Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 03, 07:01)

uzstrigau tai ne tas zodis  doh.gif , po balioneli sau ir kitoms  4u.gif  biggrin.gif

Ir laikykis uzstrigus ten thumbup.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 08:07)
Labas rytas  4u.gif

Pas mane nieko naujo, stoviu vietoje  ax.gif

Turiu nuojauta, kad bus grazus NT ax.gif

QUOTE(Chriupike @ 2009 08 03, 08:40)
labas rytas,

pasirodau ir aš su savo "mizernumu"  biggrin.gif

Man tai kazkaip panasu, kad uzvakar buvo O... g.gif

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 03, 09:05)
tik iskilo dilema, jei dar siandien ND uzsiimsim tai jau gausis 3 dienos is eiles, kazin kaip ten su ta spermiu gamyba, ar spes subrest  g.gif vakar tiek prisiskaiciau mokslininku straipsniu, kad tik kas 2-3 d ND reik daryt nes kitaip nesupbrende buna ir veltui stengiamasi, gal sia diena praleist, bet bijau vel nepataikyt eilini karta  doh.gif

Tikrai drasiai su tais ND, kitos sugeba daryti ND nuo mm iki O su ilgiausiais ciklais ir pastoja bigsmile.gif

O as pakritau truputi, jei dar pakrisiu ryt, tai NT ir nebedarysiu verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 09:46)

Visko gali būt g.gif nieko ryt viskas bus aišku, nes einu echo darytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 03, 10:00)
O as pakritau truputi, jei dar pakrisiu ryt, tai NT ir nebedarysiu verysad.gif

Koks cia pakritimas, dar visai sauniai laikaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 03, 10:00)
Visko gali būt  g.gif  nieko ryt viskas bus aišku, nes einu echo darytis  thumbup.gif

taigi echo dar nieko neparodys rolleyes.gif

QUOTE(JEma @ 2009 08 03, 10:02)
Koks cia pakritimas, dar visai sauniai laikaisi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip galvoju. Pakalnute laikykis thumbup.gif
Atsakyti
Dabar sedint darbe pradejo krutine skaudeti, net nelieciant, tikiuosi cia nieko blogo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 10:26)
Dabar sedint darbe pradejo krutine skaudeti, net nelieciant, tikiuosi cia nieko blogo  unsure.gif

o gal cia kaip tik geras zenklas mirksiukas.gif
o kaip anksciau budavo? ar skaudedavo? ax.gif
Atsakyti
ei, mergaites, o ka jus apie maniski manot? kazkaip daznai jus mane "praignoruojat"...suprantu, kad ten dar nieko daug nera, niu bet vis tiek... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 02, 18:53)
kaip jus manot, buvo man ta O ar ne?  siandien lyg ir soktelejo T, bet vakar truputi baliuka apturejau, gal tai pamacijo  nes siaip jokiu pojuciu nejauciu kad O butu buvusi, tik tiek kad iskyros kaip ir vaisingos, beje, 14 cd gine echoskopu mate du subrendusius folikulus, tai kaip cia dabar suprast, jei kibtu tai dvynukai butu, ar kaip? 
http://www.babyplan.ru/profile/42879

O kokio dydžio tie subrendę buvo? Šiaip tai tikrai panašu kad šiandie ovuliuosi rolleyes.gif Jo, jei abu apvaisintų ir abu išsilaikytų tai būtų dvynukai mirksiukas.gif

QUOTE(Virvute @ 2009 08 02, 21:33)
vakar taip pilva skaudejo, ka net No-shpa  gert reikejo, o siandien pilvas toks, tarsi didziausia arbuza suvalgius buciau, spaudzia visus shonus
mmm vis dar niekaip negaliu sulaukt, o jau buvau psidziaugusi kad tai pirmi ateinanciu mm pozymiai:(  Sakau gal pas gydytoja nueit, gal koks apendicitas galetu buti?
user posted image

Gali būti kad vakar ovuliacija vyko. Jei rytoj šoktels BT tai manau taip ir buvo. O jei ir toliau skaudės labai tai tikrai pas gydytojus skuosk

