jiems nereikia kažkokios sąskaitos valiutinės, perveda į bet kokią. Nes siunčiant iš vokietijos reikėjo siųst tik į valiutinę sąskaitą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 27 sausio 2011 - 10:39
turint seb internetine bankyste galima i seb CIA LT pervest pinigus?bet ar nusiims cia jei valiuta tik litas,o sius kronom?
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 27, 11:38)
Kaip į kitur nežinau, negaliu padėt  schmoll.gif Žinau tik apie opalą.

Tai mane ir domina opal. Tiesiog nesuprantu as vieno.. Nueini i Barklays, duodi pinigus ir opal saskaitos duomenys. Pervedi pinigus ir tada skambini rusiska arba lenkiska linija, o kas toliau, ka sakyt, kaip jie zino kad butent as pervedziau i ju saskaita pinigus ir kokia suma.. Va kas mane domina 4u.gif
Atsakyti
Kadangi niekas taip ir neatsake i mano klausymus, dabar jau as pati galiu i juos atsakyti 4u.gif
Nuejau i Barklays banka, pervedziau pinigus i Opal saskaita kuria jau buvo ideje anksciau. Grizus namo paskambinau i rusiska linija ir pasakiau kad skambinu pirma karta. Tada manes paklause Vardo, pavardes, gimimo datos. Ivede i sistema. Paklause gavejo vardo, pavardes, saskaitos nr. Tiesa, dar klause mano tel nr ir adreso. Dave koda, kuri kita karta kai skambinsiu pasakyciau, kad nereiketu is naujo viska diktuot. Paklause kiek ir i kokia saskaita pervedziau, tada pasake kiek gausis lt ir kad pinigai bus kita diena. kainavo 3£ ir juos reikejo pervest kartu su pinigeliais. Pvz: jei nori siust 100£ turi pervest 103£.
Tikiosi kam nors si informacija pagelbes 4u.gif
Atsakyti