Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(flower_girl @ 2009 08 03, 12:52)
gimdos kalelis "kietas kaip nose" jei butu link nestumo butu "minkstas kaip zandas" biggrin.gif
ai nu va kaip as issistudijavau dar save smile.gif  smile.gif

Cia kas taip sako? Gimdos kaklelis grizta i savo busena po O nepriklauomai ar nescia ar ne schmoll.gif

http://www.fertility...-pregnancy.html

Merginos, dekui uz palaikyma 4u.gif Man irgi stogas vaziuoja, sapnuoju kokia temp bus ryte, o tada prabundu pora valandu iki zadintuvo ir stebiu laikrodi kas 10 minuciu kad tik nepraleisti matavimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute9: 03 rugpjūčio 2009 - 12:14
flower_girl

cia gi tau grazus 8 DPO pakritimas, jei ryt vel uzkilsi, turi nemazai sansu sekmingam grafikeliui. Neprarask vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 03, 13:13)
Man irgi stogas vaziuoja, sapnuoju kokia temp bus ryte

ziuriu cia as neviena tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 13:32)
ziuriu cia as neviena tokia  lotuliukas.gif

Merginos, nebematuoju, nebeplanuoju, kad jūs žinotumėt kokia aš laisva wub.gif Miegu iki devynių (miegodavau iki 7) ir net vaikas nebemaišo laugh.gif Nuotaika visai kita, galva švari wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 03, 13:38)
Merginos, nebematuoju, nebeplanuoju, kad jūs žinotumėt kokia aš laisva  wub.gif  Miegu iki devynių (miegodavau iki 7) ir net vaikas nebemaišo laugh.gif Nuotaika visai kita, galva švari  wub.gif

Jei kas man leistų miegot iki 9 vietoj 7 irgi jausčiausi laisva ir gera nuotaika lotuliukas.gif Ir dar jei į darbą eit nereiktų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 03 rugpjūčio 2009 - 12:47
QUOTE(Abo @ 2009 08 03, 13:38)
Merginos, nebematuoju, nebeplanuoju, kad jūs žinotumėt kokia aš laisva  wub.gif  Miegu iki devynių (miegodavau iki 7) ir net vaikas nebemaišo laugh.gif Nuotaika visai kita, galva švari  wub.gif

As dabar ilga laika nematavau tai tikrai kitoks jausmas. Niu planuoji taip pat, vis pagalvoju kad va dabar mazdaug man O turetu buti, bet va savaitgaliais issimiegodavau, o va si savaitgali jau mazdaug nuo 6 ryto isijungiu i budejimo rezima, kada cia ta BT matuot reiks doh.gif Aisku pamatavusi vel uzmiegu, bet jau vistiek kitoks poilsis. Nors ziureti i grafikiuka irgi smagu...
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 08 03, 13:47)
Jei kas man leistų miegot iki 9 vietoj 7 irgi jausčiausi laisva ir gera nuotaika lotuliukas.gif Ir dar jei į darbą eit nereiktų hihihi.gif

Aš mažylę auginu smile.gif Dėl BT keldavausi apie 7 ir anksčiau. Kai pradėjau nebematuoti, po dienos atsibudau pusę devynių (mažė svetainėj gėles išvertus hihihi.gif) kitą dieną devintą ir tai jau tęsias prašom kiek laiko, tik apžiūriu ko ji man nenudaužys biggrin.gif
Galva šviesesnė smile.gif Tokia kaina, mano nervams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2009 08 03, 13:49)
As dabar ilga laika nematavau tai tikrai kitoks jausmas. Niu planuoji taip pat, vis pagalvoju kad va dabar mazdaug man O turetu buti, bet va savaitgaliais issimiegodavau, o va si savaitgali jau mazdaug nuo 6 ryto isijungiu i budejimo rezima, kada cia ta BT matuot reiks  doh.gif  Aisku pamatavusi vel uzmiegu, bet jau vistiek kitoks poilsis. Nors ziureti i grafikiuka irgi smagu...
Tikrai taip, grafikiukų labai pasiilgau.
Atsakyti
uzbegau balioneli pasidovanoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir kitoms, kurioms reikia po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lotuliukas.gif

nebegaliu, miestas pilnas nesciuju, taip testa norejau nusipirkti, parduotuvej isivaizdavau, kaip stoviu nesciuju kasoje be eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 03, 13:51)
Aš mažylę auginu smile.gif Dėl BT keldavausi apie 7 ir anksčiau. Kai pradėjau nebematuoti, po dienos atsibudau pusę devynių (mažė svetainėj gėles išvertus hihihi.gif) kitą dieną devintą ir tai jau tęsias prašom kiek laiko, tik apžiūriu ko ji man nenudaužys biggrin.gif
Galva šviesesnė smile.gif Tokia kaina, mano nervams smile.gif
Papildyta:
Tikrai taip, grafikiukų labai pasiilgau.

Tai matuok 9 valandą biggrin.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 03, 14:07)
uzbegau balioneli pasidovanoti  4u.gif 

nebegaliu, miestas pilnas nesciuju, taip testa norejau nusipirkti, parduotuvej isivaizdavau, kaip stoviu nesciuju kasoje be eiles  doh.gif

Aš ir padovanosiu 4u.gif
Gerai kad jų nematau cool.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif Grįžo MB pietaut aš jam ir sakau šiandien dariau NT, bet nieko nerodo , o jis sako kvanke tu, kol tu prauseisi aš irgi spėjau jį apžiūrėt tai mačiau kažką tik labai jau neryškų bigsmile.gif Staigiai nulėkiau iš šiukšlių dėžės išsitraukiau ir rimtai mažuliukas rausvas vaiduokliukas unsure.gif bet toks visai visai mažuliukas unsure.gif unsure.gif Nenufotkinsiu nes fotikas pas sesę, o su telefonu jo nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 03, 14:17)

clap.gif clap.gif clap.gif
pakartoki ryt rolleyes.gif turetu butu jau ryskiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 03, 14:17)
unsure.gif  unsure.gif  Grįžo MB pietaut aš jam ir sakau šiandien dariau NT, bet nieko nerodo , o jis sako kvanke tu, kol tu prauseisi  aš irgi spėjau jį apžiūrėt tai mačiau kažką tik labai jau neryškų  bigsmile.gif  Staigiai nulėkiau iš šiukšlių dėžės išsitraukiau ir rimtai mažuliukas rausvas vaiduokliukas unsure.gif bet toks visai visai mažuliukas  unsure.gif  unsure.gif  Nenufotkinsiu nes fotikas pas sesę, o su telefonu jo nesimato  ax.gif

o cia kelinta ciklo diena dareisi? ax.gif man taip nagai niezti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 08 03, 14:25)
o cia kelinta ciklo diena dareisi?  ax.gif  man taip nagai niezti  doh.gif

Ji daresi 12 DPO ir 6 diena po implantacijos
Atsakyti