Sveikos,
QUOTE(Oliunia @ 2009 08 04, 07:13)
Tik paziurekit ka maniskis isdarineja, vakar galvojau, kad tiesiog per karsta buvo, bet panasu kad sulaukiau pacios ankstyviausios O per matuotus ciklus Sis ciklas dar stimuliuotas, tai net nespejau pas gydytoja nueiti (siandien 14 val. keliauju) pasiziureti kas uzaugo, o paeme ir ovuliavo Tikiuosi kad bus dar atsarginiu folikuliuku
http://www.babyplan.ru/profile/28058
Tikrai panašu kad ovuliavo, svarbu kad ND atlikinėjot
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 04, 08:20)
Pakartojau ryte testuka, tik si karteli sulaukiau rezultato, II vaiduokliskos juosteles

ne ka ryskesne uz vakarykste, na reiks vakare sulygint FF zymiu kaip teigiamus, nes nors ir labai labai blanki II juostele, bet yra...
Sveikinu
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 04, 08:52)
Na šį rytą ir pas mane nieko stipriau nevaiduokliauja, na nebent antrosios juostelės vienas galliukas truputį labiau paraudo, bet labai mažai, taigi jei ką šiandien turi pareiti mm
Sveikinu
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 08 04, 09:21)
o pas mane dar tik pati pradzia laukimo

vakar stiprius pilvo skausmelius jauciau, matyt jau sprogo tie 2 folikulai
http://www.babyplan.ru/profile/42879
Panašu kad vakar ovuliavai

Svarbu kad ND atlikti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2009 08 04, 09:32)
Šį mėnesį šono skausmų visai nebuvo, Fertility Friend taip ir nenubrėžė ovuliacijos, nors 14CD buvo teigiamas ovuliacijos testas. Gal man šį mėnesį visai ovuliacijos nebuvo? Gal galit pakomentuot mano grafikiuką?
Grafikas:
Manau O buvo 17 cd, o jei OT būtum ir toliau dar pagadinus, tai būtų manau ir sekančią dieną dar teigiamas
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 04, 09:49)
Merginos, ir as manau, kad pamaciau vaiduokli, kolkas negaliu mastyti
Sveikinu
Nu pavarėt čia mergos, tuoj neliks planiukių
QUOTE(Justta @ 2009 08 04, 10:23)
o vat pas mane jauciu kad kazkas negero darosi, 4 diena teplioja vos vos o mm neprasideda, jau baisu man darosi, nes anksciau niekada taip nebudavo

BT nebematuoju nuo sestadienio, nes vis tikiuosi kad parsivilks tos nelabosios
Gal dėl dietos čia, ar šiaip gleivinė neužaugo..
Man panašiai buvo per persileidimą - tik trečią dieną pramušo, bet sakei kad NT buvo visiškai neigiamas tai atmetu šitą variantą. Nu gal hormonų tyrimai ką nors parodys