Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas...
o as pagaliau pradedu nauja 7 cikla thumbup.gif , labai tikiuosi kad juo pasibaigs kancios ir prasides malonus laukimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 08 05, 07:32)
Labas rytas...
o as pagaliau pradedu nauja 7 cikla thumbup.gif , labai tikiuosi kad juo pasibaigs kancios ir prasides malonus laukimas  ax.gif

labas rytas smile.gif
Justta, tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o as tai nezinau ka galvot...stai mainiskis http://www.babyplan.ru/profile/41729
o pilveli siek tiek maudzia jau antra diena, bet cia turbut su viduriukais problemos... unsure.gif
Atsakyti
Graziai laikaisi smile.gif taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis

Pas mane siandien nuotaikos nekokios. Kazkaip vakar po viso dziaugsmo atsipeikejau ir supratau, kad tie vaiduokliai dar toli grazu ne ryskios juosteles verysad.gif Taip baisu ir nekantru laukti ax.gif

user posted image

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 04, 21:34)

thumbup.gif

QUOTE(evelinute @ 2009 08 05, 07:28)

labai grazu wub.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 05, 07:31)

Man tai viskas pas tave NT prasosi ax.gif

Kad sis ciklas butu tas laimingasis 4u.gif

QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 05, 07:48)

Puikiai laikaisi 4u.gif
Atsakyti
Labukas
Labas rytas...
o as pagaliau pradedu nauja 7 cikla thumbup.gif , labai tikiuosi kad juo pasibaigs kancios ir prasides malonus laukimas  ax.gif

Daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis.... Tikekimes kad kitas ciklas bus paskutinis mirksiukas.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 08:12)
Pas mane siandien nuotaikos nekokios. Kazkaip vakar po viso dziaugsmo atsipeikejau ir supratau, kad tie vaiduokliai dar toli grazu ne ryskios juosteles  verysad.gif Taip baisu ir nekantru laukti  ax.gif

Kam cia reikia tu blogu nuotaiku ir emociju ax.gif BT puikiai laikosi, vaiduokliai yra, nu viskas super mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis

Pas mane siandien nuotaikos nekokios. Kazkaip vakar po viso dziaugsmo atsipeikejau ir supratau, kad tie vaiduokliai dar toli grazu ne ryskios juosteles  verysad.gif Taip baisu ir nekantru laukti  ax.gif

kas cia dabar friends.gif nerimas pries dziaugsma thumbup.gif
viskas ir prasideda nuo labaiii neryskiu vaiduokliuku mirksiukas.gif tongue.gif
Apie HCG nepagalvoji?
Atsakyti
Niugi o as isvis nesuprantu sio savo ciklo, kazkoks keistas jis man g.gif Fertilitis nubreze O, bet jei nuimu teigiama OT tada jis nubrezima pasalina doh.gif Ir siaip pagal jo nubrezima negi O skaitosi ivykus jei BT nepakilo daugiau kaip 0,2 laipsnio? Please pakomentuokit. dar nesu turejusi tokios O doh.gif
user posted image
O cia OT foto, niu mano manymu 15 CD jis tikrai ryskiausias buvo unsure.gif Cia tie 20 jautrumo OT ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 08 05, 08:19)

QUOTE(Duniu @ 2009 08 05, 08:21)

aciu mergaites, na nzn kas man nutiko, ner upo nors tu ka doh.gif nuotaiku kaita gal biggrin.gif

HCG negalvoju, dar labiau bijau ir vyras neleido, liepe netridaliot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2009 08 05, 08:23)

Pabandyk pazaidziant dar viena auksta temp ivest, manau bres ir be OT mirksiukas.gif . Tiesiog jam reikia 3 aukstu, o pas tave po O viena dar neauksta 4u.gif Paziurek, jei ryt bus auksta, kaip paskutines dvi, ka rodo FF ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 08:28)
Pabandyk pazaidziant dar viena auksta temp ivest, manau bres ir be OT  mirksiukas.gif . Tiesiog jam reikia 3 aukstu, o pas tave po O viena dar neauksta  4u.gif  Paziurek, jei ryt bus auksta, kaip paskutines dvi, ka rodo FF  ax.gif

Pazaidziau, padariau OT 15CD - ir nuo sios dienos uzdejau dar 3 dienas ar net 4 aukstas BT (apie 37,2) ir nieko nebrezia g.gif Kazkaip keistai...
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 05, 07:48)

Puikiai laikaisi 4u.gif

niu man taip neatrodo... sad.gif
niu jo...vyrai pas mumis tikrai tokie racionalus...neprisifantazuoja tiek kiek mes tai ir nezliumbia paskui...ne tai kaip mes...kasdien jaudinames isimdamos termometra...ir t.t.
Chanelle..viskas ciki pas tavi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 08 05, 08:37)

gal jis nori brezti kazkuria viena diena, kur Ot tu minusiuka padejai. Pabandyk is viso be OT ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 05, 08:41)
niu man taip neatrodo... sad.gif

Chanelle..viskas ciki pas tavi  mirksiukas.gif  4u.gif

O man tirkai atrodo, kad viskas ciki piki mirksiukas.gif , tuoj ims ir III faze prasides 4u.gif

Dekui, ryt testa kartosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 08:48)
O man tirkai atrodo, kad viskas ciki piki  mirksiukas.gif , tuoj ims ir III faze prasides  4u.gif

Dekui, ryt testa kartosiu  ax.gif

Aciu uz patarima. Jei nuimu OT brezia ta pacia diena O tik punktyru, matyt nera tikras lotuliukas.gif Niu tai tipo jau galim pailset nuo ND g.gif blush2.gif Reikejo ND daryt ir 15 CD doh.gif Vis butu didesni sansai... lotuliukas.gif
Atsakyti