Sveikos,
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 02, 18:53)
kaip jus manot, buvo man ta O ar ne? siandien lyg ir soktelejo T, bet vakar truputi baliuka apturejau, gal tai pamacijo nes siaip jokiu pojuciu nejauciu kad O butu buvusi, tik tiek kad iskyros kaip ir vaisingos, beje, 14 cd gine echoskopu mate du subrendusius folikulus, tai kaip cia dabar suprast, jei kibtu tai dvynukai butu, ar kaip?
http://www.babyplan.ru/profile/42879
O kokio dydžio tie subrendę buvo? Šiaip tai tikrai panašu kad šiandie ovuliuosi

Jo, jei abu apvaisintų ir abu išsilaikytų tai būtų dvynukai
QUOTE(Virvute @ 2009 08 02, 21:33)
vakar taip pilva skaudejo, ka net No-shpa gert reikejo, o siandien pilvas toks, tarsi didziausia arbuza suvalgius buciau, spaudzia visus shonus
mmm vis dar niekaip negaliu sulaukt, o jau buvau psidziaugusi kad tai pirmi ateinanciu mm pozymiai:( Sakau gal pas gydytoja nueit, gal koks apendicitas galetu buti?
Gali būti kad vakar ovuliacija vyko. Jei rytoj šoktels BT tai manau taip ir buvo. O jei ir toliau skaudės labai tai tikrai pas gydytojus skuosk
QUOTE(Chriupike @ 2009 08 03, 08:40)
pasirodau ir aš su savo "mizernumu"
Nu čia tikrai įdomiai, sakyčiau kad tik dabar ovuliacija vyko, nes temperatūra gan žema laikėsi, nu bet buvo 0,2 skirtumas, tai labai sunku suprasti kas prie ko

Pagyvensim pamatysim
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 03, 09:05)
o as jauciu kad siandien ovuliuoju

tik iskilo dilema, jei dar siandien ND uzsiimsim tai jau gausis 3 dienos is eiles, kazin kaip ten su ta spermiu gamyba, ar spes subrest

vakar tiek prisiskaiciau mokslininku straipsniu, kad tik kas 2-3 d ND reik daryt nes kitaip nesupbrende buna ir veltui stengiamasi, gal sia diena praleist, bet bijau vel nepataikyt eilini karta
Jei vyro sperma gera tai galit kad ir kasdien, 'pataupyti' geriau kai silpnesnė
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 03, 09:26)
Aš už babyplan
QUOTE(JEma @ 2009 08 03, 09:30)
uz zalsvas tikriausiai

Jis matyt labai nori kad as ta VIP nusipirkciau nes jau koki 3-4 kart dovanoja
Tai jis pastoviai kas kažkiek laiko duoda pabandyti 5 dienom - a vdrug susigundysi
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 10:26)
Dabar sedint darbe pradejo krutine skaudeti, net nelieciant, tikiuosi cia nieko blogo

Tikrai nieko blogo
Pasirodau ir
aš