Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 04, 15:26)
Tai ir maniskis nesuprato, as jam rekiu - ar matai ar matai? O jis sako - kas cia? blink.gif Sakau nestumo cia, brangusis, tai kaip? Tai sako, o ka cia matyti reikia? Oi doh.gif Dvi juosteles sakau, nu ne sako, matau viena. Nervai neislaike man, sakau gi cia, va ziurek, juk dvi, negi nematai doh.gif Pradejau fotkinti, jis visai apako, klausia kam, sakau i foruma desiu, tada jau jis nuejo i dusa pamastyti lotuliukas.gif
Ir as ketvirtas doh.gif Ir vistiek nesupranta jis, siandien dar pakause, kaip BT, sakau 37, tai gal sergi? doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o maniskis dabar jau zino daugiau gal nei as, nes kai pradejau matuoti, tai jis visur internete skaitinejosi apie tai, domejosi biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif oi tie vyrai biggrin.gif

P.S. Jema, tik dabar pastebejau, kad musu vestuviu metiniu sventes 1 dienele tesiskiria wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tai ir maniskis nesuprato, as jam rekiu - ar matai ar matai? O jis sako - kas cia? blink.gif Sakau nestumo cia, brangusis, tai kaip? Tai sako, o ka cia matyti reikia? Oi doh.gif Dvi juosteles sakau, nu ne sako, matau viena. Nervai neislaike man, sakau gi cia, va ziurek, juk dvi, negi nematai doh.gif Pradejau fotkinti, jis visai apako, klausia kam, sakau i foruma desiu, tada jau jis nuejo i dusa pamastyti lotuliukas.gif
Ir as ketvirtas doh.gif Ir vistiek nesupranta jis, siandien dar pakause, kaip BT, sakau 37, tai gal sergi? doh.gif

drinks_cheers.gif uz tuos vyrus, kuriuos mylim ir kurie bando gylintis i BT lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bet gerai cia apie vyriokus pakalnute parashe...miriau ish juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Oliunia @ 2009 08 04, 07:13)
Tik paziurekit ka maniskis isdarineja, vakar galvojau, kad tiesiog per karsta buvo, bet panasu kad sulaukiau pacios ankstyviausios O per matuotus ciklus  Sis ciklas dar stimuliuotas, tai net nespejau pas gydytoja nueiti (siandien 14 val. keliauju) pasiziureti kas uzaugo, o paeme ir ovuliavo  Tikiuosi kad bus dar atsarginiu folikuliuku  bigsmile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/28058

Tikrai panašu kad ovuliavo, svarbu kad ND atlikinėjot mirksiukas.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 04, 08:20)
Pakartojau ryte testuka, tik si karteli sulaukiau rezultato, II vaiduokliskos juosteles  wub.gif  ne ka ryskesne uz vakarykste, na reiks vakare sulygint  FF zymiu kaip teigiamus, nes nors ir labai labai blanki II juostele, bet yra... 

user posted image

Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 04, 08:52)
Na šį rytą ir pas mane nieko stipriau nevaiduokliauja, na nebent antrosios juostelės vienas galliukas truputį labiau paraudo, bet labai mažai, taigi jei ką šiandien turi pareiti mm

Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 04, 09:21)
o pas mane dar tik pati pradzia laukimo  ax.gif vakar stiprius pilvo skausmelius jauciau, matyt jau sprogo tie 2 folikulai 
http://www.babyplan.ru/profile/42879

Panašu kad vakar ovuliavai mirksiukas.gif Svarbu kad ND atlikti mirksiukas.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2009 08 04, 09:32)
Šį mėnesį šono skausmų visai nebuvo, Fertility Friend taip ir nenubrėžė ovuliacijos, nors 14CD buvo teigiamas ovuliacijos testas. Gal man šį mėnesį visai ovuliacijos nebuvo? Gal galit pakomentuot mano grafikiuką? 
Grafikas:
user posted image

Manau O buvo 17 cd, o jei OT būtum ir toliau dar pagadinus, tai būtų manau ir sekančią dieną dar teigiamas ax.gif

QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 04, 09:49)
Merginos, ir as manau, kad pamaciau vaiduokli, kolkas negaliu mastyti blink.gif

user posted image

Sveikinu thumbup.gif
Nu pavarėt čia mergos, tuoj neliks planiukių hihihi.gif

QUOTE(Justta @ 2009 08 04, 10:23)
o vat pas mane jauciu kad kazkas negero darosi, 4 diena teplioja vos vos o mm neprasideda, jau baisu man darosi, nes anksciau niekada taip nebudavo  unsure.gif  BT nebematuoju nuo sestadienio, nes vis tikiuosi kad parsivilks tos nelabosios 

Gal dėl dietos čia, ar šiaip gleivinė neužaugo..
Man panašiai buvo per persileidimą - tik trečią dieną pramušo, bet sakei kad NT buvo visiškai neigiamas tai atmetu šitą variantą. Nu gal hormonų tyrimai ką nors parodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 04, 15:32)

lotuliukas.gif oi tie vyrai biggrin.gif

P.S. Jema, tik dabar pastebejau, kad musu vestuviu metiniu sventes 1 dienele tesiskiria wub.gif rolleyes.gif

Ooo geras bigsmile.gif Tai as del tos datos ir dedu daug vilciu, sakau, gal nors tos grazios sventes proga II isvysiu ax.gif Taip norisi tokio stebukliuko wub.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 04, 15:43)
drinks_cheers.gif  uz tuos vyrus, kuriuos mylim ir kurie bando gylintis i BT  lotuliukas.gif

Niu ir uz tuos kurie palaiko bet nesigilina drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 04, 08:20)
Labas rytas 

Pakartojau ryte testuka, tik si karteli sulaukiau rezultato, II vaiduokliskos juosteles  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif oiiiii kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif nuo vaiduokliu viskas ir prasideda wub.gif wub.gif tyliai tyliai sveikinu wub.gif HCG gal planuoji daryti?
Papildyta:
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 04, 08:52)
Labas rytas  4u.gif  Na šį rytą ir pas mane nieko stipriau nevaiduokliauja, na nebent antrosios juostelės vienas galliukas truputį labiau paraudo, bet labai mažai, taigi jei ką šiandien turi pareiti mm Chenelle laikyk tvirtai savo vaiduokliuką  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Jei jau yra antra juostele,tai tikrai ne siap sau tie vaduokliukai wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 04, 09:49)
Merginos, ir as manau, kad pamaciau vaiduokli, kolkas negaliu mastyti blink.gif

Nerealu wub.gif wub.gif kaip malonu Jus merginos bus matyti pas balandinukus 2010 m. wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 04, 10:02)
Vyras sako, kad nieko nemato ir netiki verysad.gif Bandziau nufotografuoti, bet rimtai beveik nesimato, nors realybej geriau, gal cia tik mano fantazija doh.gif

user posted image

Matosi puikiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 04, 10:11)
pas mane toks pats vaiduoklis  thumbup.gif  O mano "ekspertas"  sake, kad pas visas NT tokius rodo ir kad galejo dazai nuplaukti nuo kontrolines juosteles, po to buvo versija, kad optine apgaule, del anos ryskios. Galiausiai eme patiket  wub.gif

Mano MB tik nesenai jau pradeda tiketi NT wub.gif pradzioj ir visokiu versiju turejo cool.gif
Atsakyti
sveikos. oho kiek vaiduoklių bigsmile.gif linkiu kad jie tik ryškėtų wub.gif

o maniškis nusprendė kristi žemyn doh.gif

http://www.fertility...com/home/23e354
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2009 08 04, 20:00)
o maniškis nusprendė kristi žemyn doh.gif

dar tikrai pakilsi 4u.gif
Atsakyti
Na va jau grįžau iš echo sakė gimda ir kiaušidės idealios būklės thumbup.gif thumbup.gif Ir iš mano pusės tikrai viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
pakilau bigsmile.gif
http://www.fertility...com/home/23e354

geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 04, 21:34)
Na va jau grįžau iš echo sakė gimda ir kiaušidės idealios būklės  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir iš mano pusės tikrai viskas gerai  thumbup.gif

thumbup.gif

o pas mane nieko naujo doh.gif , gal kas negerai ten viduje g.gif vakar velai vakare dege tiesiog ten apacioje apie 15 min, jau man baisu darosi doh.gif

user posted image
Atsakyti