QUOTE(Chriupike @ 2009 08 03, 08:40)
pasirodau ir aš su savo "mizernumu" 
user posted image

Nu čia tikrai įdomiai, sakyčiau kad tik dabar ovuliacija vyko, nes temperatūra gan žema laikėsi, nu bet buvo 0,2 skirtumas, tai labai sunku suprasti kas prie ko doh.gif Pagyvensim pamatysim 4u.gif

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 03, 09:05)
o as jauciu kad siandien ovuliuoju  ax.gif  tik iskilo dilema, jei dar siandien ND uzsiimsim tai jau gausis 3 dienos is eiles, kazin kaip ten su ta spermiu gamyba, ar spes subrest  g.gif vakar tiek prisiskaiciau mokslininku straipsniu, kad tik kas 2-3 d ND reik daryt nes kitaip nesupbrende buna ir veltui stengiamasi, gal sia diena praleist, bet bijau vel nepataikyt eilini karta  doh.gif

Jei vyro sperma gera tai galit kad ir kasdien, 'pataupyti' geriau kai silpnesnė ax.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 03, 09:26)
Aš truputį pakilau, bet gerų žinių iš to jokių nes NT parodė I  verysad.gif  Įkeliu abu savo grafikiukus sakau gal dar ne viskas prarasta dabar gal fertiliu pradėt tikėt  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

Aš už babyplan 4u.gif

QUOTE(JEma @ 2009 08 03, 09:30)
uz zalsvas tikriausiai  ax.gif  Jis matyt labai nori kad as ta VIP nusipirkciau nes jau koki 3-4 kart dovanoja  thumbup.gif

Tai jis pastoviai kas kažkiek laiko duoda pabandyti 5 dienom - a vdrug susigundysi hihihi.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 10:26)
Dabar sedint darbe pradejo krutine skaudeti, net nelieciant, tikiuosi cia nieko blogo  unsure.gif

bigsmile.gif Tikrai nieko blogo rolleyes.gif hihihi.gif

Pasirodau ir ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 08 03, 10:36)

visaip budavo ir skaudedavo, ir visai neskaudedavo rolleyes.gif Si karta tik neiprastai skaudi ax.gif Bet tiek kartu visokiais pojuciais esu nusivylus, kad apart teigiamo NT, niekuo netikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 03, 10:37)
ei, mergaites, o ka jus apie maniski manot? kazkaip daznai jus mane "praignoruojat"...suprantu, kad ten dar nieko daug nera, niu bet vis tiek...  ax.gif  mirksiukas.gif

Panašu kad buvo O kai tau fertilitis ir sako, o tas temperatūras kur 2 val vėliau matavai geriau pamažink - atimk po 0,1 už valandą ar pan. Kažkas buvo įmetęs nuorodą kur paskaičiuoja pagal laiko skirtumą kad apskaičiuoja temperatūrą kiek įrašyti, nors aišku kiekvienai individualiai, tai labai tiksliai nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 03, 10:37)
ei, mergaites, o ka jus apie maniski manot? kazkaip daznai jus mane "praignoruojat"...suprantu, kad ten dar nieko daug nera, niu bet vis tiek...  ax.gif  mirksiukas.gif

niu nepyki friends.gif Prisipzinsiu siandien ziurejau i tavo grafikeli, galvojau, ka cia "protingo" parasius, bet nesugalvojau blush2.gif Manau, kad tavo O ivyko tada, kai Ot teigiamas ax.gif

QUOTE(bum @ 2009 08 03, 10:38)

thumbup.gif dabar laukiam rezultatu 4u.gif

P.S. O ND visus uzzymejai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 03 rugpjūčio 2009 - 09:48
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 11:26)

Ojjj bigsmile.gif tikiuos, kad tai tikrai geras zenklas, kaip prisimenu irgi po truputi krutines sonai skaudejo kai pastojau, na ten is tikruju sunku pasakyt kur butent skauda, palauk rytoj lygtai jau nori paslapcia daryt NT wub.gif Chenelle laikysiu suspaudusi kumsciukus 4u.gif
Atsakyti