Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 08:53)
arba tau uzvakar O buvo
arba buvo implantacija
rolleyes.gif

statau už implantaciją hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 08 03, 08:52)
Niu man tai tavo grafikelis  thumbup.gif  Manau bus ryskus II  mirksiukas.gif  Laikau kumsciukus.

aciu wub.gif , bet keistokai atrodo, kad temp daugiau nekyla g.gif Nors gal organizmas palaiko tokia temp, kokios reikia, nes budavo labai auskta, nzn net ka galvot rolleyes.gif

P.S. Krutine jau labai labai skaudi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chriupike @ 2009 08 03, 08:57)
statau už implantaciją  hihihi.gif

thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas visoms mirksiukas.gif
o as jauciu kad siandien ovuliuoju ax.gif tik iskilo dilema, jei dar siandien ND uzsiimsim tai jau gausis 3 dienos is eiles, kazin kaip ten su ta spermiu gamyba, ar spes subrest g.gif vakar tiek prisiskaiciau mokslininku straipsniu, kad tik kas 2-3 d ND reik daryt nes kitaip nesupbrende buna ir veltui stengiamasi, gal sia diena praleist, bet bijau vel nepataikyt eilini karta doh.gif

http://www.babyplan.ru/profile/42879

P.S. vakarykste auksta T nuemiau nes tikrai del vyniuko ji pakilo blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis mergaitės bigsmile.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 03, 07:01)
uzstrigau tai ne tas zodis  doh.gif ,

Gražiai strigai laikykis toliau mirksiukas.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 08:07)
Pas mane nieko naujo, stoviu vietoje 

Jei teisingai nuskaičiau antradienį Nt laukia? blush2.gif

QUOTE(Chriupike @ 2009 08 03, 08:40)
pasirodau ir aš su savo "mizernumu" 

Kažin ar tikrai O liniją fertilis nubrėžė? g.gif Ar neturėjo vėliau O įvykti? g.gif

QUOTE(JEma @ 2009 08 03, 08:52)
Beja gavau vel VIP dovanu  thumbup.gif
[

Už kokio grožio akis dalija tas dovanėles fertilis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 03, 09:05)
o as jauciu kad siandien ovuliuoju  ax.gif  tik iskilo dilema, jei dar siandien ND uzsiimsim tai jau gausis 3 dienos is eiles, kazin kaip ten su ta spermiu gamyba, ar spes subrest  g.gif vakar tiek prisiskaiciau mokslininku straipsniu, kad tik kas 2-3 d ND reik daryt nes kitaip nesupbrende buna ir veltui stengiamasi, gal sia diena praleist, bet bijau vel nepataikyt eilini karta  :

Tai jei šiandien ovuliuoji, tai tik darykit ND, nes praėjus dienai nebebus tikslo daryt... Kiaušinėlis juk gyvybingas neilgai būna... O žuviukai atsinaujins, bus jauni, greiti ir stiprūs smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pasižiūrėjau jūsų grafikėlius ax.gif O aš dar tik po mmm....tai pakolkas O laukime ;0
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 08 03, 09:10)
Jei teisingai nuskaičiau antradienį Nt laukia?  blush2.gif

Aga, bet kai ta temp nekyla, dabar jau net nzn blush2.gif Jei ryt pakilsiu bent biskuliuka, darysiu hihihi.gif

Tai jei šiandien ovuliuoji, tai tik darykit ND, nes praėjus dienai nebebus tikslo daryt... Kiaušinėlis juk gyvybingas neilgai būna... O žuviukai atsinaujins, bus jauni, greiti ir stiprūs smile.gif

drinks_cheers.gif Norejau ta pati parasyti. Ryt bus velu. O ir straipsniu, kad pas sveika vyra speja atsigaminti irgi yra labai daug ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš truputį pakilau, bet gerų žinių iš to jokių nes NT parodė I verysad.gif Įkeliu abu savo grafikiukus sakau gal dar ne viskas prarasta dabar gal fertiliu pradėt tikėt mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, mergaites smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laura, tik neprarask vilties... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Chenelle, niu tu laikykis! viskas cia ciki, mano manymu smile.gif
Chriupike...niu idomiai cia sikart pas tave smile.gif tikiuos rezultato smile.gif
o cia manasis http://www.babyplan.ru/profile/41729
pazymejau 15 ir 16 cd, kad temperatura netiksli...nes 15 cd buvau po mamos gimtadienio ir truputeli veleliau matavau, o 16cd pora val veliau matavau... fertilitis brezia O 13 cd, o jei nuimu OT tai 12 cd... tai va smile.gif
Atsakyti
Kažin ar tikrai O liniją fertilis nubrėžė?  g.gif Ar neturėjo vėliau O įvykti?  g.gif

O būdavo 19-21 CD, jei ciklas būtų normalus, šiom dienom mmm turėčiau laukt, o ne O. pastarieji 2 ciklai baisiai nenormalūs doh.gif
Atsakyti
Už kokio grožio akis dalija tas dovanėles fertilis?  ax.gif

uz zalsvas tikriausiai ax.gif Jis matyt labai nori kad as ta VIP nusipirkciau nes jau koki 3-4 kart dovanoja thumbup.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 09:17)
O ir straipsniu, kad pas sveika vyra speja atsigaminti irgi yra labai daug  ax.gif

drinks_cheers.gif Mano seimos gyd sake dabar kazkur skaite, kad pagal naujausius duomenis jau nebe kas 2-3d reikia, o po mmm susilaikyt ir artejant O kasdien ND daryt ax.gif Kiek zmoniu matyt tiek nuomoniu. Nors mes jau visaip isbandem ir su pertraukom ir be, bet nieko verysad.gif
Beja ar gali buti kad krutine jautri dar iki O? Nu nesuprantu ji man vis jautreja doh.gif Speju kad O dar nebuvo, nes pagal senuosius gravikus BT turetu buti daug aukstesne. bet gal likimas poksta paruose, gal O buvo iskart po mmm doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 03, 09:26)

irnesakyk.gif dar labai anksti, testas meluoja
Papildyta:
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 03, 09:26)
Chenelle, niu tu laikykis! viskas cia ciki, mano manymu smile.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 08:53)
QUOTE(Chriupike @ 2009 08 03, 08:40)

turiu du varinatus :

arba tau uzvakar O buvo
arba buvo implantacija

rolleyes.gif

Sveikutes.

Kazin ar O...sunkiai tikisi, greiciau implantacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virvute: 03 rugpjūčio 2009 - 08:48